Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek kiedy ten lepszy drop heksów? Od 2 tygodni czekam i się doczekać nie mogę :x

Będzie w nocy prawdopodobnie :)

Zawsze takie lagi są? :(

Nie ma lagów.

Opłaca tu się grać? Dam rade bez problemu zarobić w grze na isa?

Tak opłaca i lajtem zarobisz :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Będzie w nocy prawdopodobnie :)

Nie ma lagów.

Tak opłaca i lajtem zarobisz :)

@SuReeK mam nadzieje ze tego nie spiiierdolisz jak s1 :D na s1 fajnie się grało i mam nadzieje ze tutaj tez tak bedzie i go nie zostawiasz :P

Opublikowano

@SuReeK mam nadzieje ze tego nie spiiierdolisz jak s1 :D na s1 fajnie się grało i mam nadzieje ze tutaj tez tak bedzie i go nie zostawiasz :P

Wiesz 2 miesiące mineły i dalej jest tyle samo graczy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

hmm nie wiem czy wbijać czy nie... 

Grałem od startu same boty były sam wbiłem 150lvl na wh dalej tak jest?

Jaka postka najlepsza do pvp? Smok dobry?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Kurde, doliczyłem się już minimum 80% szansy na blok w najlepszym eq, hity w ogóle coś znaczą w pvp na tym serwie? Z metinową kombinatoryką przy 80% bloku wbije może 1 na 1000 hitów ._.

Opublikowano

No powiem wam, że przyjemnie się tutaj gra ale jedyne co mnie wkuuurwia to boty w v2 i te ochydne m1 (może tylko mnie się to nie podoba) ale jest jakaś może łatka lub coś żeby zmienić wygląd m1?

Opublikowano

Przyjemnie się gra, ale mi brakuje szybkich dungów :p I żeby się wchodziło samemu, bo ta nemera jest strasznie długa i nudna. Np wchodzisz rozbijasz 4 metki i boss :)

Opublikowano

Dlaczego sztylety 220 wyglądają jak te na 200 ?

Błąd w zdjęciu :P

No powiem wam, że przyjemnie się tutaj gra ale jedyne co mnie wkuuurwia to boty w v2 i te ochydne m1 (może tylko mnie się to nie podoba) ale jest jakaś może łatka lub coś żeby zmienić wygląd m1?

No możemy zmienić czemu nie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

SuReeK - Mistrzu mógłbyś usunąc ten toogle skill  z krycia u ninji - Nie ma to sensu bo ciągle sobie można na kryciu siedzieć I przy aktualizacji   mógłbyś jeszcze dodać ( liderów gildii którzy są dostępni - ułatwi to wojny bo teraz to masakra tego szukać )

Opublikowano

Kiedy byście zmienili? :D

Dziś

Boshe te sklepy w m1 rozku****ją mnie :P

Heheheh :D

Bloku Ciosu jest znowu tyle, że hity nic nie robią, czy jest ok?

Jest okej :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

może jednak coś zrobicie z tymi sklepami m1 a i mam pytanie czemu jak miałem 900kk i użyłem tp do m1 to w eq miałem 850kk oraz czy macie tu blokadę do 2kkk ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...