Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SuReeK zgodze się z Exile, propozycji jak i bugów do naprawienia itd masz sporo, a żadnych informacji czy coś czy to pasuje żebyś dodał czy to nie pasuje to nie dajesz.. odpisuj chociaż ludziom jak coś piszą, np czy dodasz jakiegos szybkiego dunga co ubijasz metki i masz bossa z którego leca prochy to nie odpowiedziales :/

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny bug..., na ninji nie mam ciecia z siodła... kurde co to ma być :((

Też chcialem to pisac ale wyjeebane w to nie bede sie juz udzielal chce od 85 strony widze ile ma propozycji i tylko " postaram się zrobić w weeken, bo teraz nie mam czasu " jak ma tak robić to ja dziękuje z takim serwerem ;)

a i jeszcze jedno podobno wygląd m1 miał zmienić od początku serwera i do teraz to coś mu słabo wychodzi ^^ 

Trudno chciałem dobrze z resztą jak inni ale najwidoczniej on tego nie bierze do siebie.

Opublikowano

@SuReeK o ktorej dzisiaj wgl ten update? ^^

Chwila, ale czy my pisaliśmy że dzisiaj będzie udostępniony? Dzisiaj to go zaczniemy robić a jutro będzie gotowy prawdopodobnie :)

Kolejny bug..., na ninji nie mam ciecia z siodła... kurde co to ma być :((

Na kazdej postaci nie ma, ale dodamy spokojnie.

Też chcialem to pisac ale wyjeebane w to nie bede sie juz udzielal chce od 85 strony widze ile ma propozycji i tylko " postaram się zrobić w weeken, bo teraz nie mam czasu " jak ma tak robić to ja dziękuje z takim serwerem  ;)

a i jeszcze jedno podobno wygląd m1 miał zmienić od początku serwera i do teraz to coś mu słabo wychodzi  ^^

Trudno chciałem dobrze z resztą jak inni ale najwidoczniej on tego nie bierze do siebie.

Eh, akurat wczoraj siedziałem kilka godzin żeby poprawić Wam stabilność i teraz jest już w 100% gotowa, nie powinno Wam nic ginąć, teraz będziemy pracować nad niedociąnięciami a następnie nad klientem żeby nie wywalało Was tak z gry. Jak dla Ciebie jest ważna zmiana m1 w pierwszej kolejnośći a nie bezpieczeństwo serwera to gratulacje <y> 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chwila, ale czy my pisaliśmy że dzisiaj będzie udostępniony? Dzisiaj to go zaczniemy robić a jutro będzie gotowy prawdopodobnie :)

Na kazdej postaci nie ma, ale dodamy spokojnie.

Eh, akurat wczoraj siedziałem kilka godzin żeby poprawić Wam stabilność i teraz jest już w 100% gotowa, nie powinno Wam nic ginąć, teraz będziemy pracować nad niedociąnięciami a następnie nad klientem żeby nie wywalało Was tak z gry. Jak dla Ciebie jest ważna zmiana m1 w pierwszej kolejnośći a nie bezpieczeństwo serwera to gratulacje <y> 

Nie chodzi mi o wygląd tylko to co obiecałeś od poczatku serwera i bys chociaz napisal to co podałem ci propozycje tam bylo ich chyba z 20 i czy byś dodał tego dunga co beda dropic proszki? :)

Opublikowano

Nie chodzi mi o wygląd tylko to co obiecałeś od poczatku serwera i bys chociaz napisal to co podałem ci propozycje tam bylo ich chyba z 20 i czy byś dodał tego dunga co beda dropic proszki? :)

Napisze jak skończę co zostanie zmienione :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ludzie odchodzą na widok wymaganych ulepszaczy na 1 item 200 :P ten dung byłby idealny :)

Na 1 item nie wydaje się dużo ale jak mamy robić tak 12-15 itemkow to troche czasu to zajmie :D

Opublikowano

Muszą one być i tyle :D zobacz ile ludzi chce je mieć :D

No dungeony to obowiązek akurat w dodatku z tymi ulepszaczami na high lvl eq.

Dodatkowo poprawić wszystkie błędy, dodać niektóre propozycje i dopiero można myśleć. 

Opublikowano

No dungeony to obowiązek akurat w dodatku z tymi ulepszaczami na high lvl eq.

Dodatkowo poprawić wszystkie błędy, dodać niektóre propozycje i dopiero można myśleć. 

Masz racje a tych błędów sporo nawet jest oto które zauważyłem :

1. Bugujące się hp

2. Nie widać bonusów które się dostaje od Seon-Hae (Księgi mocy)

3. Brzydkie m1 :D

4. Zbugowane combo u ninji 

5. Żeby zobaczyć ile się dostało kasy ze shopka trzeba kliknąć 2 razy " Mój bank"

6. W niektorych przypadkach Szybki Atak wchodzi pozniej mam namyśli jak robi się serie np wale wirujący sztylet potem szybko Szybki atak to czasami nie wchodzi :/

No i to chyba te które zauważyłem 

Chodzi mi, że sporo bugów jest w misjach a po za tym bardzo mało jest ;)

Opublikowano

Czy na tym serwerze są dungeony? Jeśli nie to smutek, bo bez sensu tu gram z kolegą wtakim bądź razie.

baronka z ktorej nic ciekawego nie dropi, nemere z ktorej tez nic ciekawego nie dropi :/ to są jedyne dungi moge się mylić ale tak mi się wydaje

Wiecie moze jak sie robi marmurek ? sory za glupie pytanie kupuje od handlarki ale cos nie dziala ;p

Nie kupuj u handlarki bo kosztuje 150kk a u takiego typka obok handlarki taki czerwony nie pamietam nazwy, to u niego kupujesz marmur za 15kk i losujesz od 20kk do 150kk marmur bezsensu troche bo nic ciekawego nie wypada :/

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ludzie odchodzą na widok wymaganych ulepszaczy na 1 item 200 :P ten dung byłby idealny :)

Na 1 item nie wydaje się dużo ale jak mamy robić tak 12-15 itemkow to troche czasu to zajmie :D

Serio ??  Serwer właśnie do 200 lev był bardzo dobrze przemyślany nie każdy dał rade zrobić to eq 200 i ludzie się wyróżniali teraz mamy set na 220 który robi się znacznie łatwiej niż ten na 200 dodatkowo  jest ( dung na 165  mapa z charonami i nowa mapa 200 na której tez bardzo dużo prochów można wydropić ). Ludzie właśnie dlatego odchodzą tak na prawdę bo kiedyś eq 200 coś znaczyło teraz każdy je bez problemu  zrobi ( bo i handel tymi prochami jest większy i cena niższa  ) Dodatkowo jest zbyt dużo hp z autopotą trzeba się lać 3h żeby kogoś ubić bez sensu totalnie, bm to w ogóle jest nie do zabicia w pojedynkę  także jeszcze jak dunga wam dodadzą to już całkiem nie będzie się opłacało grać 

Opublikowano

Serio ??  Serwer właśnie do 200 lev był bardzo dobrze przemyślany nie każdy dał rade zrobić to eq 200 i ludzie się wyróżniali teraz mamy set na 220 który robi się znacznie łatwiej niż ten na 200 dodatkowo  jest ( dung na 165  mapa z charonami i nowa mapa 200 na której tez bardzo dużo prochów można wydropić ). Ludzie właśnie dlatego odchodzą tak na prawdę bo kiedyś eq 200 coś znaczyło teraz każdy je bez problemu  zrobi ( bo i handel tymi prochami jest większy i cena niższa  ) Dodatkowo jest zbyt dużo hp z autopotą trzeba się lać 3h żeby kogoś ubić bez sensu totalnie, bm to w ogóle jest nie do zabicia w pojedynkę  także jeszcze jak dunga wam dodadzą to już całkiem nie będzie się opłacało grać 

Mówisz tak bo już eq zrobiłeś? ;) po za tym człowieku zbyt dużo osób lata na te bossy zbyt długo by trwało robienie eq na 200/220 i na dodatek bardzo mało tego dropi względem ile ulep trzeba, więc jakiś dunegon naprawde by się przydał :) to wkońcu serwer easy/pvp a nie jakiś typowy medium, ludzie chcą na takim serwerze właśnie robić eq i się pobawić a nie latać cały dzień żeby zrobić jeden itemek.

Co do autopotek to one by się przydały albo chociaż dodać jakieś nowe poty ktore dropią z bossów i dają np 200k hp i są na STAŁE a nie te 10k.

Opublikowano

Gdyby mieli odchodzić na widok ulep na 200 to by tu nikogo nie było. Ale masz trochę racji w tym co napisałeś  na same podstawowe eq do 220(chodzi mi o to, że bez klasowego) trzeba 13100 prochów chyba, że coś źle. Ciągle te prochy jak będziesz dodawać nowe eq to też z prochami ?

graphic.png

Opublikowano

Gdyby mieli odchodzić na widok ulep na 200 to by tu nikogo nie było. Ale masz trochę racji w tym co napisałeś  na same podstawowe eq do 220(chodzi mi o to, że bez klasowego) trzeba 13100 prochów chyba, że coś źle. Ciągle te prochy jak będziesz dodawać nowe eq to też z prochami ?

13310 prochow na serwer easy/pvp gdzie z bossa leci 3 a z charona ile 10? na ktorego stoi po 200 osob? to ubij 4436 bossów na mapie 134 żeby zrobić eq na 220 full nie licząc broni klasowych i eq klasowego... dung musi być albo zmniejszenie ilości prochów na eq 200 bo to porażka]

Tzn patrząc 800 prochów to nie jest tak dużo bo to w pare godzin uzbierasz, ale to mówie 800 prochów na JEDEN item... gdzie tu mowa o 14-15+ 

Rozumiem, że Ci którzy pokończyli eq nie chcą żeby jakiekolwiek dungeony zostały dodawane bo nie chcą żeby Ci nowi ich tak szybko dogonili, ale jak mają dropić po 3 prochy z bossa gdzie w dzień słabo te bossy spotkać to troche długo im to zajmie nie ukrywajmy, zbyt duży przeskok trudności jest.

To niech Siurek zrobi ankiete to zobaczymy kto jest za tym, żeby dodali dungeon jakiś szybki gdzie dropią prochy nie w dużych ilościach  ub zwiększyli drop prochów to wtedy się zobaczy.

Opublikowano

13310 prochow na serwer easy/pvp gdzie z bossa leci 3 a z charona ile 10? na ktorego stoi po 200 osob? to ubij 4436 bossów na mapie 134 żeby zrobić eq na 220 full nie licząc broni klasowych i eq klasowego... dung musi być albo zmniejszenie ilości prochów na eq 200 bo to porażka]

Tzn patrząc 800 prochów to nie jest tak dużo bo to w pare godzin uzbierasz, ale to mówie 800 prochów na JEDEN item... gdzie tu mowa o 14-15+ 

Wystarczy ruszyć trochę głową. 

Idziesz mapa 200 bijesz metki ( 5 prochów - 1 metek) - metków na 1 ch masz 10 z rana nie ma nikogo prawie ( 6 ch x 10 metków x 5 prochów = 300 szt prochów) 

Bossy 3 respy  dropi po 10 szt - 3 x 6 x 10= 180 ( z samej mapy 200 da rade wyciągnąc 480) 

Mapa na której respią się charony  i azraele 

charon-azrael.jpg

Dungeon 165 

Dodatkowo 1 proch to jakies 1 kkk - czyli z minuta dropu w lochu pająków yangów   idziesz tam na godzine wyciągasz jakieś 500-600kkk i kupujesz sobie 400-500 prochów 

I strasznie ciężko ojojojojoj

Serwer polecam ale wymaga jeszcze dopracowania kilku spraw 

Kuuurwa człowieku bij metka 200 10 min daggerem  ;) z full eq exp, charony i azraele wez znajdz gdzies o 12-22 do tej godziny prawie kazdy resp zajęty + na dodatek to nie dropi zawsze 10  ;)

To lec do groty pajaków drop yangi dropnij sobie 600kkk kup sobie 3k sm w grze i bd miał 400 prochów  pełno ludzi sprzedaje smki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...