Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy ich nie mają i jest wyrównanie ;p

To je dodajcie, nie muszą mieć dużych wartości, ważne żeby były.

@@@

Serio ? Nie umiesz naprawić wyciągania wybranego kd? BEKA xD xD xD

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie jest jakikolwiek GM w grze... Jinno m1, wyjście od dołu na południe (tam gdzie handu-up) - boty stoją na każdym ch, wbiły już na pieskach niektóre blisko 50lvl - stoją kilka godzin.. Rusza to kogokolwiek z teamu? Nie..

Ninja/Body hitami zjadą szybciej niż BM walący sferkę co 3sek

Ale sam w sobie fajnie zrobiony..

Opublikowano

Administracja ma wyjebke na graczy...Podkładamy im pod nos co jest nie tak, ale oni i tak tego nie widzą.

Opublikowano

niee... za dużo tego... pół serwera na WH, połowa pozostałej połowy to boty. Ninje wywala ciąglę przy biciu z buta...

kolejny gniot... i taka jest prawda...

x

Opublikowano

Niestety zawiodłem się na servie. W 2 dni servera ludzie mają co chcą i odchodzą z nudów.Topka wbijała sie na wh. Adminów w ogole nie widać. Już chyba nie powstanie nigdy dobry server

UggNk9.gif

Opublikowano

ja dla mnie nie warto, z 500 osob cos kolo tego licznik masz na stronie 

Sugeruję się opinią graczy a nie licznikiem ponieważ może kłamać albo być podkręcony :) ale dzięki za info

@Edit jak ten błąd naprawić bo odpalam patchera i mam taki błąd  http://zapodaj.net/4506753d2e3e2.png.html

posiadam windowsa 8

Opublikowano

Sporo to mało powiedziane...Admini są w temacie, a nie odpowiadają..To jest easy, lvl wbija sie w dzien, wszystko praktycznie jest w is'ie...Bugi+nuda=Szybko się z nim pożegnacie...Jeśli ktoś chcę tutaj zaczynać to nie polecam.

Opublikowano

@MrFremO to znajdź coś lepszego -,-

Ale dobrze piszesz w sumie..Wydasz w IS'a i masz od Zera do Max Lv w 6godzin bez eq. A taki gracz bez itemów z Is'a(Pd,Wierzchowiec,Pd,Kostium)znacznie gorzej sobie radzi + te lagi na OX'ie...EH ;/

Opublikowano

@AvarisTM Jak dla mnie aktualnie nie ma dobrego serwera metina...Prawda boli no ale tak niestety jest...Myślałem, że na tym zostanę na dłużej, ale admini nie ogarniają totalnie...

Opublikowano

Serwer spoko wbiłem już 200 level,robie eq i dropie.

Jest co  robić i jest gdzie chodzić chociaż są małe niedociągnięcia ale poza tym polecam jest spoko i przyjemnie się gra :P

Tylko szkoda ze perełki mozna dropic tylko do mapy 100 i dung.

Powinny być solo dungi 

Opublikowano

W ile wbije 200 lvl bez isu?

Dam radę expić ninją do 200 bez żadnego isa? - chodzi tutaj czy moby za duzo nie biją itp.

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

W ile wbije 200 lvl bez isu?

Dam radę expić ninją do 200 bez żadnego isa? - chodzi tutaj czy moby za duzo nie biją itp.

da sie ja w jeden dzien bez is wbiłem 200 gorzej z eq bo tu trzeba czasu.

Expiłem do 200 w eq 54/61 i zrobiłem niebianke +2 i takim eq wyexpiłem mentalem.

Opublikowano

@Arroo #prowo Nie dasz rady ninją bo ma buga którego nie umieją naprawić :>

Jakiego buga? :)

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...