Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś powiedzieć jak się robi WW?

Poszedłem z kumplem(ja body i on body) na ww, mamy po 570 defa, eq do expa(54lv) na diabły, a te ziny są tak mocne że nie da się spota utrzymać przez 4 sekundy.Pomoże ktoś...?

Ja robie solo bodziakiem bez IS. Logiczne jest, że jak nie uciągniesz całego spota to bierzesz mniej. Ja sam za dużo ich nie ogarniam, trochę schodzi zrobienie tych 4 pieczątek, ale po nich od razu respi się wiedźma. Eq diabły/omdlenie/blok/strzaly i na bossy też trzeba na wróżke jak solo sierobi

Opublikowano

@Martyna33 to moze napisz skad dropia ;)

Wystarczy że ubijesz metiny 85 / 90 i ci dropnie 5 potem z ldoowej wiedzmey z 10dropi wiec.. izi xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, problem jedynie widzę w perłach, których potrzeba strasznie dużo do ulepszania. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

serv wystartował wczoraj i już są maksymalne lvle ? Dużo ludzi w miastach ? 

Bardzo dużo, 1-wszego dnia było tylko 1 CH, jak każdy wbił to nie było gdzie expić, jest z tego co wiem licznik na stronie :)

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Można się było tego spodziewać :> Ludzi ubywa, max lvl w dzień, admini olewają graczy...Do przewidzenia :>

Opublikowano

Odpowiadałem ! Nikt inny nie ma tego problemu pobierz jeszcze raz i zaktualizuj clienta gry!

to samo mam wywala z ww gdy bije skrzydelkami na bucie ...

Opublikowano

Nie ma sensu się tutaj już żalić chyba bo admini wgl tutaj nie wchodzą...Szkoda bo dobry serwer się zapowiadał...Ale z taką administracją daleko nie zajdziecie...

Opublikowano

Nie ma sensu się tutaj już żalić chyba bo admini wgl tutaj nie wchodzą...Szkoda bo dobry serwer się zapowiadał...Ale z taką administracją daleko nie zajdziecie...

Bugi zostały już naprawione :) Nie było nas bo poprawialiśmy serwer

Bylo po 700 ludzi na liczniku, dlaczego niecałe 400 jest teraz?

Był restart więc było 400 ;o nadal gra 600+

R9NMs7b.png

Opublikowano

Bug z ninją nadal nie naprawiony...Pomimo prawie dziennego nękania adminów ten bug nadal występuje. Podziękuję już teraz ostatecznie za grę. Robicie OX zamiast ogarniać serwer...Byle tak dalej..Nie polecam nikomu kto chcę tutaj zacząć.

Opublikowano

Ludzie .. zamiast wchodzić na te nowe serwery ktore niby będą na "DŁUGO" poszlibyście na jakiś serwer typu virtualmt2 ktory na pewno szybko nie padnie,a stoi juz ponad 5lat.. !

1. Reklama

2. Nie każdy ma ochotę biegać z 15lvlem gdzie dookoła stoją 250lvle w full eq i zabijają na wolnym

3. Na wszystkich serwerach nie znajduje się to samo.. Na każdym serwerze rozgrywka wygląda inaczej

4. Niepotrzebna wiadomość - nie na temat

@topic : ponawiam pytanie o balans - pobieram właśnie.

Opublikowano

Witam, mogę prosić ss z m1? Ile online?

proszę zacytować żebym miał powiadomienie :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Witam, mogę prosić ss z m1? Ile online?

proszę zacytować żebym miał powiadomienie :)

http://screenshooter.net/102564658/saybopl

SS z M1: http://screenshooter.net/102564658/aiqxtvh

1. Reklama

2. Nie każdy ma ochotę biegać z 15lvlem gdzie dookoła stoją 250lvle w full eq i zabijają na wolnym

3. Na wszystkich serwerach nie znajduje się to samo.. Na każdym serwerze rozgrywka wygląda inaczej

Jest balans postaci

R9NMs7b.png

Opublikowano

1. Reklama

A kto ci kazde grac tylko mowie.. ;) wbić 250 też możesz bez problemu z eq też myśle ze sobie poradzisz, mysl czasem co piszesz... na serwer chyba nie wchodzisz wbijac 15 lvl ;x

Opublikowano

Kilka słow na temat serwera :)

Serwer jest idealny, zawsze jest co robić, expienie, dropienie wszystko jest przyjemne, klasy zbalansowane po prostu ideał, a ludzi też dużo

Polecam bardzo gorąco i zapraszam 10/10 serw! <3

2ntwai9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...