Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nikt nie myślał że cycu sie zmieni jak zwykle prezentacja,obietnice>serwer

A co ma cycu do tego, że mu serwer ddosują? xD

Ebmy5Hc.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Skąd zdobyć eq exp? (dokładnie: metki->jakie, moby->jakie, wiecie o co cho  xD)
  2. Jakie bony działają na nowych mapach? (lvl mapy->bon)
  3. Czy na wysokim lvl dropnę coś na nisko-levelowych mapach? Powiedzmy, że wbiję 150lvl i będę musiał dropnąć eq w czerwonym lesie - będę zmuszony do robienia dropa ew. kupienia takiego eq czy spokojnie tym swoim 150lvl wydropię to eq?

masz w wikipedii dropu j****y idioto i przestan spamowac ciagle tym samym pytaniem

Opublikowano

no na liczniku ponad 600 online a ja od godz się zalogować nie mogę bo za raz mnie wywala i ocb ? wałek?

Ja logłem, ale ciągle kicka i tak, a licznik pewnie ma spory czas refreshu.

/edit

Na razie nie opłaca się grać, co spot, może dwa jest kick. Trzeba do wieczora czekać. 

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

OK 21:00 konserwacja Dedyka -- wyeliminuje problemy z logowaniem i lagi (OVH zjebało)

po konserwacji zajmę się indywidualnymi problemami z klientem 

a jak to ogarniemy spiszę co jest uciążliwe i do zmiany na serwerze więc proszę o cierpliwość 

Opublikowano

Serwer fajny tylko masakra z bonami i eq na 54 na +7 już trzeba 10 bialych perel i 10 ziol, ciekawe skąd mam to dropić na tak niskim lvl a z eq na 1 lvl nie bede latal bo to masakra :/

Opublikowano

Serwer fajny tylko masakra z bonami i eq na 54 na +7 już trzeba 10 bialych perel i 10 ziol, ciekawe skąd mam to dropić na tak niskim lvl a z eq na 1 lvl nie bede latal bo to masakra :/

Otwieraj grzyby . Dużo ich dropi duzo pereł jest z nich. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

jeszcze ostatnie zmiany w konfiguracji i gramy przyjaciele !

Opublikowano

@__Homix jak tam fajnie się grało ? Wystarczyło 1 info do Admina i poleciaaałł banik :P ­

Ja to dla beki robiłem, chyba nie myślisz, że leciałem po jakiegoś tableta na w dodatku na wh

Opublikowano

Na 55 gdzie mam je dropic max z 1-2 dropi mi ze spota a spot dlugo dosc sie respi.

Dunegony. :) 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Pomocnik
Opublikowano

DAJCIE MAX BONY, LUB 15/10 I TO MA BYC eaSY/MEDIUM?!?!/ ?

to nie jest easy/medium tylko medium/easy bałwanie

Opublikowano

Robicie idola o 17 zeby rozdać sm a tu podstawowe błędy zero zabezpieczeń na boty i tp lekkie ddosy i server lagi jak robicie to róbcie to dokładnie i czemu jedni po 2 h sie zalogowali

Opublikowano

Początek gry - serwer wygląda super, ale całą przyjemność gry niszczą lagi -.- lepiej zróbcie dłuższą konserwację a nie na "5minut", byleby wszystko działało poprawnie.

Opublikowano

Zdziwiła mnie mała liczba graczy. Max było 700 na liczniku :( Spodziewałem się 1.5k-2k. Może to przez problemy z zalogowaniem i te 2gie 700 sie nie moglo zalogować. oby tak było :)

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...