Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy ruszyć trochę głową. 

Idziesz mapa 200 bijesz metki ( 5 prochów - 1 metek) - metków na 1 ch masz 10 z rana nie ma nikogo prawie ( 6 ch x 10 metków x 5 prochów = 300 szt prochów) 

Bossy 3 respy  dropi po 10 szt - 3 x 6 x 10= 180 ( z samej mapy 200 da rade wyciągnąc 480) 

Mapa na której respią się charony  i azraele 

charon-azrael.jpg

Dungeon 165 

Dodatkowo 1 proch to jakies 1 kkk - czyli z minuta dropu w lochu pająków yangów   idziesz tam na godzine wyciągasz jakieś 500-600kkk i kupujesz sobie 400-500 prochów 

I strasznie ciężko ojojojojoj

Serwer polecam ale wymaga jeszcze dopracowania kilku spraw 

Kuuurwa człowieku bij metka 200 10 min daggerem ;) z full eq exp, charony i azraele wez znajdz gdzies o 12-22 do tej godziny prawie kazdy resp zajęty + na dodatek to nie dropi zawsze 10 ;)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio ??  Serwer właśnie do 200 lev był bardzo dobrze przemyślany nie każdy dał rade zrobić to eq 200 i ludzie się wyróżniali teraz mamy set na 220 który robi się znacznie łatwiej niż ten na 200 dodatkowo  jest ( dung na 165  mapa z charonami i nowa mapa 200 na której tez bardzo dużo prochów można wydropić ). Ludzie właśnie dlatego odchodzą tak na prawdę bo kiedyś eq 200 coś znaczyło teraz każdy je bez problemu  zrobi ( bo i handel tymi prochami jest większy i cena niższa  ) Dodatkowo jest zbyt dużo hp z autopotą trzeba się lać 3h żeby kogoś ubić bez sensu totalnie, bm to w ogóle jest nie do zabicia w pojedynkę  także jeszcze jak dunga wam dodadzą to już całkiem nie będzie się opłacało grać 

Myślę dokładnie tak samo  serwer był super do 200 lev ten nowy set zniszczył całkiem grę. W sprawie dungeonu również jestem na Nie  jest tak dużo sposobów pozyskania Demonicznych Prochów, że wprowadzenie tego zniszczy serwer całkowicie 

Opublikowano

Myślę dokładnie tak samo  serwer był super do 200 lev ten nowy set zniszczył całkiem grę. W sprawie dungeonu również jestem na Nie  jest tak dużo sposobów pozyskania Demonicznych Prochów, że wprowadzenie tego zniszczy serwer całkowicie 

Jakiś dung musi chyba być, nie? ;) nie każdy ma czas kampić 24/7 na bossach zeby zrobic 1 itemek 

Po za tym jak będzie dungeon bedzie ciekawiej chociaż a nie stać jak idiota nic nie robić czkekać na bossa i nic wiecej.. już też nie bądzcie tak negatywnie nastawieni ^^

Opublikowano

Jakiś dung musi chyba być, nie? ;) nie każdy ma czas kampić 24/7 na bossach zeby zrobic 1 itemek 

Po za tym jak będzie dungeon bedzie ciekawiej chociaż a nie stać jak idiota nic nie robić czkekać na bossa i nic wiecej.. już też nie bądzcie tak negatywnie nastawieni ^^

Tak będzie nowych kilka dungów, ale o tym za kilka dni, bo teraz robimy rzeczy o których w pierwszej kolejności prosiliście :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak będzie nowych kilka dungów, ale o tym za kilka dni, bo teraz robimy rzeczy o których w pierwszej kolejności prosiliście :)

Ale dungeon nie w stylu nemere ze 30 min a drop to taki ze aż syf? chodzi cos w stylu wchodzisz rozwalasz moby potem 4 metki i glowny boss tak jak inni mowili :P do max 10 min dung zeby sie nie nudzil 

Opublikowano

Ale dungeon nie w stylu nemere ze 30 min a drop to taki ze aż syf? chodzi cos w stylu wchodzisz rozwalasz moby potem 4 metki i glowny boss tak jak inni mowili :P do max 10 min dung zeby sie nie nudzil 

Nieee, tym razem wbijasz są 3 poziomy i tyle :) łatwy dung zobaczysz sam zresztą :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dlaczego nie widzę sklepów offline? to znaczy nie mg je otworzyć. 

masz pare opcji a oto one :

1. Spatchuj klienta

2. Włączz nazwy sklepów w opcjach gry

3. usuń bota :P

Opublikowano

Na kiedy jest planowany ten update z dungeonami ? i pytam dalej czy zrobicie cos z listami ? bo nie mozna nimi handlowac ;//

co do marmurków kupuje od tego typa 'czerwonego' zwyklego marmurka potem cos mam wpisac ale i tak mam zwyklego marmurka ?;c czemu

fajnie bylo by zobaczyc w tym updacie :

1.Dungeony

2.zeby bylo widac ilosc itemkow ktore sie dropi

3.listy zeby mozna bylo handlowac

4.stakowanie pdkow itp.

5.Tarcze na wojenki jakies bo klasowe tarcze lipa troche :/

Opublikowano

Na kiedy jest planowany team update z dungeonami ? i pytam dalej czy zrobicie cos z listami ? bo nie mozna nimi handlowac ;//

co do marmurków kupuje od tego typa 'czerwonego' zwyklego marmurka potem cos mam wpisac ale i tak mam zwyklego marmurka ?;c czemu

fajnie bylo by zobaczyc w tym updacie :

1.Dungeony

2.zeby bylo widac ilosc itemkow ktore sie dropi

3.listy zeby mozna bylo handlowac

4.stakowanie pdkow itp.

5.Tarcze na wojenki jakies bo klasowe tarcze lipa troche :/

pewnie wpisujesz liczbe od 1-3 a musisz wpisać yangi :D za ile chcesz wylosować marmurka czyli od 15kk-150kk (nie pamietam dokladnie po ile to było yang) ^^

Opublikowano

Surek może byś zrobił reset gildii albo coś ( wojen totalnie 0 od dłuższego czasu)  90% nie aktywna albo nie maja ludzi albo liderów wcale nie ma  Liderom nawet cięzko wojny znaleźć bo gildii narobione od cholery tylko co z tego jak 90 % nie wchodzi nawet na gre ?

Opublikowano

Surek może byś zrobił reset gildii albo coś ( wojen totalnie 0 od dłuższego czasu)  90% nie aktywna albo nie maja ludzi albo liderów wcale nie ma  Liderom nawet cięzko wojny znaleźć bo gildii narobione od cholery tylko co z tego jak 90 % nie wchodzi nawet na gre ?

i tak wojny w tym przypadku są bez sensu bo można ubrać tylko 1 tarcze więc jak jest wojna po 10 osob np to nie masz szans ustać jednej sekundy + na dodatek nei masz full hp po śmierci xD

Opublikowano

i tak wojny w tym przypadku są bez sensu bo można ubrać tylko 1 tarcze więc jak jest wojna po 10 osob np to nie masz szans ustać jednej sekundy + na dodatek nei masz full hp po śmierci xD

yyyy na wojnie masz full hp po śmierci :P w eq na 220 lev masz 600k + hp + autopota uwierz mi że nawet bez tarczy stoisz w uj :) 

Opublikowano

yyyy na wojnie masz full hp po śmierci :P w eq na 220 lev masz 600k + hp + autopota uwierz mi że nawet bez tarczy stoisz w uj :)

o to elegancko ;D myślałem, że jest gorzej xD

Opublikowano

exp bedzie poprawiony bo od 215 jest masakra kupilem z isa miksturke 100% expa + pd 1h leci mi 0.20% za duzego spota.....

Ps.Jak dla ciekawym dodatkiem były by Butelki Expa które dropiły by z mobów jednoczesnie expisz + dropisz butelki oczywiscie butelki różne z innej mapy są lvlowe np. na mapie 200lvl dropia butelki od 200lvl do 220 mozna uzyc a na mapce np. 95 lvl od 95 do 121lvla :)

Opublikowano

Antyexp tutaj to taki donator bo nie blokuje expa tylko cofa go do 0 :/ tutaj ten 912384 ma dobry pomysl z tymi butelkami, np jak ktos blokuje expa to zeby mu ten exp do butelki lecial a potem to użyć.

Opublikowano

mi chodzilo bardziej o to ze jak sie expi to lvl leci ale zeby tez dropily z mobow butelki expa ktore jak kliknie sie to leci exp ( dla tych co sie nie chce expic 0.20% ze spota na serwerze easy/pvp )

Opublikowano

mi chodzilo bardziej o to ze jak sie expi to lvl leci ale zeby tez dropily z mobow butelki expa ktore jak kliknie sie to leci exp ( dla tych co sie nie chce expic 0.20% ze spota na serwerze easy/pvp )

Pomysł troche z deilii ;d ale dobry jest :) dobra już tak nie trujmy dupy siurkowi i tak duzo robi ;) 

Opublikowano

exp bedzie poprawiony bo od 215 jest masakra kupilem z isa miksturke 100% expa + pd 1h leci mi 0.20% za duzego spota.....

Ps.Jak dla ciekawym dodatkiem były by Butelki Expa które dropiły by z mobów jednoczesnie expisz + dropisz butelki oczywiscie butelki różne z innej mapy są lvlowe np. na mapie 200lvl dropia butelki od 200lvl do 220 mozna uzyc a na mapce np. 95 lvl od 95 do 121lvla :)

Co ty gadasz mi z miksta + pd 1h bardzo  szybko leciało

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...