Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co chwile cofa po 3 razy, nie ma sensu grać puki co 

Masz racje, "puki" co weź się za nadrabianie zaległości w ortografii

@Bezimienny.

Widze, że Ty masz problemy z nadmierną ilością kropek. Nawet wjebałeś ją do nicku. Z tego co widze to nikt nie pisze tu kropek na końcu zdania KOŃCZE ZDANIE BEZ KROPKI

UggNk9.gif

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grać się nie da... cofa wywala łączyć się nie chce... server stoi chyba na kalkulatorze zalogowalo sie z 500 ludzi i jest masakra jak by wbiło 1500 to by chyba maszyna wybuchła -.-

Opublikowano

Pobierając moje pliki, każdy może mieć pewność, że są czyste, piszesz, że antywirus nic nie da, jakby antywirus nic nie dawał, to nie było by nawet metina itp. Nie można powiedzieć, że antywirusy nie pokażą keyloggera, bo pokażą.

Tak, piszę, że ci antywirus nic nie da, bo, gdy jest zastosowany crypter i w bazie wirusów numerek się nie zgadza, to ci nic nie wykryje z niezidentyfikowanego objektu. Pewnie pomyślisz, jak ten crypter ma tą niewykrywalność robić, a mianowicie poprzez napisanego STUBa. Więc niestety takiej pewności nie dostarczasz. 

@EDIT: Nie jestem pewny co do czerwonego tekstu, bo już dawno się w to nie bawiłem, ale napewno korzysta z bazy danych.

Opublikowano

niestety macie buga na sm

Opisz go :)

Jak ludzie się na nim dorobią to może będzie reset, bo teraz i tak nie fair było, dużo ludzi nie mogło się zalogować ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

"Błąd wewnętrzny" przy logowaniu... wywaliło mnie zaraz po założeniu postaci. O co chodzi?

bez gif.

Opublikowano

Opisz go :)

Jak ludzie się na nim dorobią to może będzie reset, bo teraz i tak nie fair było, dużo ludzi nie mogło się zalogować ;)

gdybym mogl to opisalbym go na pw cycowi. wiem ze jest bug bo dostalem full is od znajomego

Opublikowano

Tak, piszę, że ci antywirus nic nie da, bo, gdy jest zastosowany crypter i w bazie wirusów numerek się nie zgadza, to ci nic nie wykryje z niezidentyfikowanego objektu. Pewnie pomyślisz, jak ten crypter ma tą niewykrywalność robić, a mianowicie poprzez napisanego STUBa. Więc niestety takiej pewności nie dostarczasz. 

@EDIT: Nie jestem pewny co do czerwonego tekstu, bo już dawno się w to nie bawiłem, ale napewno korzysta z bazy danych.

Ja nawet nie mam k***a żadnego pojęcia człowieku, jak się robi key loggera itp.. wielce znawca z Ciebie znalazł, który mówi, że antywirusy nie działają haha :D

Niestety antywirusy(nie które) są c*****e, ale taki virustotal(to nie wirus, ale sprawdza, czy plik jest zarażony), nie oszukuje, albo taki eset... takie wirusy nie oszukują. 

Opublikowano

Tym razem muszę sie zgodzić z __Homixem. Sprawdzałem jego cheaty kilka razy i są czyste. Nawet przeglądałem kod czy nie ma w nim nic podejrzewanego.

to wytłumacz mi w jaki sposób ja i kolega zostaliśmy okradzeni tylko w "METINIE" na terios i vesteris bo dziwnym trafem moje konto steam które jest warte 500 euro też by ukradli + passy od serwerów które obecnie mam a tu dziwne zniknęły tylko przedmioty na terios a na vesteris całe eq ;) i nie pierdolcie mi że pobrałem coś z internetu bo nie jestem dzieciakiem by pobierać jakiś syf, jedynie co na co się skusiłem to na wh by homix ;)  pamiętajcie Nie wszystko da się wykryć!  <3 tak jak z kolegą rozmawialiśmy to troche rozkminiliśmy plan osoby która okrada "robi to rzadko i na różnych serwerach by nikt nie pomyślał że coś w tym jest" Homix proszę pokaż nam jak robisz to wh na youtube 

ps i nie mów że miałem słabe hasła bo większość z nich była wzoru

"6ae4hvf0iuh7

x2j5mbhdaovl" 

@ps i co w końcu z serwerem?  naprawiają te lagi czy dalej takie będą? bo z tego co widzę to szykuje się druga santeria na której gra 100 osb lub wcale już nie działa xD

za wysoka sygnatura

Opublikowano

to wytłumacz mi w jaki sposób ja i kolega zostaliśmy okradzeni tylko w "METINIE" na terios i vesteris bo dziwnym trafem moje konto steam które jest warte 500 euro też by ukradli + passy od serwerów które obecnie mam a tu dziwne zniknęły tylko przedmioty na terios a na vesteris całe eq ;) i nie pierdolcie mi że pobrałem coś z internetu bo nie jestem dzieciakiem by pobierać jakiś syf, jedynie co na co się skusiłem to na wh by homix ;)  pamiętajcie Nie wszystko da się wykryć!  <3 tak jak z kolegą rozmawialiśmy to troche rozkminiliśmy plan osoby która okrada "robi to rzadko i na różnych serwerach by nikt nie pomyślał że coś w tym jest" Homix proszę pokaż nam jak robisz to wh na youtube 

"6ae4hvf0iuh7

x2j5mbhdaovl" 

@ps i co w końcu z serwerem?  naprawiają te lagi czy dalej takie będą? bo z tego co widzę to szykuje się druga santeria na której gra 100 osb lub wcale już nie działa xD

Ale, żeś się pan przyczepił, ja nawet nie umiem napisać żadnego wirusa, a Ty mi sugerujesz, że jakieś keyloggery piszę i konta okradam...

Pisz co chcesz, mi daj spokój, Ja już mówiłem, że nie mam z tym nic wspólnego, raptem ty niby zostałeś okradziony i twój kolega, a nikt inny, to jest ciekawe, że wszyscy mi dziękują, a ty tutaj płaczesz, raczej tylko po to, by ludzie nie cheatowali na tym serwerze, ale tak ludzi od tego nie "zabierzesz" bo jak ktoś będzie mądry, to sobie przeskanuje plik, zapyta administratora(Kamilex122, pisał już w tym temacie, na ten temat, że pliki są czyste) czy nie ma wirusów i i tak pobierze i tak i będzie grać, więc nie udało Ci się to zastraszanie ludzi. Mnie nie sprowokujesz do tego stopnia, żebym Ja Tobie pokazał jak robię cheaty oraz do tego, żeby ludzie nie cheatowali. Jak Ci się nie podoba, to # wypierdalaj, bo nie lubie takich ludzi, ktorzy probuja cos osiagnac czyimis wypocinami.

PS. Nie długo mogę się spodziewać, że napiszesz temat/posta, że spotkałeś mnie na ulicy, dałeś wizytówkę, a ukradłem ci coś z domu.. 

Opublikowano

"6ae4hvf0iuh7

x2j5mbhdaovl" 

"i nie pierdolcie mi że pobrałem coś z internetu bo nie jestem dzieciakiem by pobierać jakiś syf" Sory ale Ty już pobrałeś syf, mam na myśli wh ..

wjub1h.jpg

Opublikowano

Ale, żeś się pan przyczepił, ja nawet nie umiem napisać żadnego wirusa, a Ty mi sugerujesz, że jakieś keyloggery piszę i konta okradam...

Pisz co chcesz, mi daj spokój, Ja już mówiłem, że nie mam z tym nic wspólnego, raptem ty niby zostałeś okradziony i twój kolega, a nikt inny, to jest ciekawe, że wszyscy mi dziękują, a ty tutaj płaczesz, raczej tylko po to, by ludzie nie cheatowali na tym serwerze, ale tak ludzi od tego nie "zabierzesz" bo jak ktoś będzie mądry, to sobie przeskanuje plik, zapyta administratora(Kamilex122, pisał już w tym temacie, na ten temat, że pliki są czyste) czy nie ma wirusów i i tak pobierze i tak i będzie grać, więc nie udało Ci się to zastraszanie ludzi. Z

PS. Nie długo mogę się spodziewać, że napiszesz temat/posta, że spotkałeś mnie na ulicy, dałeś wizytówkę, a ukradłem ci coś z domu.. 

OK twierdzisz że Twoje wh ma 0 viursów? 

@żeby nie było że nie na temat to ponawiam pytanie do administracji do dalej z serwerem? xD 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

OK twierdzisz że Twoje wh ma 0 viursów? 

https://www.virustotal.com/pl/file/21a505ecb0d7d9807605d250993076fe39a54d86841ab276248f4e5c31bd5c26/analysis/

W tym nie ma wirusów, wykrywa coś ale taki "wirus" jest spowodowany clientem net metina, albo moim packerem, takie wirusy, nie tylko są w moich cheatach, ale w różnych plikach i clientach metina. Ten "wirus" jest w 100% nie groźny, jeśli myślisz, że to jest key logger czy inne gowno to wez mi czyms to udowodnij

Opublikowano

Przeskanowałem Twoje wh z Teriosa jak się nie mylę i Twoje linki nie są zgdone z prawdą o.O Nic dodać nic ująć ;) dziękuje do widzenia @ps jedyne czyste pliki miałeś z wh na ten serwer ;) 

http://scr.hu/7hjz/d8301
https://www.virustotal.com/pl/file/275275b1f7f3c3631e5b383c056970346e54b289e10a60dbd5349e7c58150b4b/analysis/1437265435/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

wez k***a wyjdz z tematu nawet nie wiesz po co robi sie trudne hasla xD

Widać że kolega nie czyta wszystkich postów ale jak to przystało na gimnazjum to niestety tak to już jest że się komentuje coś czego się nie czytało ;) 

@ nie polecam tutaj grać ze względu iż to padnie jak santeria a wasz hajs z is przepadnie a czemu tak myślę? bo widać co się na starcie dzieje 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Widać że kolega nie czyta wszystkich postów ale jak to przystało na gimnazjum to niestety tak to już jest że się komentuje coś czego się nie czytało ;)

@ nie polecam tutaj grać ze względu iż to padnie jak santeria a wasz hajs z is przepadnie a czemu tak myślę? bo widać co się na starcie dzieje 

@OficerPL no zajebiscie wypierdalaj

Opublikowano

OK 21:00 konserwacja Dedyka -- wyeliminuje problemy z logowaniem i lagi (OVH zjebało)

po konserwacji zajmę się indywidualnymi problemami z klientem 

a jak to ogarniemy spiszę co jest uciążliwe i do zmiany na serwerze więc proszę o cierpliwość 

xDDDDD 

Słyszałem  xD  xD  xD  xD  xD  xD

gnvNjpf.png

Opublikowano

Czy dzisiaj zostaną ogarnięte te kurewsko wielkie sciny i lagi ? Na jednego dung przenosi po 5 minut i czesto wywala. Na 10 hitow w bossa wchodza moze 2. Ogolnie za cholere nie da sie grac a widze ze nic kompletnie nie jest robione. Przed startem taki dobry kontakt z adminem a teraz chowa glowe w piach bo nie ma pojecia jak to naprawic. GG

Opublikowano

Czy dzisiaj zostaną ogarnięte te kurewsko wielkie sciny i lagi ? Na jednego dung przenosi po 5 minut i czesto wywala. Na 10 hitow w bossa wchodza moze 2. Ogolnie za cholere nie da sie grac a widze ze nic kompletnie nie jest robione. Przed startem taki dobry kontakt z adminem a teraz chowa glowe w piach bo nie ma pojecia jak to naprawic. GG

Za słaby server, wejdzie 500ludzi i juz nic nie zrobisz, mozesz tylko expic :) heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...