Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem tutaj jako pierwszy 200lvl daggerem oprócz eq na 54 lvl i truty więcej do szczęścia mi nie trzeba było. Serwer szybko się nudzi. W 2 dni wbiłem maxa i zrobiłem eq na 200lvl+9 za szybko....

IDcncno.png

Opublikowano

Serwer bardzo łatwy, raczej jest to 4fun/medium bo exp leci jak głupi a ulepszacze to medium, masakra, nie dość, że pełno ludzi bije metki z których lecą perły to jeszcze potrzeba ich w ...uj dużo :)

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

GRAM JEDEN DZIEN I POWIEM ZE POLECAM SERVA NIE MA NUDOW ALE MOGLI BY DODAC JAKIES FAJNE WIERZCHOWCE I ANIMACJE TWORZACEJ SIE NOCY WTEDY WIEKSZY KLIMAT BY SIE ROBIL NP W NOCY DROPIC RUDY BURSZTYNU ALE OGOLEM JEST DOBRZE;]

Opublikowano

GRAM JEDEN DZIEN I POWIEM ZE POLECAM SERVA NIE MA NUDOW ALE MOGLI BY DODAC JAKIES FAJNE WIERZCHOWCE I ANIMACJE TWORZACEJ SIE NOCY WTEDY WIEKSZY KLIMAT BY SIE ROBIL NP W NOCY DROPIC RUDY BURSZTYNU ALE OGOLEM JEST DOBRZE;]

Albo zrobić nową mape" plaza " i zbierac muszelki? XDDD

Polecam, fajnie, narazie bugów zadnych nie widzę... czas grać :D 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

@Tevia.pl 

macie zamiar coś zrobic z botami? Na kazdym ch na poczatku m1 botek 15 lvl :P 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Co do dropu pereł nie ma co narzekać oprócz red lasu i mapki na 100lvl jest jeszcze beran, wiedźma i Tryton(boss na 180).

Opublikowano

Nie miejcie nadziei, że admin was wysłucha...Wasze pytania zostaną bez odpowiedzi..Szkoda czasu na ten serwer..

Opublikowano

10 razy robione ww i 10 razy wywaliło :) Super :) net 20 mb nigdy wcześniej takiego problemu nie mialem na innych serwach :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

na tej padace grać się nie da- _- co chwile wywala,ch padają,lagi sięgają zenitu a i admini wgl olewają jak widać wszystko.

Może i serwer fajny ale jest olewany i ma niedociągnięcia jeżeli ci to pasuje graj jeżeli nie szukaj czegoś innego i to chyba najlepsze rozwiązanie. 

Opublikowano

Gdzie robi się kd na +5?

Seon, musisz na niego kliknąć i wybrać opcje "Uszlachetnianie".

Albo dropić z metków na niskich lvlach, orki/m1/m2 (chociaż co do m1 nie jestem pewien), zapewne na pustyni by jeszcze drop był.. Mam KD +5 w broniach 2x pvp 1xexp, zbrojce... a nawet nie wiem co trzeba na ulepszanie :D

Opublikowano

Sporej ilości graczy cofnęło bonusy z misji i administracja stwierdziła że to mniej ważne niż klient bo ludziom wywala jak biją na wh... i naprawią to przy update w czwartek gdzie postać expi się ok dzień, a trzeba czekać 4 dni. 4 dni dropienia w plecy.

Opublikowano

To że z 20 moby które zostało mam 0. Szamanka bez 40% moby ma 95% ja z tym powinienem mieć 135 mam 75.

Opublikowano

Padajace ch wywala itd nie chce mi sie co jakis czas logowac na nowo grajac chce miec 110% konfortu.

Kiedy wywala bo ja nie widze?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...