Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może po prostu wziął gorszy pakiet na OVH niż ten Twój znajomy ;)

Serwer git, ale te lagi dobijają :/

Albo wzial pakiet bez firewalla który sie konfiguruje ręcznie xD Ew. zle skonfigurowal firewall albo zapomnial o systemowym xD

55ce9518d0555918gen.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dungi fajne fajne eq do expa bo na low lvl dropi :( szkoda że lagi. No i te nagrody za biologa tez fajne. :( 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Może po prostu wziął gorszy pakiet na OVH niż ten Twój znajomy ;)

Serwer git, ale te lagi dobijają :/

adbx7gI.png

Pierwszy z brzegu serwer w ofercie ovh wiec zakładam, że najtańszy ma mocniejsze podzespoły niż najdroższe, więc zakłdm najlepsze (k***a, wiadomo że drogo to dobrze, swaaaag) serwery w Hosteam. To nie o maszynę chodzi, chociaż i tak nie sledzę to nie wiem o co wam tam chodzilo ale pls.

Opublikowano

Albo wzial pakiet bez firewalla który sie konfiguruje ręcznie xD Ew. zle skonfigurowal firewall albo zapomnial o systemowym xD

problem jest z dyskami przejąłem dedyka po pewnej osobie są zwykłe dyski i nie wyrabiają aplikacje z atakami na początku się uporałem teraz staram się zoptymalizować aplikacje na serwerze przepraszam że nie informowałem co do eventpanelu już zmieniam z bety zostało ktoś tak dał i zapomiałem zmienić. 

Opublikowano

Mydlenie oczu ludziom, że coś tam dysk Ci nie wytrzymuje gejma jest głupsze niż gadanie w każdym poście że przećpałeś, wiesz o tym?

Opublikowano

problem jest z dyskami przejąłem dedyka po pewnej osobie są zwykłe dyski i nie wyrabiają aplikacje z atakami na początku się uporałem teraz staram się zoptymalizować aplikacje na serwerze przepraszam że nie informowałem co do eventpanelu już zmieniam z bety zostało ktoś tak dał i zapomiałem zmienić. 

spoko ja sie uśmiałem z tego :D 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Mydlenie oczu ludziom, że coś tam dysk Ci nie wytrzymuje gejma jest głupsze niż gadanie w każdym poście że przećpałeś, wiesz o tym?

akurat nie ten serwer ale zmieniam na SP-128 bo zawsze na takim pracowałem bez problemów i przeniosę się tylko czekam na serwer a na razie staram się odciążyć serwer który majcher znalazł teraz i żeby to jakoś lepiej działało 

Opublikowano

Ale na c**j kłamać ludziom? Dwa razy większe serwery mozna utrzymać na najsłabszych maszynach w Hosteam, wiec to nie za słaba maszyna.

Opublikowano

No zalogowałem się w końcu poszedłem do m2 zaczynam exp i uj klient off.. Potem znowu loguje się 20 min wbijam do gry a tu lagii i po chwili znowu wyj**ało mi klienta xD No trudno serwer fajny ale raczej nie pogram życzę powodzenia :P ­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Co? Hah no serio to już nie jest zabawne i ten post ja kolego zgłaszam i za takie osądzanie już powinieneś dostać perma na tym forum.

W moich cheatach nie ma żadnych skryptów czy innego gówna, ja nikomu nie zabraniam przeskanować pliku, ja nie wiem k***a o czym ty mówisz, może grałeś na cheatach Exile albo macie key loggery, ale takie rzeczy nie umnie.

Przeskanujcie sobie moje pliki, ja daje skan prawdziwy, ale nie chce stracić tolerancji wobec większości ludzi przez jakiegoś imbecyla...

Po pierwsze, możesz sobie przeskanować plik, virustotal czy czym tam tylko chcesz, fakt, że wstawiłem, ale jak chcesz możesz zrobić to ponownie i powiedz mi czy jest tam keylogger, a nie da się takich rzeczy schować po pierwsze do plików metina, a po drugie co do imbecyla, nie powiedzialem do ciebie tego wprost, tylko napisalem, ze nie bede tracil tolerancji wobec nie ktorych ludzi, przez takiego imbecyla. To nie to samo, jak nie odrozniasz to idz sie leczyc i z glowy sobie powybijaj te keyloggery

Pliki są sprawdzane przez Codersów gdyby było coś nie tak zostałby zbanowany.

Wracając do tego co chciałem napisać to prosze was żebyście takie sprawy wyjaśniali sobie na PW.

Nie wiem na jakich zasadach codersy sprawdzają pliki, ale dobry encrypter i antywirus nie ma nic do rzeczy. Poza tym nawet za samo pobranie pliku może wgrać się jakiś keylogger, ale to już inny temat. :)

Opublikowano

Boisz się,że ci ludzie z Vesterisa uciekają,czy jak że się tu panoszysz?

00899915336540443043.png

Opublikowano

Od 18 do 22 wbiłem na serwer 1 raz pomijając już fakt, że trwało to równe 7 minut, po czym mnie kickło i dotąd nie mogę się zalogować. Ogarniecie to?  :huh:

Super lux serwer, polecam..

-->

taki suchar na koniec dnia  xD 

Opublikowano

Serwer zlagowany jak ja pier... na 10 uderzen w bossa na dungach wchodzi 1 hit... Totalnie nie da sie grac a ten technik to chyba jakies gowno jest.

Na ta chwile szkoda czasu... Totalna klapa. Od ostatniego pol roku kazdy serwer jest taki sam. Duzo obiecuja a gowno wychodzi.

Opublikowano

Nie wiem na jakich zasadach codersy sprawdzają pliki, ale dobry encrypter i antywirus nie ma nic do rzeczy. Poza tym nawet za samo pobranie pliku może wgrać się jakiś keylogger, ale to już inny temat. :)

Pobierając moje pliki, każdy może mieć pewność, że są czyste, piszesz, że antywirus nic nie da, jakby antywirus nic nie dawał, to nie było by nawet metina itp. Nie można powiedzieć, że antywirusy nie pokażą keyloggera, bo pokażą.

Opublikowano

Endymion, znowu żeś się jakiegoś fedronu nawąchał że takie glupoty piszesz? :v

Chyba nie. Diox to raper o ile o to mu chodzi,na którego jest jakaś sztuczna nagonka ze strony młodzieży-gimnazjum. Jak widać kolega mocno w temacie siedzi.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Chyba nie. Diox to raper o ile o to mu chodzi,na którego jest jakaś sztuczna nagonka ze strony młodzieży-gimnazjum. Jak widać kolega mocno w temacie siedzi.

Nie, po prostu znam praktycznie na pamięć wszystkie stare bitwy z wbw gdzie zawsze diox leciał na chujowych panczach.

Endymion, znowu żeś się jakiegoś fedronu nawąchał że takie glupoty piszesz? :v

Pentedron od 1 lipca jest nielegalny kolego, uważaj.

Opublikowano

@Endymion

Przecież to trzeba na głowę upaść żeby coś w nochala walić, only sensi ;)

zalogować na ten serwer to jest sztuka że nie wiem 4 próby logowania żadna nie wchodzi, co jest panowie ? :v

Opublikowano

@Endymion

zalogować na ten serwer to jest sztuka że nie wiem 4 próby logowania żadna nie wchodzi, co jest panowie ? :v

Ty dopiero 4, ja napierdalam już ze 40 i nic xDDDDDDD

Take it easy my friend

Opublikowano

@Endymion

Na głowie trzeba upaśc by j**** iv, sniff nic złego xdd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...