Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to kur.** ma być??? inni sobie grają a ja nie mogę się zalogować ?!!

spokojnie graja ale z lagami :D 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odpuszcze sobie :D poczekam z  dwa dni   i wtedy sprobuje zagrac moze rusza  swoje  dupska i wezma sie za  konkretna robote :D

Opublikowano

odpuszcze sobie :D poczekam z  dwa dni   i wtedy sprobuje zagrac moze rusza  swoje  dupska i wezma sie za  konkretna robote :D

Jak na ta chwile grac się nie da zrobię podobnie jak Pan up i poczekam.

dokładnie, nic się nie zmieniło po przerwie, trzbea czekać, czekałem 3dni na start to poczekam kolejne 3 za unormowaniem sytuacji. xD

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Ovh to syf nie serwerownia.

zgodzę się i myślę nad zmianą dedyka ale jutro niedziela ;( 

Opublikowano

zgodzę się i myślę nad zmianą dedyka ale jutro niedziela ;( 

Trzeba było myśleć wcześniej ;)

Ogólnie grać się nie da w ogóle a podobno super zabezpieczenia etc.

Jedyny + dla Was że maszyny nie wywaliło, co nie zmienia faktu że grać i tak nie idzie.

Opublikowano

MACIE TUTAJ CHEATY ODE MNIE TAKI SPAM NA PW ZE JAPIERDOLE xD

http://www49.zippyshare.com/v/Kppgir0w/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/21a505ecb0d7d9807605d250993076fe39a54d86841ab276248f4e5c31bd5c26/analysis/

Wh/nok/dmg  +Multi hack ALE UWAGA NIE PAMIETAM CZY POD F5 CZY POF F6/F7 ITD.. SPRAWDZCIE

Jakby co to instrukcja w srodku jest jeszcze :)

Ogólnie fajny serwer, tylko, że mnie zbanowali, po ponad godzinie grania na wh i byłem top1/ top2. :) 

Opublikowano

MACIE TUTAJ CHEATY ODE MNIE TAKI SPAM NA PW ZE JAPIERDOLE xD

http://www49.zippyshare.com/v/Kppgir0w/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/21a505ecb0d7d9807605d250993076fe39a54d86841ab276248f4e5c31bd5c26/analysis/

Wh/nok/dmg  +Multi hack ALE UWAGA NIE PAMIETAM CZY POD F5 CZY POF F6/F7 ITD.. SPRAWDZCIE

Jakby co to instrukcja w srodku jest jeszcze :)

Ogólnie fajny serwer, tylko, że mnie zbanowali, po ponad godzinie grania na wh i byłem top1/ top2. :)

Top 1 na Wh. Kurde Ty to masz umiejętności. Myśle, że jesteś młodym talentem polskiej sceny gier mmorpg. Będa z Ciebie ludzie.

UggNk9.gif

Opublikowano

Top 1 na Wh. Kurde Ty to masz umiejętności. Myśle, że jesteś młodym talentem polskiej sceny gier mmorpg. Będa z Ciebie ludzie.

nie tylko co top 1 ale także w kradzeniu kont ;)  ja mu nic nie będę udowadniał ale sami się przekonacie że w tych wh Homixa są jakies skrypty które wysyłają mu pasy, np Terios mnie okradłeś, Vesteris kolege ;)  nikt nie mógł znać passów bo hasła były generowane przez strone internetową i nie były łatwe. Tak tak nie uwierzycie mi ale do czasu ;)

a co do serwera to ogarnijcie te lagi co tak cofajo graczy 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

nie tylko co top 1 ale także w kradzeniu kont ;)  ja mu nic nie będę udowadniał ale sami się przekonacie że w tych wh Homixa są jakie skrypty które wysyłają mu pasy, np Terios mnie okradłeś, Vesteris kolege ;)  nikt nie mógł znać passów bo hasła były generowane przez strone internetową i nie były łatwe. Tak tak nie uwierzycie mi ale do czasu ;)

Co? Hah no serio to już nie jest zabawne i ten post ja kolego zgłaszam i za takie osądzanie już powinieneś dostać perma na tym forum.

W moich cheatach nie ma żadnych skryptów czy innego gówna, ja nikomu nie zabraniam przeskanować pliku, ja nie wiem k***a o czym ty mówisz, może grałeś na cheatach Exile albo macie key loggery, ale takie rzeczy nie umnie.

Przeskanujcie sobie moje pliki, ja daje skan prawdziwy, ale nie chce stracić tolerancji wobec większości ludzi przez jakiegoś imbecyla...

Opublikowano

Jesli przy 600graczach cofa to znaczy ze cycu "spierdolił" pliki bo inaczej tego sie ujac nie da. Znajomy mial kiedys 1400online na dedyku z ovh i 0 laga było ;)

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Jesli przy 600graczach cofa to znaczy ze cycu "sp'ierdolił" pliki bo inaczej tego sie ujac nie da. Znajomy mial kiedys 1400online na dedyku z ovh i 0 laga było ;)

Tylko zauważ, że lecą też potężne ddosy. :):D

Opublikowano

Jesli przy 600graczach cofa to znaczy ze cycu "spierdolił" pliki bo inaczej tego sie ujac nie da. Znajomy mial kiedys 1400online na dedyku z ovh i 0 laga było ;)

Może po prostu wziął gorszy pakiet na OVH niż ten Twój znajomy ;)

Serwer git, ale te lagi dobijają :/

Take it easy my friend

Opublikowano

Co? Hah no serio to już nie jest zabawne i ten post ja kolego zgłaszam i za takie osądzanie już powinieneś dostać perma na tym forum.

W moich cheatach nie ma żadnych skryptów czy innego gówna, ja nikomu nie zabraniam przeskanować pliku, ja nie wiem k***a o czym ty mówisz, może grałeś na cheatach Exile albo macie key loggery, ale takie rzeczy nie umnie.

Przeskanujcie sobie moje pliki, ja daje skan prawdziwy, ale nie chce stracić tolerancji wobec większości ludzi przez jakiegoś imbecyla...

ja bana? racja przyszedł jakiś Świeżak który nagle prof robi cheaty pod każdy serwer a dziwnym trafem zostałem okradziony, kolega też w czym oboje generujemy trudne hasła :D  key loggery kolego ja nie jestem na tyle głupi by pobierać syf z internetu, jedynie co pobierałem to Twoje wh ;)  co Ci da zgłoszenie?   nie łamie regulaminu dyskusji w tym temacie ;)

a co do reporta to Ty dostajesz kolego za obraze która jest tutaj zakazana ;) 

@ps powtarzam pytanie: Co to ma oznaczać na tamtym zdjęciu wyżej, a także kiedy ogarniecie lagi bo na marne straciłem zmianki ponieważ bony przeskakiwały 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

nie tylko co top 1 ale także w kradzeniu kont ;)  ja mu nic nie będę udowadniał ale sami się przekonacie że w tych wh Homixa są jakies skrypty które wysyłają mu pasy, np Terios mnie okradłeś, Vesteris kolege ;)  nikt nie mógł znać passów bo hasła były generowane przez strone internetową i nie były łatwe. Tak tak nie uwierzycie mi ale do czasu ;)

Pliki są sprawdzane przez Codersów gdyby było coś nie tak zostałby zbanowany.

Wracając do tego co chciałem napisać to prosze was żebyście takie sprawy wyjaśniali sobie na PW.

image.png

Opublikowano

ja bana? racja przyszedł jakiś Świeżak który nagle prof robi cheaty pod każdy serwer a dziwnym trafem zostałem okradziony, kolega też w czym oboje generujemy trudne hasła :D  key loggery kolego ja nie jestem na tyle głupi by pobierać syf z internetu, jedynie co pobierałem to Twoje wh ;)  co Ci da zgłoszenie?   nie łamie regulaminu dyskusji w tym temacie ;)

a co do reporta to Ty dostajesz kolego za obraze która jest tutaj zakazana ;)

@ps powtarzam pytanie: Co to ma oznaczać na tamtym zdjęciu wyżej, a także kiedy ogarniecie lagi bo na marne straciłem zmianki ponieważ bony przeskakiwały 

Po pierwsze, możesz sobie przeskanować plik, virustotal czy czym tam tylko chcesz, fakt, że wstawiłem, ale jak chcesz możesz zrobić to ponownie i powiedz mi czy jest tam keylogger, a nie da się takich rzeczy schować po pierwsze do plików metina, a po drugie co do imbecyla, nie powiedzialem do ciebie tego wprost, tylko napisalem, ze nie bede tracil tolerancji wobec nie ktorych ludzi, przez takiego imbecyla. To nie to samo, jak nie odrozniasz to idz sie leczyc i z glowy sobie powybijaj te keyloggery

Opublikowano

Po pierwsze, możesz sobie przeskanować plik, virustotal czy czym tam tylko chcesz, fakt, że wstawiłem, ale jak chcesz możesz zrobić to ponownie i powiedz mi czy jest tam keylogger, a nie da się takich rzeczy schować po pierwsze do plików metina, a po drogie co do imbecyla, nie powiedzialem do ciebie tego wprost, tylko napisalem, ze nie bede tracil tolerancji wobec nie ktorych ludzi, przez takiego imbecyla. To nie to samo, jak nie odrozniasz to idz sie leczyc i z glowy sobie powybijaj te keyloggery

ok to powiedz  w jaki sposób zostaliśmy okradzeni skoro te hasła przykładowe "4HzfT6dQ" zostały złamane i konta okradzione? 

@Administracja mi w koncu powie kiedy ogarną te lagi? 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ok to powiedz  w jaki sposób zostaliśmy okradzeni skoro te hasła przykładowe "4HzfT6dQ" zostały złamane i konta okradzione? 

@Administracja mi w koncu powie kiedy ogarną te lagi? 

Nie wiem. Ja z tym nie mam nic wspólnego, przeczytaj co Kamilex122 napisał, a mnie daj już spokój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...