Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SuReeK wiem, że tego nie przeczytasz ale prosze Cie zrób to i powiedz mi czy zrobilbyś coś z tego co wymienie niżej :

1. Full hp po śmierci 

2.  Nieskończony metal, autopoty, dopalacze

3. wszystkie dopalacze na dany czas np 30 min 

4. Zmieniony wygląd m1

5. Możliwość zmienienia wyglądu na zbroje, chodzi mi o to żeby stroj był założony, ale żeby była możliwość zmienienia widoczności go, że np nie chcesz widzieć kostiumu tylko zbroje tak jakby on zniknął ale dawał bonusy :P

6. Jedna bądz dwie tarcze do pvp, nudne jest ciągłe zmienianie ich, zrób ankiete czy coś kto jak woli bo to na prawde bez sensu :)

7. Jakieś solo dungeony żeby można było dropić te [Demoniczny Proch] bo to tragedia z tym jest 800 na jeden itemek gdzie nie ma 100% pewności, że Ci wejdzie. (dungeon jakiś krótki robienie go w ciągu 5-10 min max.)

8. Zwiększenie ataku lub wartości potworów w broni 180, dlaczego? Więcej bije się w broni na 200 z kd do pvp  niż w przerobionej broni na max level do expa z kd do expa.

9. Jakiś NPC co odświeża bonusy od biologa czy coś bo czasami się bugują zauważyłem bo mając po odebraniu misji mam 320k hp a po relogu mam 310 np.

10. Fryzurki do pvp na myśli mam te silny przeciwko wojownikom 10% itd... na zawsze 

11. Większy drop ulepszaczy na pas 

12. Jakiś drop SM z bossów/szkat/dungeonów? 

13. Drop lizaków i innych takich pierdół z szkat bossów np

14.  Usunięcie zbędnego dropu z bossów/metinów czyli poty/pajęcze klucze i nie potrzebne wierzchowce (żeby leciał 1 z metka a nie z 5)

15. Zmniejszenie HP metków na mapie 200 ninja bije metka 5 min + przesada troche (bez isa exp) full eq exp dobre ;) miecz na max lvl i inne

16. Możliwość łączenia ulepszaczy na nowy set eq 220 

17. Możliwość łączenia pd 

18. Możliwość przechodzenia przez pety (przeszkadza w expie/pvp)

19. Zwiększenie expa na 216 zbyt duży spadek expa.. od 200 do 214 w niecałe 1h a od 216 leci po 0.10% za spota z 2x pd 

20. Nieskończony marmurek polimorfii np młody pająk bez sensu to losowanie marmurków i tak każdy używa 1 max 2 więcej zajmuje wylosowanie tego marmurka niż to warte..

No i to chyba na tyle dużo tego no ale chce dobrze mam nadzieje, że wezmiesz to pod uwage. :D

Opublikowano

po wystawieniu towaru o wartosci powyzej 1kkkk nie dalo mi kasy za sprzedane prochy co za kurw idiotyzm....

po wystawieniu towaru o wartosci powyzej 1kkkk nie dalo mi kasy za sprzedane prochy co za kurw idiotyzm....

JurexGCW

Opublikowano

Nie można wystawiać itemów powyżej 1kkkk :x ...

Opublikowano

@SuReeK wiem, że tego nie przeczytasz ale prosze Cie zrób to i powiedz mi czy zrobilbyś coś z tego co wymienie niżej :

1. Full hp po śmierci 

4. Zmieniony wygląd m1

5. Możliwość zmienienia wyglądu na zbroje, chodzi mi o to żeby stroj był założony, ale żeby była możliwość zmienienia widoczności go, że np nie chcesz widzieć kostiumu tylko zbroje tak jakby on zniknął ale dawał bonusy :P

6. Jedna bądz dwie tarcze do pvp, nudne jest ciągłe zmienianie ich, zrób ankiete czy coś kto jak woli bo to na prawde bez sensu :)

7. Jakieś solo dungeony żeby można było dropić te [Demoniczny Proch] bo to tragedia z tym jest 800 na jeden itemek gdzie nie ma 100% pewności, że Ci wejdzie. (dungeon jakiś krótki robienie go w ciągu 5-10 min max.)

8. Zwiększenie ataku lub wartości potworów w broni 180, dlaczego? Więcej bije się w broni na 200 z kd do pvp  niż w przerobionej broni na max level do expa z kd do expa.

9. Jakiś NPC co odświeża bonusy od biologa czy coś bo czasami się bugują zauważyłem bo mając po odebraniu misji mam 320k hp a po relogu mam 310 np.

10. Fryzurki do pvp na myśli mam te silny przeciwko wojownikom 10% itd... na zawsze 

14.  Usunięcie zbędnego dropu z bossów/metinów czyli poty/pajęcze klucze i nie potrzebne wierzchowce (żeby leciał 1 z metka a nie z 5)

15. Zmniejszenie HP metków na mapie 200 ninja bije metka 5 min + przesada troche (bez isa exp) full eq exp dobre ;) miecz na max lvl i inne

19. Zwiększenie expa na 216 zbyt duży spadek expa.. od 200 do 214 w niecałe 1h a od 216 leci po 0.10% za spota z 2x pd 

20. Nieskończony marmurek polimorfii np młody pająk bez sensu to losowanie marmurków i tak każdy używa 1 max 2 więcej zajmuje wylosowanie tego marmurka niż to warte..

No i to chyba na tyle dużo tego no ale chce dobrze mam nadzieje, że wezmiesz to pod uwage. :D

O co Ci chodzi z tymi pd'kami ?

Exp w miare spoko leci

O co Ci chodzi z tymi ulepami na set 220 ?

Reszta mawet spoko

graphic.png

Opublikowano

O co Ci chodzi z tymi pd'kami ?

Exp w miare spoko leci

O co Ci chodzi z tymi ulepami na set 220 ?

Reszta mawet spoko

Chodzi mi o to żeby pd można było łączyć np w sztuki :D połączyć pd 1h z 1h wiesz o co mi chodzi?

a ulepki na 220 sie nie łączą te np Odłamki diabła :D

Opublikowano

laneris-s2-logo.png
Changelog:
- Poprawiono księge misji,
- Poprawiono pas na 220 poziom,
- Poprawiono hełm na 220 poziom,
- Usunięto całkowicie drop czerwonych/niebieskich pot(każdy rodzaj),
- Dodano serwer pod backupy 4 TB dysk,
- Zooptyamlizowano serwer.

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-10-01 o godzinie 22:10

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

1. Full hp po śmierci 

4. Zmieniony wygląd m1

popieram strasznie sie to przyda i o niebo polepszy grę...jak to wszystko zrobisz to nie będzie obecnie lepszego servera easy/pvp niz ten ;))

l9xk4.jpg

Opublikowano

popieram strasznie sie to przyda i o niebo polepszy grę...jak to wszystko zrobisz to nie będzie obecnie lepszego servera easy/pvp niz ten ;))

Spokojnie, tak jak mówiłem ostatnio na prawdę nie miałem czasu, ale od jutra ciśniemy na poważnie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Noo i o to chodzi! ;) aż chce się grać! :D

Zobaczysz ulepki co trzeba na eq 200 to ci sie odechce ;) po za tym tu nie mozna sie pobawic w m1 lub gdzies bo są 4 tarcze i mozesz miec tylko jedna zalozona jak zalozysz tarcze na woja to rozjeeebie cie ninja jak na ninje to rozjeebie cie woj i to jest bez sensu, albo to że nie ma full hp po śmierci podejdzie ci taki sura bm stoi z duszkiem to nie wstaniesz do rana ;x

Opublikowano

No to racja.., ale Suurek pisał, że będzie zmieniał.., a i jeszcze jeden problem jest, gdy bierze się skille na P dostaje się też kombo na P, a kombo na P jest zbugowane i dodaje 1 uderzenie, a nie 2... i osłabia to ninje/woja... to też musisz zmienić

l9xk4.jpg

Opublikowano

zgaduje ze juz nie bedzie zadnego update surek sie juz zajmuje erbią xD

Widać jak graczy jest co raz mniej po aktywności czatu :D na czacie 1/5 osob pisze " dam eq tu za eq inv0ria " coś w tym stylu :D @SuReeK a czasem nie miałobyć tak, że lepsze rzeczy dropią w grze chodzi mi o lizaki stroje itd.. tak chyba coś przed startem mowiles, a z tego co widze to z bossów nic ciekawego nie leci tylko drogo z is.

Opublikowano

zgaduje ze juz nie bedzie zadnego update surek sie juz zajmuje erbią xD

Boże, ale Ty w ogóle myślisz? Jestem tam tylko sponsorem, a zajmuje się tylko tym serwerem...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Boże, ale Ty w ogóle myślisz? Jestem tam tylko sponsorem, a zajmuje się tylko tym serwerem...

I co zamierzasz zrobić, bo propozycji jest dużo i napraw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...