Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tevia.pl Pobrałem 2 razy wypakowałem z 10 uruchamiałem nawet jako admin, kompletnie nic a nadal wywala czy expie czy ide na ww czy cokolwiek...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiscie odradzam ten serwer. Dostalem perma niby za hacki , powiedzialem adminowi ze jak sie zsiada z konia i wsiada na niego to mobki sie blokuja przy potaci (bo tak jest na kazdym serwie i tutaj tez ) to mi powiedzial ze w takim razie mam perma za wykorzystywanie bugow w grze . Odradzam ten serwer w 100%. 

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Osobiscie odradzam ten serwer. Dostalem perma niby za hacki , powiedzialem adminowi ze jak sie zsiada z konia i wsiada na niego to mobki sie blokuja przy potaci (bo tak jest na kazdym serwie i tutaj tez ) to mi powiedzial ze w takim razie mam perma za wykorzystywanie bugow w grze . Odradzam ten serwer w 100%. 

Nie ja to powiedziałem, tylko gracz obecny na dyżurce. Cheaty były jasne :) Nie można chakrami zbaijać wszystkich mobów dookoła :)

Pozdrawiam

R9NMs7b.png

Opublikowano

''Nie można chakrami zbaijać wszystkich mobów dookoła'' Że co? Wytłumacz mi to...Nie mogę bić ze sztyletów? Osobiście spotykam się z tym problemem 1 raz chociaz słyszałem o nim wiele razy...Zobaczymy jak Sobie z tym poradzicie.

Opublikowano

Chlopie kiedy Ty to kuraw ogarniesz, ze ZSIADALEM I WSIADALEM NA KONIA I MOBKI SIE BLOKOWALY OBOK MNIE . Czy to takie trudne to ogarnac ? Moja wina ze jestescie malo doswiadczeni ?

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Zbanują cheatera, ale tego 200lvl nie zbanują choc na bugu zapieprzał co 2 minuty lvl hah xD 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Zbanują cheatera, ale tego 200lvl nie zbanują choc na bugu zapieprzał co 2 minuty lvl hah xD

Najlepsze jest to ze ja nie cheatowalem stary, zsiadalem i wsiadalem na konia dzieki temu blokowalem mobki . I najpierw niby dostalm bana za czity, a jak powiedzialem ze wsiadalem i zsiadalem z konia bugujac mobki to GM stwierdzil, ze mam bana za wykorzystywanie bugow w grze XDDD

Bo jakas laska sie poplakala na TS do GM ze wbilem jej na spota, nie wiem co mu tam obiecala ze mu laske zrobi czy cos, i przyszedl chlopak i mnie zbanowal. :)

PS; nie polecam serwera, bede mial negatywna opinie dopoki nie dostane UB :)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Kolega wyżej ma racje, to nie jest cheat. Takim sposobem np. na Arianea bije się wszystkie bossy.

logo.png

Opublikowano

Kolega wyżej ma racje, to nie jest cheat. Takim sposobem np. na Arianea bije się wszystkie bossy.

Wytlumacz to Adminowi, ktory nie zna sie na rzeczy. I nie majac argumentow, przegrywajac w argumentach banuje na TS podczas rozmowy :)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Admini już nawet z mpc uciekli..Pewnie nie chce im się tego słuchać (y) Ja praktycznie od początku próbuje powiedzieć im że ninja ma buga, no ale do nich nie dociera.

Opublikowano

Odpowiadałem ! Nikt inny nie ma tego problemu pobierz jeszcze raz i zaktualizuj clienta gry!

Ja również mam ten problem bijąc ninją w WW, 147 prędkości ataku. Problem występuje tylko przy biciu bez marmuru.

Opublikowano

No dokładnie, a oni Ci powiedzą, że masz clienta patchowac...To są bugi moi drodzy i trzeba je jak najszybciej naprawić. Rage może byłby mniejszy gdyby nie wywalało w moim przypadku na WW i to 5 razy. Ale najwyraźniej ktoś w teamie ma autyzm i wymyślił Sobie exp na dungu, gdzie av2 stoi puste...Nic, tylko bić brawo.

Opublikowano

Administracja to dzieci jakieś. Spamują strasznie na czacie, na starcie dali 1channel aby było jak najwięcej ludzi, wszystko po 0 zmianki po 50..., w v2 spoty się respią za długo. Red las pełen graczy,v2 również i nie ma gdzie expic. Można by wymieniać w nieskończoność. A co najgorsze to nie ma wierzy demonów, a można by tam sobie niższymi lvlami poexpić lub przejść się na bosa czy cuś

Opublikowano

Administracja to dzieci jakieś. Spamują strasznie na czacie, na starcie dali 1channel aby było jak najwięcej ludzi, wszystko po 0 zmianki po 50..., w v2 spoty się respią za długo. Red las pełen graczy,v2 również i nie ma gdzie expic. Można by wymieniać w nieskończoność. A co najgorsze to nie ma wierzy demonów, a można by tam sobie niższymi lvlami poexpić lub przejść się na bosa czy cuś

Naucz się grać człowieku wbicie 75lvlu zajmuje max. dwie godzinki, zmiany bonów są po 50k 200x sztuk - bardzo tanio.

Jeżeli sobie nie radzisz idź na serwer hamachi :)

805491408806070489277.png

Gość Lajk™
Opublikowano

Ej lel :v chciałem wbić sobie zagrać a tu dupa bo syserr errorami sypie i client nie działa. Wtf?

Wgl, opłaca się tu grać? :p­

Opublikowano

Nie wiem wgl po co Admini robią serwer który po niedługim czasie olewają...  

Serwer nie został w żaden sposób olany. Wyjdź z tego tematu jeśli masz hejtować. Wszystkie błędy są naprawiane, a kolega wyżej miał widocznego cheata.

R9NMs7b.png

Gość Lajk™
Opublikowano

Serwer nie został w żaden sposób olany. Wyjdź z tego tematu jeśli masz hejtować. Wszystkie błędy są naprawiane, a kolega wyżej miał widocznego cheata.

że ja?

0704 09:39:33576 :: Pack index file fourcc error! pack/season3_eu
0704 09:39:33591 :: Pack index file fourcc error! pack/metin2_patch_etc
0704 09:39:33618 :: Pack index file fourcc error! pack/MPCforum
0704 09:39:33620 :: Pack index file fourcc error! pack/terrain
0704 09:39:33622 :: Pack index file fourcc error! pack/npc2
0704 09:39:33624 :: Pack index file fourcc error! pack/tree
0704 09:39:33632 :: Pack index file fourcc error! pack/textureset
0704 09:39:33647 :: Pack index file fourcc error! pack/season2
0704 09:39:33660 :: Pack index file fourcc error! pack/outdoort2
0704 09:39:33661 :: Pack index file fourcc error! pack/outdoort3
0704 09:39:33662 :: Pack index file fourcc error! pack/outdoort4
0704 09:39:33662 :: Pack index file fourcc error! pack/outdoorwedding
0704 09:39:33672 :: Pack index file fourcc error! pack/outdoorduel
0704 09:39:33672 :: Pack index file fourcc error! pack/outdoorgmguildbuild
0704 09:39:33673 :: Pack index file fourcc error! pack/sound
0704 09:39:33674 :: Pack index file fourcc error! pack/sound2
0704 09:39:33675 :: Pack index file fourcc error! pack/bgm
0704 09:39:33680 :: Pack index file fourcc error! pack/uiscript
0704 09:39:33681 :: Pack index file fourcc error! pack/uiloading
0704 09:39:33682 :: Pack index file fourcc error! pack/zbroje
0704 09:39:33688 :: Pack index file fourcc error! pack/petgui
0704 09:39:00400 :: Failed to load script file : UIScript/PopupDialog.py
0704 09:39:00400 :: error  : No file or directory
0704 09:39:00401 :: 
ui.py(line:2773) LoadScriptFile
system.py(line:192) execfile
system.py(line:161) Run
system.py(line:176) __LoadTextFile__
system.py(line:61) __init__

LoadScriptFile1 - <type 'exceptions.IOError'>:No file or directory

0704 09:39:00401 :: ============================================================================================================
0704 09:39:00401 :: Abort!!!!

0704 09:39:00407 :: ============================================================================================================
0704 09:39:00407 :: Abort!!!!

Opublikowano

Po pierwszym dniu gra się zajefajne :) Wszystko ogarnięte Administracja co chwile coś naprawia. 

Opublikowano

No nie mówcie, że 1 channel tylko jest? xD

Najlepsze jest to ze ja nie cheatowalem stary, zsiadalem i wsiadalem na konia dzieki temu blokowalem mobki . I najpierw niby dostalm bana za czity, a jak powiedzialem ze wsiadalem i zsiadalem z konia bugujac mobki to GM stwierdzil, ze mam bana za wykorzystywanie bugow w grze XDDD

Bo jakas laska sie poplakala na TS do GM ze wbilem jej na spota, nie wiem co mu tam obiecala ze mu laske zrobi czy cos, i przyszedl chlopak i mnie zbanowal. :)

PS; nie polecam serwera, bede mial negatywna opinie dopoki nie dostane UB :)

Takie bajki to wciskaj matce, od kiedy wsiadanie i zsiadanie działa podobnie jak wh?

Weź się nie pogrążaj. ^.^ 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

To już jest przegięcie, admin pisałes wczesniej że już nie powinno być problemów ze stroną, a tu taki uj.

Doładowałem dzisiaj sm, chciałem kupić wierzchowca ale tak ten cholery is laguje że kupiło mi dwa razy i dwa razy zabrało sm. W mojej gildii również ludzie mieli taki problem jak opisałem wczesniej. Odlagujcie ten is bo to strach cokolwiek w nim kupować, na razie sie wstrzymam z jakim kolwiek doładowaniem sm. "ruki opadajom"

Gość Lajk™
Opublikowano

Czy serwer Tevia ma coś wspołnego z serwerem Tavia?

Wątpie. różni się trochę ten serwer od Tavii.. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...