Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma lepszego serwera od NetMetin aktualnie nigdzie więc zapraszam wszystkich bardzo serdecznie do grania tu bo inne serwery to jakieś randomowe śmieci.

Zapraszam do ogladania:

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra wystarczy ze pare osob napisalo o tych lagach, ale co chwile widze kazdy post " serwer fajny tylko szkoda ze te lagi, "lagi jak by bylo 3k ludzi" ja p******e ludzie... ogarnijcie dupe chyba mowili ze jutro mają zmienić dedyka czy tam maszyne.

Opublikowano

Odczekam sobie, bo nie wytrzymuję na tych lagach, + ta myśl, jak te no-life'y w Top3 wbijają LvL mnie dobija... Idę pograć w LoL'a xD

Serwer godny polecenia gdyby nie te lagi.

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie ma lepszego serwera od NetMetin aktualnie nigdzie więc zapraszam wszystkich bardzo serdecznie do grania tu bo inne serwery to jakieś randomowe śmieci.

Zapraszam do ogladania:

14. W temacie z publikacją obowiązuje zakaz wstawiania filmów przez użytkowników. Do takich prezentacji przeznaczony jest dział Media. Wyjątek stanowi film przesłany przez autora tematu - Gameplay, sytuacja na serwerze itd. Kara: 5 pkt.

Teraz przymknę na to oko. Od takich rzeczy mamy dział media ;)

Opublikowano

Troche dziwna ta walka o topke na tych lagach...Szkoda, tylko że nie każdy ma szanse o nią walczyć...

Opublikowano

Troche dziwna ta walka o topke na tych lagach...Szkoda, tylko że nie każdy ma szanse o nią walczyć...

Nie wiem czy zauważyłeś ale administracja od startu ma na to wyje... po całości co ich obchodzi że jedni grają inni nie. Już kij z tymi nagrodami mogłoby ich nie być, ale może ktoś akurat chciał sobie powalczyć o nie a nie ma na to szans. Dla administracji to bez różnicy komu to dadzą o ile w ogóle. Od wczoraj 21 nawet nikt z administracji nie raczył wejść i opisać czy mają zamiar coś zrobić z lagami.

Opublikowano

Niby około tydzień miało się wbijac max lvl TOP1 juz 220 lvl+ top2 215+ a top 3 140... Cos tu chyba nie gra xD­

Wbijane komenda.... chyba nie sadzicie ze top 1/2/3 bd osob trzecich? Te miejsca zajma koledzy cyca lub amdinistracja zeby nie musiala nagrod wysylac.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

h*j tam z nagrodami w M1 metków jak na lekarstwo pierwszą misę robiłem ponad 5h  a są 3 metki do ubicia tylko że respią się gorzej niż na globalu   za to w m2 respią się co ubijesz jednego to drugi się respi w miejscu po 2/3 są kur... dajcie tych metków do m1 bo drugiej misji  nie skończy sie nawet z metkami a o 4 nie wspomnę bo metków z 20lvl jest jeden na mapie i to respi się co 5 h chyba no i te lagi  

zxc

Opublikowano

Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze. Wbilem na 10 minut i mi sie znudzilo czekanie az zaloguje i ciagle cofanie. Na innych serwerach sie szybciej w miejscu stoi niz tam idzie do przodu :)

Opublikowano

za niedługo przenoszę na nowy serwer już kończę go robić 

Opublikowano

Szkoda tylko że 60% graczy nie mogło wgl wbić do gry...A Ci co mogli grać nocą mieli lepiej bo lagów nie było...Jak dla mnie to zjebialiście troche sprawę...Powinniscię wyłączyć serwer odrazu kiedy pojawił się problem, zmienić maszyne i nawet jeszcze dzisiaj wystartować na nowo...

Opublikowano

za niedługo przenoszę na nowy serwer już kończę go robić 

To zrób reset aby każdy miał równe szansę, bez sensu teraz dawać nagrody dla osób z fartem które mogły się zalogować i grać bo to jest wtedy nie Fair. :)

Zrób reset przenieś na nową maszynę i startuj za 2 dni max na nowo i każdy będzie miał szansę.

53594961070274399019.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...