Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tesoria dobrze mówi...Zmiana maszyny i start może jeszcze nawet dziś albo jutro...Wiem, że to wygląda jakby każdy się łasił na te nagrody no ale k***a tak naprawdę jest bo rzadko coś takiego się dzieje, a myślę, że kazdy tutaj chciałby sprobować...

Opublikowano

Jak sytuacja, wbijać się opłaca czy poczekać? ;d

Czekać na zmiane maszyny, wtedy nie będzie lagów. A czekać warto bo server bardzo dobry

UggNk9.gif

Opublikowano

Pieniądze bądż sm można zwrócić, 1 dzień gry to praktycznie nic także nie płaczcie...Zróbice start od nowa i dajcie wszystkich równe szanse a nie takie gówno odwalacie...

Opublikowano

Teraz przymknę na to oko. Od takich rzeczy mamy dział media ;)

Tak samo jest dział z hakami. A jest tu jeden wielki spam i publikacje haków przez jednego z użytkowników. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Restart ? Nie ma mowy, ludzie już wpakowali kase w is i stracili bardzo dużo czasu na wbijanie lvl"a :)

O 1000 zlotych moge sie z toba zalozyc, ze nawet 26 godzin na to expienie nie stracili :)

I co do przenosin. Macie zamiar poprawic ilosc metkow i ich resp? Troche tak do dupy stac 10 godzin na 1 levelu, zeby zrobic misje, Te*ios za to zostal w moim rankingu osobistym zdyskwalifikowany na 35 levelu :)

Opublikowano

Chciałem sobie zagrać szamanen healerem ale przy int 167 zwiększenie ataku na P daje 65.5 wartości ataku trochę śmieszne....

Opublikowano

Pieniądze bądż sm można zwrócić, 1 dzień gry to praktycznie nic także nie płaczcie...Zróbice start od nowa i dajcie wszystkich równe szanse a nie takie gówno odwalacie...

Ja tam w topke miałem lecieć ale jaki jest sens gry jak mnie ciągle wywala i cofa na metkach/bosach zalicza co 5/6 hitów nic nie idzie ubić/dropnąć na rajdach wywala bo cofki gdyby nie to bym grał nie wiem jakim cudem oni wbili te 200lv+

Dodam że nie wina kompa ani neta bo na normalnym serwie 15+ takich clientów mi uciągnie bez lagów.

Ps. przy teleportowaniu jest 100% szansy na wywalenie chyba , mnie jeszcze ani razu nie teplo normalnie

w jakich godzinach ma byc ta zmiana na lepszego dedyka ?

Opublikowano

To zrób reset aby każdy miał równe szansę, bez sensu teraz dawać nagrody dla osób z fartem które mogły się zalogować i grać bo to jest wtedy nie Fair. :)

Zrób reset przenieś na nową maszynę i startuj za 2 dni max na nowo i każdy będzie miał szansę.

Asfen tylko prosze... nie ucz nikogo jak startowac z serwerami...

Niema co plakac nad lagami, trzeba poczekac na nowa maszyne, wtedy sie zobaczy jak to jest, osobiscie odradzam ovh, przekonaliscie sie dlaczegi ;)

Opublikowano

No lipa lipa, do 15lvla logło mnie raz czy dwa (choć net to światłowód 40mb/s, a komp uciąga wiedźmina3/gtav..), balans pvp jest w miarę (zrobiłem kilka postaci i tłukłem jedną w drugą na low lvlach. Serwer byłby spoko jakby nie lag lag lag.. i jeszcze raz tak żeby było jasne LAG, chętnie zagram na nowej maszynie (rzekłbym nawet że szczerze polecę serwer innym), choć też ciekawi mnie fakt wbicia lvla przez TOP1/2 skoro top3 ma 141lvl to jakim cudem oni 220+.. Różnica 10lvli +/- byłaby spoko, ale 80lvli śmierdzi na kilometr. Był gdzieś tu już post że wbijane komendami - ciężko w to NIE wierzyć ;d (

Opublikowano
# Nazwa Lvl. Czas Gry Klasa Królestwo 1 Shayder 236 23 h, 49 m. Sura 3.png2 Jarexs 227 24 h, 46 m. Sura 1.png3 licherius 141 11 h, 16 m. Sura 1.png4 Smakosz 140 21 h, 23 m. Suragender-female.png3.png5 Niedzwiedz 134 12 h, 14 m. Wojownik 1.png6 BananZimny 133 16 h, 21 m. Sura 1.png7 Sway 124 11 h, 26 m. Wojownik 1.png8 KillerSenpai 121 11 h, 23 m. Wojownik 3.png9 MrJaguS 120 10 h, 21 m. Sura 1.png10 Michalsky 117 12 h, 35 m. Sura 1.png

Coś mi tu śmierdzi jeśli chodzi o czas gry  :huh:

Opublikowano

# Nazwa Lvl. Czas Gry Klasa Królestwo 1 Shayder 236 23 h, 49 m. Sura 3.png2 Jarexs 227 24 h, 46 m. Sura 1.png3 licherius 141 11 h, 16 m. Sura 1.png4 Smakosz 140 21 h, 23 m. Suragender-female.png3.png5 Niedzwiedz 134 12 h, 14 m. Wojownik 1.png6 BananZimny 133 16 h, 21 m. Sura 1.png7 Sway 124 11 h, 26 m. Wojownik 1.png8 KillerSenpai 121 11 h, 23 m. Wojownik 3.png9 MrJaguS 120 10 h, 21 m. Sura 1.png10 Michalsky 117 12 h, 35 m. Sura 1.png

Coś mi tu śmierdzi jeśli chodzi o czas gry  :huh:

Na niektorych mapach nie ma lagów. Mozecie sobie sprawdzić idac do zwykłego lasu np. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

No lipa lipa, do 15lvla logło mnie raz czy dwa (choć net to światłowód 40mb/s, a komp uciąga wiedźmina3/gtav..), balans pvp jest w miarę (zrobiłem kilka postaci i tłukłem jedną w drugą na low lvlach. Serwer byłby spoko jakby nie lag lag lag.. i jeszcze raz tak żeby było jasne LAG, chętnie zagram na nowej maszynie (rzekłbym nawet że szczerze polecę serwer innym), choć też ciekawi mnie fakt wbicia lvla przez TOP1/2 skoro top3 ma 141lvl to jakim cudem oni 220+.. Różnica 10lvli +/- byłaby spoko, ale 80lvli śmierdzi na kilometr. Był gdzieś tu już post że wbijane komendami - ciężko w to NIE wierzyć ;d (

Tym bardziej że są takie lagi i cofki jak dla mnie na dłuższą mete nie da sie tak expić

Na niektorych mapach nie ma lagów. Mozecie sobie sprawdzić idac do zwykłego lasu np. 

lagów nie ale cofki cały czas są i te nie zaliczanie hitów..

Opublikowano

@Azeria  Pozwolisz, ale tak będzie bardziej przejrzyście :D

#    Nazwa         Lvl.   Czas Gry    Klasa      Królestwo
1 Shayder          236   23 h, 49 m.  Sura        3.png
2 Jarexs             227   24 h, 46 m.  Sura        1.png
3 licherius          141   11 h, 16 m.   Sura        1.png
4 Smakosz        140   21 h, 23 m.   Suragender-female.png     3.png
5 Niedzwiedz     134   12 h, 14 m.  Wojownik 1.png
6 BananZimny   133   16 h, 21 m.   Sura        1.png
7 Sway              124   11 h, 26 m.   Wojownik 1.png
8 KillerSenpai    121    11 h, 23 m.  Wojownik 3.png
9 MrJaguS         120   10 h, 21 m.   Sura        1.png
10 Michalsky      117   12 h, 35 m.  Sura         1.png
Aczkolwiek serwer fajny, nie wiem tylko jak z ulepszaniem eq itd.. itd.. lecą z mobów fajne grzybki co pomaga przy starcie.

Opublikowano

Lagi się uspokoiły o 22 przenoszenie maszyny niby, exp miło leci drop piękny, łatwy przyjemny exp sporo graczy, jedyny ten minus malutkie lagi polecam, wbijać jinno. l)

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...