Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dorobić się na początku ?

Ogólnie mogę dac postać na wom2 za eq/kase tu :D

jedna sobota, 6h dropu i na blaskach się dorobisz  ;)

Opublikowano

jedna sobota, 6h dropu i na blaskach się dorobisz  ;)

Te 6h mozna o wiele lepiej wykorzystac, a wystarczy miec 40 lvl i przecietne eq i troche pomyslunku na zarobek... :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Te 6h mozna o wiele lepiej wykorzystac, a wystarczy miec 40 lvl i przecietne eq i troche pomyslunku na zarobek... :D

Myślę, że kolega ma tutaj na myśli WO, które jest prawdziwą żyłą zlota :3

/

Opublikowano

Myślę, że kolega ma tutaj na myśli WO, które jest prawdziwą żyłą zlota :3

Wczoraj na blaskach w v3 ogólnie zarobiłem ponad 2kkk na 55lvlu więc styka ;) .

Opublikowano

Opłaca się jeszcze zaczynać grę tutaj?

To jest jedyny serwer na jakim warto grać ;) Dodatkowo dzisiaj ruszyło stałe wydarzenie ''Mistrz PVP '' więc zabawa jest przednia ;p

Opublikowano

To jest jedyny serwer na jakim warto grać ;) Dodatkowo dzisiaj ruszyło stałe wydarzenie ''Mistrz PVP '' więc zabawa jest przednia ;p

To cieszę się bardzo bo nie mogę ostatnio dobrego serwera znaleźć. Albo wyludniony albo zaniedbany albo po prostu słaby. Mam nadzieję, że żadne z tych mnie tu nie spotka bo nie mam co robić a czasu też dużo nie mam i nie chciałbym go tracić na serwerze, który miałby paść po miesiącu gry.

Opublikowano

To cieszę się bardzo bo nie mogę ostatnio dobrego serwera znaleźć. Albo wyludniony albo zaniedbany albo po prostu słaby. Mam nadzieję, że żadne z tych mnie tu nie spotka bo nie mam co robić a czasu też dużo nie mam i nie chciałbym go tracić na serwerze, który miałby paść po miesiącu gry.

ludzi jest dosyć dużo, zainteresowanie Administracji również jest, do tego szykuje się duży update  ;)

Opublikowano

Serwer powinien zastąpić polskiego globala B)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Wystarczy robic postacie 20 lvl i robic misje na marmur psa , misje wykonujesz 1 /2minuty i masz 20kk , jak robisz to na 3 postaciach na raz to jest 60kk w 2 minuty:)

Opublikowano

Wystarczy robic postacie 20 lvl i robic misje na marmur psa , misje wykonujesz 1 /2minuty i masz 20kk , jak robisz to na 3 postaciach na raz to jest 60kk w 2 minuty:)

Są lepsze sposoby zarobku i przyjemniejsze :p

Co wprowadzi ta aktualizacja ? Chce wrócić ;D

Każdy chce to wiedzieć, ale aktualnie to jakaś tajemnica chyba :p ludzie wracają i wbijają maxy, bo aktualizacja ma dużo wprowadzić podobno, więc pozostaje Nam czekać.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ciekawy serwer gram od niedawna, ogólnie wie ktoś ile mniej więcej ludzi tam gra? Ile osób jest online np. o 18? ;)

graphic.png

Opublikowano

Ciekawy serwer gram od niedawna, ogólnie wie ktoś ile mniej więcej ludzi tam gra? Ile osób jest online np. o 18? ;)

No prawdę mówiąc nie ma lepszego w tym przedziale ;p 

A ludzi - podchodzi pod 1 k myślę tak na oko, może nawet więcej. Liczba online cały czas się utrzymuje i jest stabilna. Więc o to obawy nie ma. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dropi coś z tych metkow na 7pietrze w dt? Nie wiem czy expic wpka ;x 

to zależy na jakim poziomie chcesz tam dropić

zarobić można dużo tylko trzeba mieć dobre eq i im większe hity w metka tym więcej idzie zarobić :P

Ja hitam moim bodym 55lv po 10k z zwiększeniem ataku na P i w 1h zbijam 200 metków. Dropi masa dodan i zmianek, troche skrzynek z ku i czasami diax.

Opublikowano

to zależy na jakim poziomie chcesz tam dropić

zarobić można dużo tylko trzeba mieć dobre eq i im większe hity w metka tym więcej idzie zarobić :P

Ja hitam moim bodym 55lv po 10k z zwiększeniem ataku na P i w 1h zbijam 200 metków. Dropi masa dodan i zmianek, troche skrzynek z ku i czasami diax.

to jednak coś z nich dropi, chce tam dropic jak na plu 70-75 lvl ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...