Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanko dotyczące mapy 200lvl z tego bossa leci cos ciekawego ? bo na jednym respie czekaja na ch2 3osoby ...

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie..jprd, ludzie myślcie trochę.

Bo niby na c**j czekają na bossa 3 osoby? To chyba OCZYWISTE, że leci z niego coś ZAJEBISTEGO. 

Serwera nie polecam, marny gotowiec na src z kupionymi pseudo ''nowościami''

­

Opublikowano

Duzo ludzi online? :)

Sporo ludzi online ;) moze byc cos kolo 1k+

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie..jprd, ludzie myślcie trochę.

Bo niby na c**j czekają na bossa 3 osoby? To chyba OCZYWISTE, że leci z niego coś ZAJEBISTEGO. 

Serwera nie polecam, marny gotowiec na src z kupionymi pseudo ''nowościami''

­

Serwer dobry, nie grałeś więc nie mow tez mialem takie same zdanie co ty na początku ale zagraj to zmienisz te zdanie mowie Ci.

Opublikowano

Czasami tak jest, lognij na inne CH 

Czasami? Przeskakuję między kanałami w poszukiwaniu bossa i za każdym razem jak próbuję wejść na ch4 to albo wywala do ekranu logowania albo wypierdziela klienta całkowicie ._.

Opublikowano

mi chodzi od 215 do 220 po 0.20% 0.40% leci ... na 213 pamietam ze 2/3 lecialy :)

Moge prosic o kordy gdzie expiles ?

Jak dobrze pamiętam to na 216 tak mi leciało ;)

graphic.png

Opublikowano

Czasami? Przeskakuję między kanałami w poszukiwaniu bossa i za każdym razem jak próbuję wejść na ch4 to albo wywala do ekranu logowania albo wypierdziela klienta całkowicie ._.

No to mówie nie loguj się narazie na CH4 bo może ddosy czy coś :P masz 6 channeli to co ty tak na ten ch4 uparty? :D

Opublikowano

No to mówie nie loguj się narazie na CH4 bo może ddosy czy coś :P masz 6 channeli to co ty tak na ten ch4 uparty? :D

A tam zaraz uparty :D Jadę z automatu CHN +1 z resetem po dojściu do CH6 i ciągle się pakuję na CH4 ;)

I 2 pytania do Surka:

1.) Te bossy muszą tak napier*alać? Leży pod mieczem, czysto teoretycznie jest bez szans i nale jeb! Leżę bo mi zdupy urwało 100k w pół sekundy

2.) Prochy lecą tylko na mapie od 134 lv? Strasznie wkurzające jest to, że 141 levelem muszę walczyć o bossa z 200/215 levelami ._.

Opublikowano

A tam zaraz uparty :D Jadę z automatu CHN +1 z resetem po dojściu do CH6 i ciągle się pakuję na CH4 ;)

I 2 pytania do Surka:

1.) Te bossy muszą tak napier*alać? Leży pod mieczem, czysto teoretycznie jest bez szans i nale jeb! Leżę bo mi zdupy urwało 100k w pół sekundy

2.) Prochy lecą tylko na mapie od 134 lv? Strasznie wkurzające jest to, że 141 levelem muszę walczyć o bossa z 200/215 levelami ._.

Bossy nie biją dużo :P wystarczy dobre eq zrobić podaj na pw nick to ci pokaże jakie bony czy coś, po za tym jak za szybko zmieniasz CH to czasami tak wywala ^^ Prochy lecą od mapy 134+ 

Mam pytanie ile jest tutaj autorskich rzeczy, robionych przez technika? :) ­

Wydaje mi się, że tylko nazwa serwera i strona i grafika xD 

Opublikowano

Bossy nie biją dużo :P wystarczy dobre eq zrobić podaj na pw nick to ci pokaże jakie bony czy coś, po za tym jak za szybko zmieniasz CH to czasami tak wywala ^^ Prochy lecą od mapy 134+ 

Wydaje mi się, że tylko nazwa serwera i strona i grafika xD

90k hp i urywa pół hp bez problemu, a w tarczy do expa to jak pizdnie to lecę na skilla. Te bossy mają 500% na szycie, że def pogarsza sytuację?

Opublikowano

90k hp i urywa pół hp bez problemu, a w tarczy do expa to jak pizdnie to lecę na skilla. Te bossy mają 500% na szycie, że def pogarsza sytuację?

Podaj nick podam Ci pare rad :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...