Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbij, policz sklepy. Każdy może postawić jeden, więc są szanse, że jak uliczysz ten cały zapierdolnik w M1 Jinno to będziesz miał minimalną ilość ludzi, jaka wbija na serwer :)

I wydłużyć pvp do ilu? pół godziny czy minuty?

Mam liczyc sklepy offline zeby uzyskac szacowana liczbe online? Mondry ty jestes?
  • Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powinno byc tak ze 1 osoba moze wystawic 1 sklepik... jestem pewny ze czasem jest tak ze luydzie maja po 4 sklepiki... przez to robi sie ogromny syf na m1

JurexGCW

Opublikowano

Mam liczyc sklepy offline zeby uzyskac szacowana liczbe online? Mondry ty jestes?

Pisałem o liczbie graczy online, czy o tym, że jednak trochę ludzi na serwie gra? Sądząc po ilości tych sklepów, to jednak trochę ludu na tym serwie siedzi, ale co ty tam możesz wiedzieć, jak tylko płaczesz o ilość ludzi online na MPC :)

http://scr.hu/2lbj/26tizile by nie było online, pokażcie mi inny serwer na którym jest tyle samo sklepów offline :)

Opublikowano

powinno byc tak ze 1 osoba moze wystawic 1 sklepik... jestem pewny ze czasem jest tak ze luydzie maja po 4 sklepiki... przez to robi sie ogromny syf na m1

a jak jest? 1 osoba może jeden sklepik..

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pisałem o liczbie graczy online, czy o tym, że jednak trochę ludzi na serwie gra? Sądząc po ilości tych sklepów, to jednak trochę ludu na tym serwie siedzi, ale co ty tam możesz wiedzieć, jak tylko płaczesz o ilość ludzi online na MPC :)

http://scr.hu/2lbj/26tizile by nie było online, pokażcie mi inny serwer na którym jest tyle samo sklepów offline :)

Vesteris xD 

Sklepów jest dużo, nie wiadomo jak graczy.

Opublikowano

Ves**ris, W*M2, In***ia (choc nie musze chyba gwiazdkowac, kazdy server inna kategoria, wiec za reklame bym tego nie uznal, ale coz..)

Nie mniej sklepy offline nigdy nie beda miara graczy online, zapamietaj ziomeczku:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

U siebie na testowym mam więcej Sklepów Offline. Sprawdzam FPS'y, jeśli Ci coś to mów.

Sklepy offline miarą ilości graczy? No tak, nadzieja matką głupich.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Ves**ris, W*M2, In***ia (choc nie musze chyba gwiazdkowac, kazdy server inna kategoria, wiec za reklame bym tego nie uznal, ale coz..)

Nie mniej sklepy offline nigdy nie beda miara graczy online, zapamietaj ziomeczku:)

Wom nie jest polski więc dla mnie jest po za konkurencją, na tym na i tyle nie było parę dni temu jak próbowałem tam grać. I miarą może nie są, ale dają ogólny pogląd. Na serwie na którym jest 15 osób online dziennie nikłe szanse są na spotkanie tak zashopowanego miasta :P

Opublikowano

Wom nie jest polski więc dla mnie jest po za konkurencją, na tym na i tyle nie było parę dni temu jak próbowałem tam grać. I miarą może nie są, ale dają ogólny pogląd. Na serwie na którym jest 15 osób online dziennie nikłe szanse są na spotkanie tak zashopowanego miasta :P

Dlatego masz 6 channeli ludzie się teraz poprzenosili na inne kanały jak chcą się pobić, popatrz sobie na każdy channel :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dlatego masz 6 channeli ludzie się teraz poprzenosili na inne kanały jak chcą się pobić, popatrz sobie na każdy channel :P

Mi tego mówić nie musisz, sam się do CH1 nie zbliżam, bo zaczyna się pokaz slajdów :D

Opublikowano

Oplaca sie zaczynac gre i zaladowac troche w is ?

Bo widze wiekszosc osob juz ma eq pokonczone

Jeśli chcesz dorównać kroku tym, co mają już EQ pokończone, to warto. Ogólnie rzecz biorąc poziom nie jest żadnym problemem, gorzej właśnie z tym EQ, bo troszkę pomęczyć się trzeba. Poczekaj z ISem, poznaj najpierw serwer - zapoznaj się ze strukturą, fabułą, trybem gry. A nuż się zagłębisz, wtedy załadujesz :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

popraw wyjmowanie kasy z banku... mam 800kkk w banku i mam wpisywac po 2kkk zeby co 5 sekund to pobierac? bez sensu...

JurexGCW

Opublikowano

Fajne było by jak byście dodali bryłki po 10-20-50-100kkk :)

PS. mam pytanie...

Gdzie sie respia do misji z polowaniem Best.Wodz Arahan ? wiem ze na dolinie ale w jakim miejscu ;>

Opublikowano

Fajne było by jak byście dodali bryłki po 10-20-50-100kkk :)

PS. mam pytanie...

Gdzie sie respia do misji z polowaniem Best.Wodz Arahan ? wiem ze na dolinie ale w jakim miejscu ;>

Odnosze wrazenie, ze ten best to sie produkuje chyba na 3 i 4 platformie w swiatyni, przynajmniej tak wyczytalem jesli dobrze pamietam jak sam to robilem. I te brylki to chyba po 20/20/50/100kkkk a nie kkk :)

Opublikowano

popraw wyjmowanie kasy z banku... mam 800kkk w banku i mam wpisywac po 2kkk zeby co 5 sekund to pobierac? bez sensu...

Poprawimy to w kolejnej aktualizacji :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Może dodałbyś owoce życia ( dodające range)  do sklepu za punkty osiągnięć bo ta ranga to leci słabo a tak głupio  jak każdy na neutralnej siedzi przez całą grę

Opublikowano

Może dodałbyś owoce życia ( dodające range)  do sklepu za punkty osiągnięć bo ta ranga to leci słabo a tak głupio  jak każdy na neutralnej siedzi przez całą grę

No to by się przydało 

Opublikowano

Ej dobry, pomysł dzięki, dodam na pewno :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...