Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo osób jeszcze gra? Opłaca się zaczynać od nowa ?

Zaczynać się opłaca, jest sporo sposobów na wybicie się od zera. A co do osób, to z 900 powinno być :).

Opublikowano

Sam nie mogę udzielać takich informacji. :P

@Endymion jeszcze trochę z takim podejściem i sam zostanę na tym serwerze.

Opublikowano

@Endymion jeszcze trochę z takim podejściem i sam zostanę na tym serwerze.

W ten weekend damy info o halloween, w następny myślę że już więcej o update damy info. Już pomijając fakt tego, że u nas długo coś robimy bo testujemy po 100 razy chociażby głupie nowe kamienie duszy (ups, zdradziłem chyba tajemnicę) to nie mamy dużo czasu z racji tego, że w porównaniu do wielu administracji nie jesteśmy gimbusami, którzy kończą zajęcia szkolne o 13 i elo, zawijają do domu. Exo pracuje, ja 3 klasa technikum i najczęściej kończe szkołę o 16), Orchidea studiuje. Ale spokojnie, myślę że przez tyle czasu przyzwyczailiśmy ludzi do tego, że robimy wszystko porządnie i nie rzucamy słów na wiatr.

Opublikowano

W ten weekend damy info o halloween, w następny myślę że już więcej o update damy info. Już pomijając fakt tego, że u nas długo coś robimy bo testujemy po 100 razy chociażby głupie nowe kamienie duszy (ups, zdradziłem chyba tajemnicę) to nie mamy dużo czasu z racji tego, że w porównaniu do wielu administracji nie jesteśmy gimbusami, którzy kończą zajęcia szkolne o 13 i elo, zawijają do domu. Exo pracuje, ja 3 klasa technikum i najczęściej kończe szkołę o 16), Orchidea studiuje. Ale spokojnie, myślę że przez tyle czasu przyzwyczailiśmy ludzi do tego, że robimy wszystko porządnie i nie rzucamy słów na wiatr.

rozumiem, ale przydałoby się trochę więcej info na temat tego co planujecie, co będzie wprowadzone, jakiś ''szacowany'' czas wprowadzenia danej nowości, ludzie widzą brak zainteresowania z waszej strony i odchodzą z serwera.

Opublikowano

Ponawiam pytanie, jak tam zarabiać jak zaczynam od zera

Łowić i chodzić na Wyspy Orków.

rozumiem, ale przydałoby się trochę więcej info na temat tego co planujecie, co będzie wprowadzone, jakiś ''szacowany'' czas wprowadzenia danej nowości, ludzie widzą brak zainteresowania z waszej strony i odchodzą z serwera.

"bądź spokojny endy nie wychodzi z formy"  :yay:

Opublikowano

Łowić i chodzić na Wyspy Orków.

"bądź spokojny endy nie wychodzi z formy"  :yay:

chodzi mi głównie o większe zainteresowanie z waszej strony, więcej informacji na temat zmian.

Opublikowano

Ponawiam pytanie, jak tam zarabiać jak zaczynam od zera

Od zera to bij metki w m1/2 i drop sobie Aury, Ostrza, Strachy i Buffy. Ładnie się sprzedają i za to kupisz sobie eq na WO na którym dorobisz się kokosów.

Nie bądź w gorącej wodzie .... wiadomo co :p

Lepiej poczekać na konkretny up niż dodawać stopniowo.

Znając ich, na pewno będzie ciekawie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Od zera to bij metki w m1/2 i drop sobie Aury, Ostrza, Strachy i Buffy. Ładnie się sprzedają i za to kupisz sobie eq na WO na którym dorobisz się kokosów.

Nie bądź w gorącej wodzie .... wiadomo co :p

Lepiej poczekać na konkretny up niż dodawać stopniowo.

Znając ich, na pewno będzie ciekawie.

nie grasz tu od startu jak ja, nie masz 3x 115lvl z full eq, nie osiągnąłeś wszystkiego co jest możliwe na tym serwerze, więc nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia.

Opublikowano

Prosze, byle nei te z*ebane kd antymagii z PLa....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Prosze, byle nei te z*ebane kd antymagii z PLa....

Nie, będą nowe poziomy tych obecnych Kamieni Dusz, ale wytworzenie ich będzie drogie, serio drogie. :v

Opublikowano

Chciałbym tak z ciekawości spytać czy ktoś nie wie czym może być spowodowane wywalanie np podczas logowania, wywala całego klienta albo ni stąd ni zowąd gaśnie mi klient podczas gry. Niekiedy bywa tak że nie moge się zalogować 2 kontami na 1 ch bo poprostu sie nie da

Wie ktoś coś może czemu tak może być? mam neta z orange funbox :v

@topic skąd truta

Opublikowano

Chciałbym tak z ciekawości spytać czy ktoś nie wie czym może być spowodowane wywalanie np podczas logowania, wywala całego klienta albo ni stąd ni zowąd gaśnie mi klient podczas gry. Niekiedy bywa tak że nie moge się zalogować 2 kontami na 1 ch bo poprostu sie nie da

Wie ktoś coś może czemu tak może być? mam neta z orange funbox :v

@topic skąd truta

sprawdź czy masz coś w syserze jak cie wywali

mnie nigdy nie wywaliło od tak sobie, ani nie zamknęło klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...