Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnmie pobrałem clienta i nie mogę zaktualizować bo nie może znaleźć ścieżki , bądź pliku czy coś takiego, nawet gdy odpalam jako admin

Mi działa bez problemu daj ss-a co ci tam wywala.

12038566_974765759232972_778992918771970

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnmie pobrałem clienta i nie mogę zaktualizować bo nie może znaleźć ścieżki , bądź pliku czy coś takiego, nawet gdy odpalam jako admin

Spróbuj usunąć clienta i pobrać Patchera ze strony i go uruchomić, a pobierze Ci all pliki :)

Albo przy wypakowywaniu clienta antywirus coś ci wykrył i mógł usunąć ten plik, więc na wszelki wypadek wyłącz antywirusa na 10minut i wypakuj jeszcze raz.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wyłączyłem antywirusa i działa normalnie, ale mam jeszcze pytanie - dlaczego nie działa przypominanie haseł.Kiedyś grałem ale nie moge sobie przypomnieć hasła a nie mogę bo error ;/

I NAPRAWCIE TEN WKURWIAJĄCY BŁĄD WEWNĘTRZNY PODCZAS ZMIANY CH

edit. Chciałem sobie zagrać na tym serwie ale jeżeli nie naprawiliście pieprzonych od startu servera (m.in dungeony) to nq

Opublikowano

Dlaczego tylko trzy a czasem dwa CH działają a nie wszystkie? Przy tysiącu ludzi chyba nie jest to normalne.

Z tego co mi wiadomo to wywala im ch i pracują nad tym.

Opublikowano

Avast i czemu skanujesz url ? kappa

Ej no kolego.. ;/ Chciałem tu zagrać, w trakcie pobierania samo mi rozłączyło i to wyskoczyło ;/

Opublikowano

witam, mam pytnaie

czy istnieja tutaj roski na int?

mam full rosek na hp, wit, zr, sile, ludzi i moby, ale na inta nie mam ani jednej

cos sie zbugowalo czy takiej roski nie ma?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

witam, mam pytnaie

czy istnieja tutaj roski na int?

mam full rosek na hp, wit, zr, sile, ludzi i moby, ale na inta nie mam ani jednej

cos sie zbugowalo czy takiej roski nie ma?

Też nie dropłem do 170lv więc raczej nie występują na servie, nie widziałem też żeby ktokolwiek ją selał.

czy Admin obudzi się i naprawi te channele ???

Czy dlatego, że wrzesień i szkoła to odpuszcza serwer ?

Ma być jakaś większa aktualizacja i nowa reklama tak pisał Kamil więc trzeba czekać.

Opublikowano

Zakończyłem współpracę z serwerem NetMetin już 2 tyg temu więc nie podpisuję się pod tym projektem proszę o zamknięcie tematu i wszystko co związane z serwerem kierowanie do osób za niego odpowiedzialnych. Powodem są spory z współwłaścicielem i nie wywiązanie się z umowy słownej o wynagrodzeniu. Przyjaciele mam całe backupy baz serwera więc nie martwcie się jak by wam serwer wyłączył przeniosę to na drugą maszynę i nic nie będziecie stratni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...