Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problemy z logowaniem nie powinny już być tak uciążliwe cały czas pracujemy nad poprawą dostępności usług obiecujemy wam że jeszcze dziś serwer będzie stał bez problemów 

Ja bym nie obiecywał czegoś nie pewnego...

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

problemy z logowaniem nie powinny już być tak uciążliwe cały czas pracujemy nad poprawą dostępności usług obiecujemy wam że jeszcze dziś serwer będzie stał bez problemów 

Jak mnie wyjeb... o 18:35 tak do teraz nie idzie nawet do wyboru postaci zalogować i to jest to zero problemów przy starcie?

Opublikowano

Jeny, wszystko jest z*********e tylko lagi są.

Jak wbiłem na serwer to problemów z lagami nie było, 0 lagów tylko to logowanie jakieś dziwne :/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Homix na WH w v2, nikt mu bana nie da :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

i problemy z klientem :/ ciągle wywala błąd i każe usunąć plik NetMetin.pl po usunięciu ściąga od nowa i zpowrotem to samo wyskakuje , takie blednę koło

Opublikowano

Ciężko wyłączyć serwer na godzinę i wszystko ogarnąć? Teraz nie ma żadnej przyjemności z gry, jak już się zalogujesz, to wywali przy teleportacji

Opublikowano

''Nic nie może przecież wiecznie trwać'' 

Jeśli ktoś lubi grać na wh to polecam, bana i tak nie ma.

­

Opublikowano

Za to Ty dopisz interpunkcję  <3  - Przepraszam, musiałem :P

Czekam na start. Pozdrawiam i życzę miłej gry ;)

Widzę nabijacz postów się znalazł  <_<

Przepraszam jestem na to zbyt leniwy  B)  

Opublikowano

Nie mogę się zalogować, na serwie jest przeszło 500 graczy przy czym ponad 150 nie może się zalogować. gdy już się zaloguję, wywala błąd C++. Bosko

75217085885568519449.png

Opublikowano

Server z*******y, ale te logowanie :/

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Przepraszamy za problemy związane z atakami DDo's ale konkurencja jak widać nie śpi. Jeśli nie uda nam się ustabilizować sytuacji na serwerze wystartujemy ponownie jutro.

Jasne,a moje smy?...

Btw. Homix jak z tym WH?. Sam śmigasz w V2 a nam nie dasz ?

00899915336540443043.png

Opublikowano

Chyba was pojebało ze startem jutro...Myślisz, że będzie inaczej na drugim starcie? Przetrwajcie ddosy i tyle a nie odrazu restart...

Opublikowano

1. Skąd zdobyć eq exp? (dokładnie: metki->jakie, moby->jakie, wiecie o co cho  xD)
  2. Jakie bony działają na nowych mapach? (lvl mapy->bon)
  3. Czy na wysokim lvl dropnę coś na nisko-levelowych mapach? Powiedzmy, że wbiję 150lvl i będę musiał dropnąć eq w czerwonym lesie - będę zmuszony do robienia dropa ew. kupienia takiego eq czy spokojnie tym swoim 150lvl wydropię to eq?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

To serwer działa?

Na liczniku niby jest 500+ osób a tutaj piszą, że nie działa.

Dlatego też nie wiem czy ściągać czy nie. :D

Pomocnik
Opublikowano

Chyba nikt nie myślał że cycu sie zmieni jak zwykle prezentacja,obietnice>serwer

@down a zabezpieczenia przed czymkolwiek  nie ma przed ddosami nie ma przed wh bo działa wh z przed dwóch lat -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...