Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapke Handlową moglibyście zrobić

Mam taki problem....Wchodze do m1 jest pelno sklepikow ale widze tylko < nazwa sklepu > -Sklep ale nie moge zobaczyc co jest w srodku i nie moge nic kupic czemu tak ? ;(

Mam patchowanego klienta :)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie mam pytanie do administracji. Czy ilość bloku na poziomie 65% nie daje za bardzo w dupę WPkowi i bodemu w PvP?

Opublikowano

moim zdaniem za duzo jest tych sklepikow ludzie wystawiaja zbroje i itemki na 0 lvl i wpisuja byle jaka cene... przez takie cos robi sie syf na m1....

JurexGCW

Opublikowano

Według mnie powinno być jakieś ograniczenie levelowe jeśli chodzi o wystawiany sklep.

Serio max można wypłacić z banku nieco ponad 2kkk? czy tylko ja nie moge wiecej? ;v

Opublikowano

Serwer stoi już trochę czasu, SuReK ciagle o niego dba, przyznam, że myślałem że podupadnie, a tu gra nadal dużo graczy. Polecam serwer oraz życzę powodzenia.

Opublikowano

Czemu Nie moge wchodzic do sklepikow i kupowac sobie np.jakies ulepki albo cos ... ? mam buga z klientem czy co ? widze w huy sklepow nazwe sklepu ale nie mam chmurki zeby zobaczyc co jest w nim do kupienia wtf ??? pomoze ktos?

Opublikowano

Serwer stoi już trochę czasu, SuReK ciagle o niego dba, przyznam, że myślałem że podupadnie, a tu gra nadal dużo graczy. Polecam serwer oraz życzę powodzenia.

Dzięki.

Czemu Nie moge wchodzic do sklepikow i kupowac sobie np.jakies ulepki albo cos ... ? mam buga z klientem czy co ? widze w huy sklepow nazwe sklepu ale nie mam chmurki zeby zobaczyc co jest w nim do kupienia wtf ??? pomoze ktos?

Najlepiej ściągnij na nowo klienta i odpalaj przez patcher ;)

Takie mam pytanie do administracji. Czy ilość bloku na poziomie 65% nie daje za bardzo w dupę WPkowi i bodemu w PvP?

Niee, poprawiliśmy teraz balansik i powinno być ok.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dzięki.

Najlepiej ściągnij na nowo klienta i odpalaj przez patcher ;)

Niee, poprawiliśmy teraz balansik i powinno być ok.

Dodaj możliwość robienia solo dungów. Nie chce dzielić sie z kimś ulepkami ;3

Opublikowano

@554461402688252517908.png Yo. popieram.

Mam 2 sprawy

1.Czy jak sie dropie Yangi na loch pająkow to czym wiecej Hajsu sie wydropilo to hajs leci wolniej ? bo wydropilem 230kkk na jednej postaci i leci cos wolno ?

2.Pytanie zwiazane z petami jak sie kupi peta z szyciem 10% lud 15 i 10k h to sie bonuje dalej te pety zeby wbily inne bony w nim czy zostawic ? chodzi mi o to czy np. moze wbic wiecej niz 15 lud czy cos ;>

Opublikowano

@554461402688252517908.png Yo. popieram.

Mam 2 sprawy

1.Czy jak sie dropie Yangi na loch pająkow to czym wiecej Hajsu sie wydropilo to hajs leci wolniej ? bo wydropilem 230kkk na jednej postaci i leci cos wolno ?

2.Pytanie zwiazane z petami jak sie kupi peta z szyciem 10% lud 15 i 10k h to sie bonuje dalej te pety zeby wbily inne bony w nim czy zostawic ? chodzi mi o to czy np. moze wbic wiecej niz 15 lud czy cos ;>

1.Hajs leci tak samo

2.Do petów jak i kostiumów możesz dodać osobne bony które mixujesz tych wbudowanych nie zmienisz,

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Surek z tym updatem nawet ładnie się postarałeś :) A kiedy te zmiany co miały na weekendzie wejść? W sensie coś dokładniej czy sobota czy niedziela :D

Opublikowano

Surek z tym updatem nawet ładnie się postarałeś :) A kiedy te zmiany co miały na weekendzie wejść? W sensie coś dokładniej czy sobota czy niedziela :D

Ale jakie zmiany wymień ;p

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

WoW surek... co ja patrze na Twoje aktualizacje to zastanawiam się jak u Ciebie PVP wygląda (patrząc na bonusy w itemkach). Z Ciekawości chyba, aż sam zagram :D

Teraz o wiele lepiej, generalnie skupiamy się żeby PvP było dłuższe ;P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

"Bekaze" komentujesz nie grając, no ale spoko wolny kraj :)

Pokaz skrinaz komendy, w miescie 3 osoby na krzyz wiec 300 osob gra max reszta to sklepy.

Opublikowano

Pokaz skrinaz komendy, w miescie 3 osoby na krzyz wiec 300 osob gra max reszta to sklepy.

Pierw wejdź do gry, potem mogę Ci cokolwiek udowadniać, bo nie mam zamiaru pokazywać Ci czegoś skoro i tak nie interesuje Cie serwer :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wbij, policz sklepy. Każdy może postawić jeden, więc są szanse, że jak uliczysz ten cały zapierdolnik w M1 Jinno to będziesz miał minimalną ilość ludzi, jaka wbija na serwer :)

I wydłużyć pvp do ilu? pół godziny czy minuty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...