Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile sztuk i gdzie dropią demoniczne prochy ??

A i jeszcze czy tak zwany boT jest dozwolony na Laneriss2 ? tzn nie wh itp tylko auto pelerynka i auto attack zeby bil sam ?

demoniczne prochy najlepiej dropia z bossow na mapie od 165lvl... zaden bot do expa nie jest dozwolony!

JurexGCW

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pi3rdole nie dość, że ninją żadnego bossa nie ubijesz bo za szybko bije i wywala to jeszcze itemki ktore mialem wystawione na noc nie dostalem za nie kasy ani ich nie mam ;x

Opublikowano

Ja pi3rdole nie dość, że ninją żadnego bossa nie ubijesz bo za szybko bije i wywala to jeszcze itemki ktore mialem wystawione na noc nie dostalem za nie kasy ani ich nie mam ;x

Ja tam ninją zbijam wszystkie bossy xD

graphic.png

Opublikowano

Ja tam ninją zbijam wszystkie bossy xD

Tzn słuchaj też bym ubijał gdyby ta ninja tak szybko nie biła, bo pare hitow i wywala :D na innych serwerach biłem tak samo i nie wywalalo ale coś kiedyś śłyszałem że to jest coś antyWH :D że np na szybkość hitów to działa, że jak przekroczysz to cie loga czy cos xD a ja własnie to mam ;/

Opublikowano

Tzn słuchaj też bym ubijał gdyby ta ninja tak szybko nie biła, bo pare hitow i wywala :D na innych serwerach biłem tak samo i nie wywalalo ale coś kiedyś śłyszałem że to jest coś antyWH :D że np na szybkość hitów to działa, że jak przekroczysz to cie loga czy cos xD a ja własnie to mam ;/

To bij na marmurku :D

polecam serwer ze wzgledu na surka, s1 był dobrym serwerem, czas na powrót, pozdro :D

s1 nie był taki dobry więcej bugów niż na s2

@SuReeK

Dodaj niekończące się strzały  ;d

graphic.png

Opublikowano

Dodajcie jakiegoś Npc z przywołaniem rożnych bossów bo na mapce 165 nie mozna zastac charona.... a jak go ubijesz to nwm pare demonicznych prochow....

U npc najlepiej zeby mozna bylo wymieniac cos za cos np.iles brylek za x1 przywolanie charona Albo jakis specjalny itemek ktory bedze dropil i bedzie mozna go wymienic na te przywolywania bo jest masakra 800 prochow na 1 itemek ... z tego bosoow caly huy jest ;C

Opublikowano

@554461402688252517908.png Yo. popieram :)

Albo dodajcie Dungeon podstawiony pod drop demonicznych prochów jakiś boss z ktorego lecialy by + do tego mozna bylo robic solo dungeony ;D

Wystarczy wbić 200 lev  wbijasz na mapkę masz dużo metków prawie z każdego dropi po 5 szt demonicznych  ( metków na jednym ch masz przynajmniej 10 jak nie wiecej )  do tego na tej samej mapie masz przynajmniej 3 respy bossa z którego leci po 10 szt . Dodatkowo właśnie charon + dung z nemere 

Więc nie pierniczcie głupot, że tak ciężko o te prochy bo wystarczy trochę ogarniać i da rade szybko  to eq zrobić 

Opublikowano

Kto jest za tym, żeby dodali licznik wydropionych przedmiotów na czacie żeby wiedzieć ile czego nam wydropiło oraz żeby dodali, że wszystkie dopalacze są na np. 30min?

Opublikowano

Kto jest za tym, żeby dodali licznik wydropionych przedmiotów na czacie żeby wiedzieć ile czego nam wydropiło oraz żeby dodali, że wszystkie dopalacze są na np. 30min?

Ej, dobry pomysł na prawdę, dodam przy kolejnej upce ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ej, dobry pomysł na prawdę, dodam przy kolejnej upce ;)

Dodaj też wszystkie dopalacze co są u handlarzy w stacku 8k bo co chwile trzeba je kupować ;-;

graphic.png

Opublikowano

Surek. Nabiłem 213 i nie mam pkt statusu. Da rade mi je jakoś przywrócić?

wbiles na bugu....

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...