Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie mówcie, że 1 channel tylko jest? xD

Takie bajki to wciskaj matce, od kiedy wsiadanie i zsiadanie działa podobnie jak wh?

Weź się nie pogrążaj. ^.^ 

on nie mowil ze mam wh pajacu, jak gowno wiesz i gowno widziales to sie nie odzywaj podludziu j****y ;)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej lel :v chciałem wbić sobie zagrać a tu dupa bo syserr errorami sypie i client nie działa. Wtf?

Wgl, opłaca się tu grać? :P­

Ty lepiej zajmij się swoim serwerkiem..

Opublikowano

To już jest przegięcie, admin pisałes wczesniej że już nie powinno być problemów ze stroną, a tu taki uj.

Doładowałem dzisiaj sm, chciałem kupić wierzchowca ale tak ten cholery is laguje że kupiło mi dwa razy i dwa razy zabrało sm. W mojej gildii również ludzie mieli taki problem jak opisałem wczesniej. Odlagujcie ten is bo to strach cokolwiek w nim kupować, na razie sie wstrzymam z jakim kolwiek doładowaniem sm. "ruki opadajom"

W mojej gildii również ludzie maja z tym isem problem zróbcie z tym coś przy akceptowaniu zakupu występuje problem, że ścinaniem i można bardzo łatwo kupić przedmiot 2x mając więcej sm.

Opublikowano

Ej lel :v chciałem wbić sobie zagrać a tu dupa bo syserr errorami sypie i client nie działa. Wtf?

Wgl, opłaca się tu grać? :P­

Ty lepiej wracaj na swój server rozdawać navi ;x

Opublikowano

Chciałbym poznać historię tego jak "naprawiacie" buga z ninją. Czy wy nie rozumiecie, że przez to nie można grać? Chciałem robić nockę,no ale jak ma mnie wywalać co zacznę bić to ja dziękuję...

Opublikowano

Ja tam narazie sobie odpuscilem gre.

Zeby wbic 100 trzeba isc na dungeon. Expienie na dungeonie swietny pomysl ... Poza tym przepustka z isu, dziekuje dobranoc.

Gość Lajk™
Opublikowano

Ty lepiej zajmij się swoim serwerkiem..

Okej :v

Ty lepiej wracaj na swój server rozdawać navi ;x

Chcesz? Full eq 250 perf za 30zł pp XDDDDDDDDDDDD

Skąd truta? :D

­

Opublikowano

Kolejny zyebany serwer identycznie jak Karies - expienie w pt na dungu.... a zapowiadało się ciekawie, wyszlo zaś jak zawsze w tym pop.... kraju...

Opublikowano

on nie mowil ze mam wh pajacu, jak gowno wiesz i gowno widziales to sie nie odzywaj podludziu j****y ;)

odzywaj się plebsie.

Skąd przepustka na ww?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Zeby wbic 100 trzeba isc na dungeon. Expienie na dungeonie swietny pomysl ... Poza tym przepustka z isu, dziekuje dobranoc.

jakoś ja 99 już prawie wbiłem w av2 bez problemu -_- grać nie umiecie to tak macie 0,14% za mooba leci to sobie pomnóż za spot

Skąd tu truty ????

Hahah ale popelina dungi nie sa solo -_- to ja podziękuję 

Opublikowano

Co z bugiem na ninjy? Będę tak długo spamić, aż tego nie naprawicie...Kiedy wkońcu zrozumiecie, że nie można grać? 

Opublikowano

jakoś ja 99 już prawie wbiłem w av2 bez problemu -_- grać nie umiecie to tak macie 0,14% za mooba leci to sobie pomnóż za spot

Skąd tu truty ????

Hahah ale popelina dungi nie sa solo -_- to ja podziękuję 

Co ty kur wa masz zrobic szamana 45?.To jest max 15-30min.I masz dungeon za free nie musisz nikogo prosić

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Co ty kur wa masz zrobic szamana 45?.To jest max 15-30min.I masz dungeon za free nie musisz nikogo prosić

Nie mam zamiaru robić 80 postaci j**** porody i j**** sąd.Nie mam czasu na robienie kilku postaci.

Skąd te truty można ogarnąć ? 

Opublikowano

Jak zawsze dzieci narzekają bo mają problem z czymś co robi się 10min :) Gdy widzą że idzie im troszkę za ciężko i za spota leci 5% to już narzekają bo przecież poexpic sobie 1h to wielki problem xD A kogoś na Dunga znaleźć to 1 min roboty :D

34tbjes.png

Opublikowano

@Toxyczny Nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz o co chodzi...Widać, że nie czytałeś poprzednich stron także powiem w skrócie. Ninja ma buga na sztyletach i nie może expić. A najlepsze jest to, że admini wgl to olewają...Piszę już od wczoraj i nadal nic z tym nie zrobili.Jestem ciekaw jaka będzie wymówka.

Opublikowano

Jak zawsze dzieci narzekają bo mają problem z czymś co robi się 10min :) Gdy widzą że idzie im troszkę za ciężko i za spota leci 5% to już narzekają bo przecież poexpic sobie 1h to wielki problem xD A kogoś na Dunga znaleźć to 1 min roboty :D

Nie mam zamiaru dzielić się z kimś dropem.

Dungi powinny mieć możliwość robienia solowego. Bo nie wszyscy mają czas expić postać do 160lv x2

Opublikowano

Już nawet boją się wchodzić na mpc :D Nie wiem co robią w tym czasie...Może naprawiają bugi? :D Admin posiedział w temacie i poszedł Sobie bez słowa...Nie polecam serwera..Admini olewają i to bardzo mocno.

Opublikowano

Już nawet boją się wchodzić na mpc :D Nie wiem co robią w tym czasie...Może naprawiają bugi? :D Admin posiedział w temacie i poszedł Sobie bez słowa...Nie polecam serwera..Admini olewają i to bardzo mocno.

Olewają serwer bo poszedł się wysrać i wyszedł z mpc? k***a człowieku myśl co piszesz, myślisz, że każdy jest pryszczatym snobem i siedzi 24/7 przed kompem jak Ty?

Daj im czas, seerwer od wczoraj stoi więc nie oczekuj, że będzie wszystko na nim działało, nie podoba sie to wypierdalaj.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ręce mi opadły :D trochę chęci człowieku. Nie wydałam na is NIC, a te przepustki bardzo ładnie dropią - 59266068817655498889.png

Opublikowano

@Matek1193

Spamie na ogólnym, prawie od początku serwera, a jedyne info jakie dostałem to to że mam patchować clienta...No Wybacz ale jeśli tak ma wyglądać pomoc ze strony administracji to ja podziękuję. Btw Nie spinaj się tak bo Ci te młodzieńcze pryszcze zaraz wybuchną. Mam prawo do pisania opinii także nie szczekaj mi tutaj kolego :>

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć jak się robi WW?

Poszedłem z kumplem(ja body i on body) na ww, mamy po 570 defa, eq do expa(54lv) na diabły, a te ziny są tak mocne że nie da się spota utrzymać przez 4 sekundy.Pomoże ktoś...?

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...