Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Wam zobaczyć te słodziusie komentarze na początku-połowie prezentacji/dyskusji.

"Wow, server cud miód malina"   "ZAGRAM TOP 1 JEST MOJE <3"   "Już nie mogę się doczekać jak zagram na tym cudeńku"   "Ten server będzie najlepszym medium/easy w 2015!! <3 <3"

Hmmm... a teraz?

"Boże jakie gówno, żal, gorsze od teriosa"    "Nie porównój tego czegoś do teriosa, a ja narzekałem na teriosa, lepiej tam wrócę"     "Co za lagi, co za [na tetuatesa] powalony server"  "server pod IS, postoi 2 tygodnie i uciekną z plnami".

Tacy właśnie jesteście, widzicie prezentacje i ślinicie się na to jakbyście zobaczyli najsłodszego kociaka na YT który się wywrócił, i wszyscy "ooooooouou <3"

Ja dalej testuje server, póki co dużo jeszcze nie osiągnąłem ale na to przyjdzie pora.

Nie mam złej ani dobrej opini, czas pokaże.

Pozdrawiam.

PS. Do administracji: Zróbcie wszystko, aby poszło dobrze, to osiągniecie sukces... :)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Wam zobaczyć te słodziusie komentarze na początku-połowie prezentacji/dyskusji.

"Wow, server cud miód malina"   "ZAGRAM TOP 1 JEST MOJE <3"   "Już nie mogę się doczekać jak zagram na tym cudeńku"   "Ten server będzie najlepszym medium/easy w 2015!! <3 <3"

Hmmm... a teraz?

"Boże jakie g****o, żal, gorsze od teriosa"    "Nie porównój tego czegoś do teriosa, a ja narzekałem na teriosa, lepiej tam wrócę"     "Co za lagi, co za [na tetuatesa] powalony server"  "server pod IS, postoi 2 tygodnie i uciekną z plnami".

Tacy właśnie jesteście, widzicie prezentacje i ślinicie się na to jakbyście zobaczyli najsłodszego kociaka na YT który się wywrócił, i wszyscy "ooooooouou <3"

Ja dalej testuje server, póki co dużo jeszcze nie osiągnąłem ale na to przyjdzie pora.

Pozdrawiam.

PS. Do administracji: Zróbcie wszystko, aby poszło dobrze, to osiągniecie sukces... :)

I najlepsze jest to, że te same osoby co tak słodko pisały to teraz równie "słodko" pisz, że to gowno... Idioci i tyle.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Hmmm... a teraz?

"Boże jakie gówno, żal, gorsze od teriosa"    "Nie porównój tego czegoś do teriosa, a ja narzekałem na teriosa, lepiej tam wrócę"     "Co za lagi, co za [na tetuatesa] powalony server"  "server pod IS, postoi 2 tygodnie i uciekną z plnami".

Pozdrawiam.

z tą maszyną co mają teraz to sukcesu nie osiągną :D jak to naprawią to wbije, ale póki co nie ma sensu .

Opublikowano

z tą maszyną co mają teraz to sukcesu nie osiągną :D jak to naprawią to wbije, ale póki co nie ma sensu .

Jutro przenosza sie na nowy dedyk :)

Opublikowano

Jutro przenosza sie na nowy dedyk :)

No to elegancko, to jutro wtedy wbije :D bo jak mam teraz siedziec i sie wkurwiać za przeproszeniem to wole posiedziec jeden dzien dluzej.. 

Opublikowano

Hmmm... a teraz?

Pozdrawiam.

O jezu jedna wpadka z serwerem... straszne... tym bardziej w sobote i niedziele dedyka nie kupią... 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Ktoś tam niezłego Boot campa przy biurku zrobił. Shaydey i Jarosław czy jakoś tak mają już 190, a maksymalny to 250. O ile mi wiadomo pisałes Kamil, że exp nie będzie tak popierdalał jak cebultrony na wyprzedaży karpia w Realu. Nawet z full isem to chyba przesadna przewaga. Jak widać polaczki się pokusiły na tego tebleta. Fajna inicjatywa, nie powiem, że nie ale tablet sam w sobie strasznie gówniany. Jednak jak ktoś nie ma w ogóle żadego to z pewnością i taki mu się przyda albo poprostu podejdzie do kogoś w mieście i będzie "Hi" "trade"

////Sam poczekam 2-3 dni aż się wszystko unormuje. Myśle, że server jest tego warty a i administracja bardzo skłonna do rozmów. To mi się podoba :)

//// Drogi Moderatorze widze, że co post to mi go ostrzegasz. Mam to w odbycie tak naprawdę, ale może przystopuj troche rumaku bo Ci palec odpadnie od klikania

UggNk9.gif

Opublikowano

W ogole jak to gowno mozecie porownywac do Terios, przeciez to jest totalna masakra... Tutaj kompletnie nie idzie grac a 90% osob w top 100 cisnie na WH jak pojebani.

Przecież Terios od tego się niczym nie różni xD. Terios sam jest gówniany poprzez administracje, która potrafi pisać coś raz na 2 dni xD.

Ściągam clienta i zobaczy się jak gra ;]. Serwer strasznie podobny do teriosa ;D

Opublikowano

Na ta chwile nie gram bo nie chce czegoś rozj*bać przez ciągłe wkur**anie sie xD 

Mam nadzieje że jutro będzie to ogarnięte bo nie ma gdzie grać :P 

Do jutra :D 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

O jezu jedna wpadka z serwerem... straszne... tym bardziej w sobote i niedziele dedyka nie kupią... 

Ziomuś a Tobie o co znowu chodzi? Czy ty serio odebrałeś to tak, że to są MOJE OPINIE, że server to zlagowane gówno? przypomnę, ze te znaki oznaczają " ..." cytat, waśnie Panie. Tobie coś widzę nie pasuje moja osoba... Nie pozdrawiam.

Do gry zapraszam, nie łamcie się dziś, jutro może będzie lepiej, dajmy szansę. :)

Opublikowano

Z tym serwerem jest jak z tymi programami, gdzie żeby się dodzwonić, trzeba trafić na otwartą linię xD Tu jest tak samo tylko, że tu musisz trafić żeby się zalogować xD

Take it easy my friend

Opublikowano

Ludzie XDDD wy serio wierzycie w te nagrody? bo ja nie XDD

Pamietacie jak to bylo z bodajże Santrielem? Do wygrania glowna nagroda a administracja wbijala lvl komenda, tu bedzie to samo - albo w cale jej nie dostaniecie 8|

W skrocie: napaliliście się jak szczerbaty na suchary a i tak tylko wygraliscie -500 zł na full IS XDD

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

ciekawe czy w koncu bedzie jakis server ze na start wbije z 1,5k ludzi i  nie wypier*** metka jak na kazdym prive ktore startują i  zrobcie cos z tymi lagami bo grac sie nie da na konia sie wsiada z 2 sek i odwrotnie

Opublikowano

Słyszałem że serwer jest zaezpieczony a laguje cos ; d 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Weźcie kur.. ogarniajcie te logowanie,co wy macie za maszynę jak nie potrafi uciągnąć 600 k graczy ?

3,5 k założonych kont a na serwerze może się zalogować 600 k + graczy,to co to za sprzęt macie ?

I nie pierdo....cie graczom że mają slaby net bo ja mam 60 mega internet i też nie mogę się zalogować 

Opublikowano

Weźcie kur.. ogarniajcie te logowanie,co wy macie za maszynę jak nie potrafi uciągnąć 600 k graczy ?

3,5 k założonych kont a na serwerze może się zalogować 600 k + graczy,to co to za sprzęt macie ?

I nie pierdo....cie graczom że mają slaby net bo ja mam 60 mega internet i też nie mogę się zalogować 

Najtańsza maszyna na rynku xD

Ja tam mam 8mb i tez lipa ;D. Czasmi idzie sie zalogować ;p

Opublikowano

Najtańsza maszyna na rynku xD

Ja tam mam 8mb i tez lipa ;D. Czasmi idzie sie zalogować ;p

No ale bez przesady,skoro postawili serwer to muszą sie liczyć z tym że będzie sporo ludzi,a teraz chcesz to graj nie chcesz to nie graj,byle kasa była.

Opublikowano

600k graczy to jednak sporo, tyle może uciągnąc tylko dedyk z nasa.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem skąd wzieliście maszyne, ale jak nie ogarnia 600 graczy to naprawdę musieliście się postarać...W nocy dało się grać bez problemu...Powiedzmy od 1-2 do 5 bo tak siedziałem, jak było dalej to nei wiem, ale chcąc wgl zalogować się TERAZ do gry, neistety postać tylko podnosi rękę, a po 20 sekundach wywala do logowania...Zmiana dedyka Panie i Panowie, tylko to was uratuje...

Opublikowano

Bez kitu, na serwerze jest zaledwie 600 osob a lagi jak by po 3000 bylo.. Przy kazdym tepaniu wywala do logowania.... ogarnijcie to bo serwer mega tylko te lagi ;\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...