Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekaj parę dni i bryłki będą rozdawać :P

A ja wolałbym policzyć do 10 i zobaczyć, że wyszedłeś z tego tematu. Ja jak nie mam nic do powiedzenia, to sie nie wypowiadam, zrób to samo...

Polska mentalność jest okropna, nawet tutaj... byle zniszczyć, zero zdrowej konkurencji..

Opublikowano

A ja wolałbym policzyć do 10 i zobaczyć, że wyszedłeś z tego tematu. Ja jak nie mam nic do powiedzenia, to sie nie wypowiadam, zrób to samo...

Polska mentalność jest okropna, nawet tutaj... byle zniszczyć, zero zdrowej konkurencji..

Jak "konkurencja" jest słaba.. hah :D

Opublikowano

Kolejny serwer co z prezentacji super ale wychodzi jedno wielkie G.ooo 

Śmiali się ludzie  z nukeya że nic nie umie itd ale jego serwer przynjamniej o czasie wystartował i nawet dało się wjeść 

Opublikowano

Brawo to tu już  50lvl mają a niektórzy wbić nie mogą równy start!  <_<

Nie polecam tego gówna.

Ooo człowieku 50lvl  juz nikt ichnie dogoni ^^ Juz Tableta nie bedziesz miał :D

Opublikowano

Ooo człowieku 50lvl  juz nikt ichnie dogoni ^^ Juz Tableta nie bedziesz miał :D

W dupie mam ich nagrody -_-

Nie mam nawet zamiaru walczyć o te nagrody za 20 zł.

Dla twojej wiadomości nie będę nawet tutaj długo grał ;) max tydzień i zwijam się na lepszy serwer  <3

Opublikowano

Niedobrze mi się robi jak czytam komentarze tych zawistnych cebul. Byleby dopierdolić drugiej osobie, byleby ona nic nie miała, byleby jej nie wyszło. Zero k***a empatii w tym naszym pogrążonym w tępocie do granic możliwości kraju. Komentarze typu "i już off haha" albo "już padł, super serwer gówno jebane" bądź też "oni mają już 50 lvl i co teraz?! nie dogonię ich już nigdy". Ludzie co z Wami nie tak?! W dzisiejszych czasach jeśli jakikolwiek serwer nie wystartuje o czasie tylko na przykład 5 minut później, a nie daj Boże żeby go wywaliło to już jest postrzegany jako "syf" bo zapewne osoba która tak pisze potrafiłaby te wszystkie "ataki" bydła z konkurencji powstrzymać... Brak mi słów jak czytam to ciągłe pierdolenie wielce znawców i serio, powoli tracę wiarę w ludzi i nasz naród, bo źle się dzieje.

P.S nie interesuje mnie jakiś warn za wulgaryzmy którego zapewne otrzymam przez modka który musi trzymać się narzuconych szablonów.

Swoją drogą trzymam kciuki za administracje bo widać, że włożyli trochę pracy w ten serwer

A Wy ludzie, zastanówcie się co poniektórzy co właściwie tutaj wypisujecie...

Opublikowano

mogę prosić o jakieś info co do tego całego logowania? bo słabo jest z tym logowaniem 

Info  specjalnie dla ciebie.

Lagi duzo ludzi rozumiesz? odczekajcie chwile . Niech sie serwer odlaguje ludzie sie rozejda na inne mapy. Pewnie do tego ddosy. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Niedobrze mi się robi jak czytam komentarze tych zawistnych cebul. Byleby dopierdolić drugiej osobie, byleby ona nic nie miała, byleby jej nie wyszło. Zero k***a empatii w tym naszym pogrążonym w tępocie do granic możliwości kraju. Komentarze typu "i już off haha" albo "już padł, super serwer gówno jebane" bądź też "oni mają już 50 lvl i co teraz?! nie dogonię ich już nigdy". Ludzie co z Wami nie tak?! W dzisiejszych czasach jeśli jakikolwiek serwer nie wystartuje o czasie tylko na przykład 5 minut później, a nie daj Boże żeby go wywaliło to już jest postrzegany jako "syf" bo zapewne osoba która tak pisze potrafiłaby te wszystkie "ataki" bydła z konkurencji powstrzymać... Brak mi słów jak czytam to ciągłe pierdolenie wielce znawców i serio, powoli tracę wiarę w ludzi i nasz naród, bo źle się dzieje.

P.S nie interesuje mnie jakiś warn za wulgaryzmy którego zapewne otrzymam przez modka który musi trzymać się narzuconych szablonów.

Swoją drogą trzymam kciuki za administracje bo widać, że włożyli trochę pracy w ten serwer

A Wy ludzie, zastanówcie się co poniektórzy co właściwie tutaj wypisujecie...

Czy ja gdzieś pisałem że ich się nie da dogonić? 

Nie więc nie dopisuj czegoś czego nie napisałem  <3

Pisałem tylko o nierównym starcie :)

Opublikowano

Info  specjalnie dla ciebie.

Lagi duzo ludzi rozumiesz? odczekajcie chwile . Niech sie serwer odlaguje ludzie sie rozejda na inne mapy. Pewnie do tego ddosy. 

bez przesady zalogowało się 500 osób a nie 1,5 by serwer wywalało xD

za wysoka sygnatura

Opublikowano

­

Homix gratki :) TOp1 czekamy na wh

WH od misiekantosa działa. :s

smiechlem troche jak napisalem do [TECH]Kamil by zbanował za wh Homixa to mnie odesłał do GM bo dupy nie łaska ruszyc

Opublikowano

problemy z logowaniem nie powinny już być tak uciążliwe cały czas pracujemy nad poprawą dostępności usług obiecujemy wam że jeszcze dziś serwer będzie stał bez problemów 

Opublikowano
problemy z logowaniem nie powinny już być tak uciążliwe cały czas pracujemy nad poprawą dostępności usług obiecujemy wam że jeszcze dziś serwer będzie stał bez problemów 

Szkoda, że jedni wbijają topke na WH a drudzy nie mogą się w ogóle zalogować. I potem takie g*wna za przeproszeniem dostaną nagrody za topki -.-

dddtly.jpg

Opublikowano

Czy ja gdzieś pisałem że ich się nie da dogonić? 

Nie więc nie dopisuj czegoś czego nie napisałem  <3

Pisałem tylko o nierównym starcie :)

Za to Ty dopisz interpunkcję  <3  - Przepraszam, musiałem :P

Czekam na start. Pozdrawiam i życzę miłej gry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...