Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni chyba byli naj3bani jak robili set na 220 :D wiecej ulep trzeba na eq 200 niz na 220 f**k logic -.-

Specjalnie to zrobili

Opublikowano

Specjalnie to zrobili

Zbyt dużą ilość trzeba na te eq 200 rozumiem jakby zrobili jakiegos dunga solo wchodzi ubijasz 4 metki i jakis boss z ktorego 50 prochow czy cos.. jak na serwer easy/pvp za duużo jeebania jest z tym.

Opublikowano

@SuReeK wiesz może jak odbugować metinologie 205? Chodzi mi o to, że tą misje odebrałem i po odebraniu tepnąłem się na mapke i mi ta misja dziwnym cudnem zniknęła.

Dobrze gada buguje się ta misja :D

graphic.png

Opublikowano

Dobrze gada buguje się ta misja :D

Tobie też się zbugowała? ;D a słuchaj o co chodzi z tymi " Księgami mocy" u Seon Hae czy jakos tak u tego typka co się tepa na rozne mapy, podobno u niego są te misje :P wiesz coś o tym?

Opublikowano

zróbcie dungeon jakiś specjalny do dropu tych prochów ....i zeby bylo mozna solo go robic

Na dzień dzisiejszy chyba zawieszam gre na serwerze ponieważ nie mam zamiaru na serwerze easy/pvp dropic tyle prochów co innego jakby byłby jakiś fajny dungeon

Opublikowano

zróbcie dungeon jakiś specjalny do dropu tych prochów ....i zeby bylo mozna solo go robic

Na dzień dzisiejszy chyba zawieszam gre na serwerze ponieważ nie mam zamiaru na serwerze easy/pvp dropic tyle prochów co innego jakby byłby jakiś fajny dungeon

Masz racje z prochami to masakra zbyt dużo ich trzeba i nie jest na dodatek 100% :P Trzeba jakoś poprosić surka żeby to zrobił :D jakaś ankieta czy ktoś chce tak i wiesz :D to jest dobry pomysl tylko najlepiej jakis max 5 min dungeon a nie jak nemere 20-30 min a drop to szkoda gadac ..

Dlaczego noże na 180 nie dają na potwory? :D

Opublikowano

Nom... jakiś prosty dungeon bez jechania gdzies na końce map tylko proste niewiem np. wybij 3 metki potem respi sie jakis boss (specjalny ktorego surek mógłby dodac) i go zabijasz zbiera sie drop i koniec dungeona proste... tak jeszcze mogłbym dropic te prochy kilkanascie dziennie i okej oczywiscie bylo by mnie odrazu botow na tym V2 ... to jest masakra ..

Najlepiej tak jak napisales zeby zrobil ankiete na Glownej stronie serwera zeby ludzie zaglosowali bo na eq 200 to ulepy podlatuje tak pod medium a to jest easy/pvp

Opublikowano

Nom... jakiś prosty dungeon bez jechania gdzies na końce map tylko proste niewiem np. wybij 3 metki potem respi sie jakis boss (specjalny ktorego surek mógłby dodac) i go zabijasz zbiera sie drop i koniec dungeona proste... tak jeszcze mogłbym dropic te prochy kilkanascie dziennie i okej oczywiscie bylo by mnie odrazu botow na tym V2 ... to jest masakra ..

Najlepiej tak jak napisales zeby zrobil ankiete na Glownej stronie serwera zeby ludzie zaglosowali bo na eq 200 to ulepy podlatuje tak pod medium a to jest easy/pvp

Tylko na takim dungeonie nie może dropić dużo np od 15 do 25 max bo to tak tylko rynek się zepsuje ;D

Opublikowano

Zależy od Dungeonu :)

Jakby był np. Wejdz zniszcz metka po zniszczeniu metka masz bossa drop i nara to 25 ok ale jak cos innego wybij moby potem metka albo jakies piętra to już wiecej powinno dropic :)

Opublikowano

Zależy od Dungeonu :)

Jakby był np. Wejdz zniszcz metka po zniszczeniu metka masz bossa drop i nara to 25 ok ale jak cos innego wybij moby potem metka albo jakies piętra to już wiecej powinno dropic :)

Nom dokładnie i żeby nie była jakaś mapa wyjeeebana ze musisz biec z 10 min do metka ;x

Opublikowano

i tak pewnie nic z tego nie zostanie wprowadzone ;ppp eh szkoda

Y? Jak to nie? W ostatnim czasie po prostu nie miałem czasu na nic, teraz przenosze aktualnie lanerisa s1 na lepszą maszynę i od jutra cisniemy z updatem na s2 ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

kurrr mi sie wydaje ze mi sie misje na Woju moim zbugowały -.- Ksiegi mocy mialem  na 95lvl  wbilem 200 i nie mam ksieg mocy lol ;p

Wiem, będzie poprawione :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

surek zrobilo mi sie to co kiedys bylo... Przy zmianie chaneli ekran sie trzesie i nie przenosi.... Pozniej mam problem z zalogowaniem sie. Dodam tez ze zamyka mi sie metin.

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...