Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie zaległe sprawy ogarnę dzisiaj bo w ostatnich dniach mam straszny natłok i nie miałem czasu ale dzisiaj sie wszystkim zajmę, pozdrawiam ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czy to bug czy ja mam cos z klientem ze nie mozna handlowac Listami ? ani wywalac .... w sklepiku tez nie mozna wystawiac a musze sobie kupic do biologa :/

bedzie to naprawione ?

Opublikowano

Chuuuuujowy balans mental napiiierdala na 200 jak poojeeebany bma nie ubijesz ochronka mu tyle daje ze to chuuuj dagger nic nie bije z chmurki praktycznie szaman smok 0 dmg heller to samo zjeebaliscie balans tak jak na s1 ;)

Opublikowano

Do zbalansowania jest :

BM - Jeebany Tank

Mental - Za duże DMG

Dagger - 0 dmg z chmury 

Archer - za mało bije 

Heller - 0 dmg

Smok - mało biją skile hity dużo ale za dużo bloka

reszta jest ok 

dodajcie te jeebane full hp po dednięciu bo jak się jest na jakims spocie to nawet odejsc nie mozna bo jakis maly kuutasior zawsze walnie ;x

Opublikowano

Do zbalansowania jest :

BM - Jeebany Tank

Mental - Za duże DMG

Dagger - 0 dmg z chmury 

Archer - za mało bije 

Heller - 0 dmg

Smok - mało biją skile hity dużo ale za dużo bloka

reszta jest ok 

dodajcie te jeebane full hp po dednięciu bo jak się jest na jakims spocie to nawet odejsc nie mozna bo jakis maly kuutasior zawsze walnie ;x

Hity u szamana biją dużo chyba że ktoś ma abs to już nic nie zrobisz skillami i hitami :v

Opublikowano

Hity u szamana biją dużo chyba że ktoś ma abs to już nic nie zrobisz skillami i hitami :v

Powiedz mi kto w tych czasach robi abs na szamana na serwie easy/pvp balans chuuujowy strasznie 

Opublikowano

Powiedz mi kto w tych czasach robi abs na szamana na serwie easy/pvp balans chuuujowy strasznie 

Yyyy.... chyba każdy. Chyba, że jesteś pierdołą i nie potrafisz 2 eq zrobić ;)

Opublikowano

Yyyy.... chyba każdy. Chyba, że jesteś pierdołą i nie potrafisz 2 eq zrobić ;)

Po co mam 2x eq robic? jak wystarczy ze zmienie tylko tarcze i szaman nic nie bije? ;)

Opublikowano

Misje ktoś tutaj na tym serwerze musiał pisać w jakiś mocny melanż połowa misji zbugowana i pełno błędów, m1 z tego co mi wiadomo od początku serwa miałobyć zmieniane, balans kuurwa gorszy niż na t3midzie chociaż tam coś z nim robili a tutaj przy każdej upce spiiierrd0lą albo wp albo bm itd... fajnie się gra ale zbyt dużo bugów , np po chuuuj drop potek i pajęczych kluczy z bossów? Pajęcze klucze do niczego są potrzebne więc nie wiem po chuuuj ich drop, a te zabezpieczenia przed botami wam słabo wychodzą.

Polecam dodać jakiegoś dungeona do dropienia perełek czy coś bo jak trzeba 50k pereł na broń 200 to troche przegięcie :D

@SuReeK polecam ci dodać walute w sklepikach za bryłki bo jak się nazbiera np nie wiem 900kkk to wez stoj kolo handlarki i klikaj i łącz ciągle to przeeeje3bane co nie? ;)

polecam Ci też zrobić chociaż z 2 tarcze do pvp bo pvp na 200 lvl albo jakieś nie wiem bicie się w m1 jest bez sensu bo jak masz ubraną tarcze na ninje podejdzie ci mental j3bnie z ducha to nie wiesz gdzie jestes i tak to wygląda nie wiem jaki to jest sens robienia tyle tarczy do pvp więc...  a nam by to dużo umiliło gre :P

KUUUURWA TEN SERWER ZAJEEBISTY JEST TYLKO SUUREK POSTARAJ SIĘ TROCHE :D

Opublikowano

Misje ktoś tutaj na tym serwerze musiał pisać w jakiś mocny melanż połowa misji zbugowana i pełno błędów, m1 z tego co mi wiadomo od początku serwa miałobyć zmieniane, balans kuurwa gorszy niż na t3midzie chociaż tam coś z nim robili a tutaj przy każdej upce spiiierrd0lą albo wp albo bm itd... fajnie się gra ale zbyt dużo bugów , np po chuuuj drop potek i pajęczych kluczy z bossów? Pajęcze klucze do niczego są potrzebne więc nie wiem po chuuuj ich drop, a te zabezpieczenia przed botami wam słabo wychodzą.

Polecam dodać jakiegoś dungeona do dropienia perełek czy coś bo jak trzeba 50k pereł na broń 200 to troche przegięcie :D

@SuReeK polecam ci dodać walute w sklepikach za bryłki bo jak się nazbiera np nie wiem 900kkk to wez stoj kolo handlarki i klikaj i łącz ciągle to przeeeje3bane co nie? ;)

polecam Ci też zrobić chociaż z 2 tarcze do pvp bo pvp na 200 lvl albo jakieś nie wiem bicie się w m1 jest bez sensu bo jak masz ubraną tarcze na ninje podejdzie ci mental j3bnie z ducha to nie wiesz gdzie jestes i tak to wygląda nie wiem jaki to jest sens robienia tyle tarczy do pvp więc...  a nam by to dużo umiliło gre :P

KUUUURWA TEN SERWER ZAJEEBISTY JEST TYLKO SUUREK POSTARAJ SIĘ TROCHE :D

Ale drop potek to dla Ciebie bug? Zabezpieczenie przed botami? Pisaliśmy że jesteśmy w trakcie tworzenia to nie takie hop siup i działa lol..

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ale drop potek to dla Ciebie bug? Zabezpieczenie przed botami? Pisaliśmy że jesteśmy w trakcie tworzenia to nie takie hop siup i działa lol..

To nie bug tyylko to wkuuurwia tylko eq zaśmieca i co 10 metkow trzeba eq czyścić bo napiierdoliii ci z 2 strony tych potek i tych pajęczych kluczy xD

Opublikowano

To nie bug tyylko to wkuuurwia tylko eq zaśmieca i co 10 metkow trzeba eq czyścić bo napiierdoliii ci z 2 strony tych potek i tych pajęczych kluczy xD

Spokojnie zostanie to usunięte tylko ostatnio mam mało czasu, od piątku będę mieć duże więcej wolnego czasu i teraz tworze powoli już update ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Spokojnie zostanie to usunięte tylko ostatnio mam mało czasu, od piątku będę mieć duże więcej wolnego czasu i teraz tworze powoli już update ;)

No wiesz ty Co... ^^ Bug na Bugu Tyle Poprawek Wymaga Serwer A Ty Sklepiki Ogarniasz? Wrzucasz Kolejne gówniane Nowości Zapominając o Bugach... B***h please... ;x x

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...