Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wkurza mnie to, że na czacie co druga osoba piszę że ma kogoś z WH (w tym ja, bo jak mam o spot walczyć z takim?) a wy to olewacie...

x

Opublikowano

wkurza mnie to, że na czacie co druga osoba piszę że ma kogoś z WH (w tym ja, bo jak mam o spot walczyć z takim?) a wy to olewacie...

Administracja z pewnością dokłada starań by banować owych graczy. Wszystko z czasem.

Opublikowano

wiesz, ja rozumiem, że nie da się wszystkiego na raz ogarnąć... tym bardziej na starcie, ale czasem tych zgłoszeń z czatu na prawdę nie ubywa, a Ci oszuści to wykorzystują.

x

Opublikowano

wiesz, ja rozumiem, że nie da się wszystkiego na raz ogarnąć... tym bardziej na starcie, ale czasem tych zgłoszeń z czatu na prawdę nie ubywa, a Ci oszuści to wykorzystują.

Widze srednio jedno na minute. Tak ciezko napisac gm na pw?

Opublikowano

Byście ogarneli strone i is bo nic nie można kupić cały czas laguje i długo sie ładuje to człowieka szlag trafia, nie tylko u mnie tak jest bo już sie pytałem w grze i ludzie mają ten sam problem wiec prosze zróbcie coś z tym.

Niektórym nawet wyskakuje takie powiadomienie http://scr.hu/39wh/g0l6k

Opublikowano

Drodzy gracze !

O godzinie 23:30 odbędzie się przerwa techniczna (15 minut) [poprawa nowych mapek na wszystkich CH, poprawa dropu krętych kluczy]

W ramach rekompensaty o godzinie 00:00 odbędzie się jedna runda OX.

R9NMs7b.png

Opublikowano

@Tevia.pl

1. Exp w av2

2. Więcej CH

3. Wywala mnie na ninjy co chwile, bije z buta(sztylety)

Pisze po raz 4...Odpowiedz mi wkońcu? Co z expem na ww? Usuniecie go i poprawicie av2?

Opublikowano

@Tevia.pl

1. Exp w av2

2. Więcej CH

3. Wywala mnie na ninjy co chwile, bije z buta(sztylety)

Pisze po raz 4...Odpowiedz mi wkońcu? Co z expem na ww? Usuniecie go i poprawicie av2?

Exp na WW zostanie ! Więcej CH jest nie potrzebne jutro juz będzie OK

Co do wywalania pobierz od nowa clienta

R9NMs7b.png

Opublikowano

Expienie ninją ok do 70 lvla.. A dalej ? mam full eq na grote a i tak ch*ja robię... ­ Nie ma nawet roski na defa pff.. 

Wie ktoś jak mental sb radzi.. exp/pvp ?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

@Tevia.pl

To po co jest av2? Tam można expić do max 80-85...Skąd przepustka na ww jeśli nie z IS'a? Po c**j dawać mapę skoro nie można na niej expić...Exp na dungeonie..To jest parodia jak dla mnie...Dungeon jest od ulepszaczy/bossów/metinów ale nie od expa...Ci z Isem wybili się już na granicę 100lvl a Ci co na IS nie mają stoją na 80 levelach. Poprawcie to bo ośmieszacie się jak dla mnie. Sekunda...WW jest od 100? Może powiesz mi jeszcze, że można wchodzić szybciej tak jak dzisiaj widziałem kolesia 67 lvl w av2? Parodia...Tyle w temacie

Opublikowano

Będzie ox po przerwie ?

Tak o 24:00 )

Wygląda obiecująco.. Klasy są zbalansowane? Czym polecacie tu grać?

Każda postać jest dobra :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Wygląda obiecująco.. Klasy są zbalansowane? Czym polecacie tu grać?

Polecam Smokiem zagrac fajnie sie expi i w pvp daje rady

Opublikowano

Ja też byłam i jestem nadal, serwer spoko, polecam ( Do zielonyyych! :D )

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Drodzy gracze!

Ze stroną nie powinno być już większych problemów. Pojawiające się bugi będzie eliminować w najbliższym czasie. Zapraszamy do gry.

Administracja Tevia.pl

R9NMs7b.png

Opublikowano

Nadal wywala na ninjy bijąc z buta(sztylety) Szybkosc ataku 173...

Nie no k***a wywaliło mnie z ww po raz 5...Podziękuję chyba...Robić ox, a nie naprawiać bugów..Paroodia. Admin jest w temacie a nawet nie raczy odpowiedzieć :>

Opublikowano

Nadal wywala na ninjy bijąc z buta(sztylety) Szybkosc ataku 173...

Nie no k***a wywaliło mnie z ww po raz 5...Podziękuję chyba...Robić ox, a nie naprawiać bugów..Paroodia. Admin jest w temacie a nawet nie raczy odpowiedzieć :>

Odpowiadałem ! Nikt inny nie ma tego problemu pobierz jeszcze raz i zaktualizuj clienta gry!

R9NMs7b.png

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś więcej po serwerze, niestety się zawiodłem. Non stop błędy, lagi, co chwile ludzie z hackami... ja już podziękuję. Nie wspomnę że nie ma na tyle ciekawych rzeczy w odróżnieniu do innych obecnych serwerów bym się zatrzymał na dłużej.

Opublikowano

Odpowiadałem ! Nikt inny nie ma tego problemu pobierz jeszcze raz i zaktualizuj clienta gry!

nic do tego nie ma Twoje patchowanie. jeżeli serwer jest na source (nie widziałem nawet prezki) to musicie to poprawić bo na nich jest taki 'bug' :)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...