Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-usun bug expa (ktos stoi na m1 a ma z osoba na mapie od 200 lvla pt i dla tej osoby jest drop z metinow tak samo jak i exp)

-popraw ciecie z siodla na mountach z is

-popraw wyciganie kasy z banku ( powinno byc tak ze mozna wszystko na raz wyjac albo ile sie chce)

-popraw brylki u handlarki (powinny byc stackowane po 50 a nawet po 100)

-dodaj zmiane mobow na psy ( mapa +200 dodam ze jest to fajna ale opcja ale zle to robisz bo gdy sie zmieni all w psy wtedy i bossy sa mniej widoczne i trzeba patrzec na nazwe)

-zmien wyglad m1 (ten stary od 8 lat jest masakryczny)

-dodaj przechodzenie przez pety ( przez pety do expa da sie przechodzic)

-zmniejsz hp metkinow na mapie od 200 (lub dodaj miecz do expa na okolo 200)

-dodaj zen-szen do handlarki (kon mi pada)

-dodaj mape do handlu (opcjonalne)

-dodaj dungi na zroznicowane lvle (po zrobieniu eq na 220 wraz z misjami zaczyna wiac nuda)

-proponuje dodac unikatowe stroje do pvp czy do expa w IS (typu dredy helm azraela za wysoka  cene tak aby tylko topowi gracze je mieli) nudzi mnie to ze polowa servera chodzi w 2 strojach...

-popraw bodego jest bardzo slaby na tym servie nikt nim nie gra

-popraw wymiane losu na +200 lvl albo nic mi nie dropi albo jako nagrode mam metiny na 120lvl ( jaki to sens?)  powinno byc cos sensownego tak aby sie chcialo losowac...

-usun bot expa albo banuj graczy. Kazdy wie co sie dzieje na v2 i nikt z tym nic nie robi dlaczego?

-usun blokade bramy na poczatku mapy 165 ( ludzie czesto sie pytaja dlaczego nie da sie wejsc dalej)

-przy duzej czcionce nie widac ile ma sie kasy wez to ogarnij bo to jest strasznie irytujace...

Gram na tym serwerze od kiedy tylko wystartowal wiem co pisze. Jesli mi sie cos przypomni chetnie to edytuje.

JurexGCW

Opublikowano

Zróbcie coś z tymi sklepami w m1 bo grać się nie da

powinno byc tak ze 1 osoba moze z 1 IP moze wystawic jeden slepik wtedy nie byloby takiego problemu...

JurexGCW

Opublikowano

-usun bug expa (ktos stoi na m1 a ma z osoba na mapie od 200 lvla pt i dla tej osoby jest drop z metinow tak samo jak i exp)

-popraw wyciganie kasy z banku ( powinno byc tak ze mozna wszystko na raz wyjac albo ile sie chce)

-dodaj zmiane mobow na psy ( mapa +200 dodam ze jest to fajna ale opcja ale zle to robisz bo gdy sie zmieni all w psy wtedy i bossy sa mniej widoczne i trzeba patrzec na nazwe)

-dodaj dungi na zroznicowane lvle (po zrobieniu eq na 220 wraz z misjami zaczyna wiac nuda)

-proponuje dodac unikatowe stroje do pvp czy do expa w IS (typu dredy helm azraela za wysoka  cene tak aby tylko topowi gracze je mieli) nudzi mnie to ze polowa servera chodzi w 2 strojach...

-popraw wymiane losu na +200 lvl albo nic mi nie dropi albo jako nagrode mam metiny na 120lvl ( jaki to sens?)  powinno byc cos sensownego tak aby sie chcialo losowac...

-usun bot expa albo banuj graczy. Kazdy wie co sie dzieje na v2 i nikt z tym nic nie robi dlaczego?

-usun blokade bramy na poczatku mapy 165 ( ludzie czesto sie pytaja dlaczego nie da sie wejsc dalej)

Gram na tym serwerze od kiedy tylko wystartowal wiem co pisze. Jesli mi sie cos przypomni chetnie to edytuje.

Zgadzam sie z wiekszoscia ale teraz zmiana hp metka nie powinna miec racji bytu ze wzgledu na to ze ludzie juz porobili eq z takim hp wiec sie da je zrobic i to dosc szybko. NIECH TO Eq cos znaczy a nie kazdy bd latal w maxie

Opublikowano

-przy duzej czcionce nie widac ile ma sie kasy wez to ogarnij bo to jest strasznie irytujace...

Drogie stroje żeby tylko topka je miała ? A co tylko topke stać na lądowanie kasy w is albo tylko topka potrafi ustawić bota w v2 żeby zarobić na strój ?.... Śmieszne .
Opublikowano

laneris-s2-logo.png

1. Poprawiono mapke 200 poziom,

2. Dodano możliwość wypłacania yang z banku (sklepiki offline) bez limitu (wymaga pobrania aktualizacji,

3. Poprawienie kilka rzeczy w sklepikach offline,

4. Zmieniono abs roski z 15% na 4%,

5. Dodano Czerwony Żeń-szeń do handlarki różności,

6. Dodano lepszy drop z Heksagonalnej szaktułki

Mamy nadzieję że update przypadnie Wam do gustu! :)

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-08-26 o godzinie 23:30

Pozdrawiamy, Wasz team Laneris.PL

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

1. Poprawiono mapke 200 poziom,
2. Dodano możliwość wypłacania yang z banku (sklepiki offline) bez limitu (wymaga pobrania aktualizacji,
3. Poprawienie kilka rzeczy w sklepikach offline,
4. Wyłączenie roski na magie,
5. Dodano Czerwony Żeń-szeń do handlarki różności,
6. Dodano lepszy drop z Heksagonalnej szaktułki

Mamy nadzieję że update przypadnie Wam do gustu! :)

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-08-26 o godzinie 23:30

JurexGCW

Opublikowano

No  i z zajeb..istego serwera zrobiłeś syf bmowski tą aktualizacja Bm nie dość że ma ochronkę w uj  to jeszcze bd napier... jak poje..  bo nie ma roski <brawo> 

Dobrze pamietamy co było gdy magia się bugowała i była na minusie(tez mieliśmy po 69 na magie )  seria u bma i helera czy daggera i gleba :)  przy max eq :)

Opublikowano

No  i z zajeb..istego serwera zrobiłeś syf bmowski tą aktualizacja Bm nie dość że ma ochronkę w uj  to jeszcze bd napier... jak poje..  bo nie ma roski <brawo> 

Dobrze pamietamy co było gdy magia się bugowała i była na minusie(tez mieliśmy po 69 na magie )  seria u bma i helera czy daggera i gleba :)  przy max eq :)

Edit włączyliśmy ją ale zmieniliśmy jej bonus z 15% na 4%

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Edit włączyliśmy ją ale zmieniliśmy jej bonus z 15% na 4%

Edit

Idąc tym tokiem zwiększyłeś znacznie dmg zadawane przez ( smoka, daggera( chmury) helera i bma ) co z botym i mentalem ? Brak 11 % na magie jest bardzo odczuwalny w dmg natiomiast nasze 100 dmg w buciorach jest z deka smiechowe przy tej zmianie ( odnośnie większej ilości hp ) 

No nic zobaczymy jak to będzie serwer do tej pory był super i bardzo dobrze się grało ciekawe jak będzie teraz po tej zmianie 

Opublikowano

Edit

Idąc tym tokiem zwiększyłeś znacznie dmg zadawane przez ( smoka, daggera( chmury) helera i bma ) co z botym i mentalem ? Brak 11 % na magie jest bardzo odczuwalny w dmg natiomiast nasze 100 dmg w buciorach jest z deka smiechowe przy tej zmianie ( odnośnie większej ilości hp ) 

No nic zobaczymy jak to będzie serwer do tej pory był super i bardzo dobrze się grało ciekawe jak będzie teraz po tej zmianie 

Jeżeli będą jakieś sprzeczne opinie na temat tych rosek to zmienimy spowrotem, ale zobaczymy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dałoby rade coś zrobić z klientem żeby przy dłuższej grze się nie bugował  - chodzi o to, że nie da się zaznaczyć postaci w sensie ten pasek gdzie jest szept,handel, pvp,emocje itd się nie pojawia po kliknięciu na czyjąś postać i trzeba od nowa metina włączać 

Opublikowano

Dałoby rade coś zrobić z klientem żeby przy dłuższej grze się nie bugował  - chodzi o to, że nie da się zaznaczyć postaci w sensie ten pasek gdzie jest szept,handel, pvp,emocje itd się nie pojawia po kliknięciu na czyjąś postać i trzeba od nowa metina włączać 

Tak, popracujemy nad tym :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

powinno byc tak ze 1 osoba moze z 1 IP moze wystawic jeden slepik wtedy nie byloby takiego problemu...

Są sklepy źle nie ma sklepów też źle xD

Jak się stoi w m1 to nie leci exp xD

Ale dobrze gada naprawcie to

Możecie też dodać normalne kupowanie marmurów bo zanim ja tam znajde jakiegoś dobrego to dużo czasu mija ...

Co z tarczą wojenną ? Dodacie ją kiedyś czy nie będzie

graphic.png

Opublikowano

ile sztuk i gdzie dropią demoniczne prochy ??

A i jeszcze czy tak zwany boT jest dozwolony na Laneriss2 ? tzn nie wh itp tylko auto pelerynka i auto attack zeby bil sam ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...