Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem mają przegranych aż tyle godzin. Przecież jak Cię raz wywali to trzeba z 5min czekać aż zaloguje postać do świata gry do tego serwer był off na ~30,40min.  Niech jakiś admin się wypowie. Wystarczy spojrzeć na resztę topki odrazu widać że coś jest nie tak.

IDcncno.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I nic nie zrobicie z tym, że połowa nie mogła wbić na serwer i nadal nie może? Jesteście idiotami...Po co robicie coś dla graczy skoro kompletnie nie umiecie się nimi zająć...Parodia...Bo co bo stracicie graczy? Bo ludzie płaczą że grali dzień i to dużo czasu? A może nie chcecie stracić pieniędzy, albo nie chce wam się oddawać sm...Zachowajcie resztki honoru i ogarnijcie sprawę tak jak trzeba czyli przejście na nową maszynę, sprawdzenie czy wszystko działa tak jak należy/wyeliminowanie bugów jeśli będą i start na nowo...Tyle ode mnie...Myślę, że gracze się ze mną zgodzą...Przynajmniej Ci którzy zostali poszkodowani tak samo jak ja...

Opublikowano

Dobra o co się spinać.. o nagrody o wartosci moze 50 zł? to ich prbolem ze potem będą musieli robic dropki(mowie o graczach z topki), chcą to niech lecą nikt im nie karze.. :):D

Opublikowano

Jakim cudem mają przegranych aż tyle godzin. Przecież jak Cię raz wywali to trzeba z 5min czekać aż zaloguje postać do świata gry do tego serwer był off na ~30,40min.  Niech jakiś admin się wypowie. Wystarczy spojrzeć na resztę topki odrazu widać że coś jest nie tak.

Takim cudem ze w nocy praktycznie nie było lagów. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

przenoszą serwer na nową maszynę, taki komunikat na stronie główne..
Trzymam kciuki żeby wyeliminowało to lagi, 15 prób 2 razy ukończony dung.. 

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

No i gitara można grać kompletnie 0 lagów serwer polecam i pozdrawiam. :D

Edit : jednak wiecej ludzi wbiło i dalej to samo nie wiem gdzie wy tego dedyka kupiliscie.. i h*j logło z dt mam dość już tego serwera

Opublikowano

1. Cofa nadal niektórych użyszkodników
2. Wbiłem, wsiadłem na konia, jechałem przez dosłownie kilka sekund (od środka m1 jinno do biologa mniej więcej) i logło ;d

Opublikowano

Ogolnie nie polecam servera, niby juz powinno byc spoko a jest tak samo jak bylo, zrobilem aktualizacje i dupa, cofa i nie mozna normalnie dunga zrobic.

Opublikowano

Admini wgl nie wbijają na mpc...Zróbcie ten j****y reset...Jeśli nadal będzie działać to stracicie więcej graczy niż mielibyście zacząć od nowa...Nie pojmujecie że niektórzy nie mogą wgl grać?

Opublikowano

Rezygnuje z serwera, nie wiem niby co ta przerwa miała dać... Nie dała zbyt wiele, w red lesie lagów niby nie ma, ale przykładowo m1/m2 bicie metków/bossów laguje tak samo, cofa podczas jazdy - momentami loga.

Opublikowano

Serwer fajny ale niestety administracja chyba nie bardzo się nim interesuje skoro ciągle naprawiają lagi, a są większe niż wcześniej. Cóż, pozostaje szukać nowego serwera. 

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Tyle ludzi chce im pomóc, ale najwidoczniej oni nie potrzebują naszej pomocy...Szkoda bo seerwer zapowiadał się bardzo dobrze...

Opublikowano

Niby ku poprawie, a poprawy brak. Cofki,lagi są dalej. Liczyłem na jakąś poprawe, a chciałem nawet przed startem w ISa pakować ale z lenistwa mi sie nie chciało - pierwszy raz mi lenistwo w czymś dobrze doradziło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...