Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer miazga , Zapraszam :)

Zgadzam się, że serwer   "miazga"   - szczególnie jak wywala cię z dt gdy już się jest na ripku po raz n-ty.

Opublikowano

Zgadzam się, że serwer   "miazga"   - szczególnie jak wywala cię z dt gdy już się jest na ripku po raz n-ty.

No chyba tylko Ciebie wywala bo ja nie mam z tym problemu, ale najlepiej zawsze na serwer zwalić bo tak najłatwiej, coś nie działa oczywiście wina serwera :D.

Opublikowano

Witajcie!

W ten weekend przygotowaliśmy dla Was specjalny bonus +25% więcej SM. Bonus dolicza się do każdej możliwej płatności (sms, przelew itd.). Bonus zostanie dodany do wszystkich doładowań od 09.10.2015 godz. 00:00, do 11.10.2015 godz. 23.59.

Dodatkowo w niedzielę 11.10.2015 będą aktywne raty :

+25% zdobywania doświadczenia

+25% zdobywania przedmiotów

+25% zdobywania yangów

Raty będą od godziny 12.00 do 23.59.

Chcemy przygotować graczy do zbliżającego się update, zależy nam na tym, abyście osiągali maksymalne poziomy. smile.png

Wszystkim naszym graczom życzymy udanego weekendu, szybkiego expa, dobrego dropu i wielu yangów.

______

Administracja Vesteris.pl

xdnXBJo.png

Opublikowano

Takie pytanko.

Ile moe kosztowac FMS 40/45 sr kd +4/5 ? Zbroja dla sury na 34/42+9? Tarcza 61+9 mix? A takze pas na 30 lvl oraz + ile opalca sie kupowac? Po rynku widzialem pasy na rozne lvle max do +3-5, co az tak kosztownego trzeba na ulepszanie, ze wyzszych plusow pratycznie nei ma? :D 

Oraz @Endymion

Kiedy bylbys dostepny tak by pomoc mi z clientem? TO jest bardzo uciazliwe.. przegladne 5 sklepow - client sie zamyka, odpale i to samo. I tak 5-6 razy nim bede mogl przegladnac rynek. Tak samo niekiedy na WO, juz kiedys o tym pisalem. Syserr czysty.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Takie pytanko.

Ile moe kosztowac FMS 40/45 sr kd +4/5 ? Zbroja dla sury na 34/42+9? Tarcza 61+9 mix? A takze pas na 30 lvl oraz + ile opalca sie kupowac? Po rynku widzialem pasy na rozne lvle max do +3-5, co az tak kosztownego trzeba na ulepszanie, ze wyzszych plusow pratycznie nei ma? :D

Oraz @Endymion

Kiedy bylbys dostepny tak by pomoc mi z clientem? TO jest bardzo uciazliwe.. przegladne 5 sklepow - client sie zamyka, odpale i to samo. I tak 5-6 razy nim bede mogl przegladnac rynek. Tak samo niekiedy na WO, juz kiedys o tym pisalem. Syserr czysty.

Fms sr+40 ale bez orków/trupow i kd +5 to 150-200kk chociaż spotykałem taniej, zbroje 34/42+9 bez kd to 120-150kk, w tarczach się nie orientuję, pas spotkałem raz na 30lv+9 300kk na 50lv+9 widziałem po 500kk ;) Jak ulepszałem pas na 50lv+9 to poszło mi grubo ponad 300kk od 0 tu bardziej chodzi o fart przy ulepszaniu tam potrzeba było płótna z+ szpony a one dosyć drogo na shopach stoją.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Fms sr+40 ale bez orków/trupow i kd +5 to 150-200kk chociaż spotykałem taniej, zbroje 34/42+9 bez kd to 120-150kk, w tarczach się nie orientuję, pas spotkałem raz na 30lv+9 300kk na 50lv+9 widziałem po 500kk ;) Jak ulepszałem pas na 50lv+9 to poszło mi grubo ponad 300kk od 0 tu bardziej chodzi o fart przy ulepszaniu tam potrzeba było płótna z+ szpony a one dosyć drogo na shopach stoją.

A z kd w jakich cenach? :D Chciabym juz kupic takiego 40sr 20dt/orki z kd +4/5. Kasa nie problem, dosc szybko jestem w stanie zarobic, tylko nie mam pojecia ile taki moze byc wart.. Dzis np byl fms 51sr na rynku za 800kk, zaś 46sr kd+5 bez dodatkowych bonow za 444kk. Wole sie upewnic nim zmarnuje kase na cos niewartego swojej ceny:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A z kd w jakich cenach? :D Chciabym juz kupic takiego 40sr 20dt/orki z kd +4/5. Kasa nie problem, dosc szybko jestem w stanie zarobic, tylko nie mam pojecia ile taki moze byc wart.. Dzis np byl fms 51sr na rynku za 800kk, zaś 46sr kd+5 bez dodatkowych bonow za 444kk. Wole sie upewnic nim zmarnuje kase na cos niewartego swojej ceny:)

Za 250kk widziałem yy+9 z kd defa i uchylki+5, co do fms to ktoś mi chciał sprzedać ostatnio 41sr 20dt za 300kk z kd moba+5 i 1slotem wolnym.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Mam pytanko.

Czy do jakiegoś 30 lvl będę miał dużo misji? 

Tak żeby zawsze mieć co robić.

Podobna fabuła jak na globalu, więc trochę ich będzie, ale nie jakoś masakrycznie dużo.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie wprowadzilibyście widoczności szarf? Nie wszystkim się one podobają, ale jednak swoje bonusy dają i wydaje mi się, że ich Widoczność On/Off by się tu przydała.

nlUSIa9.png

Opublikowano

1,5k ? Gdzie ty to zobaczyles? Tu gra 900-1,1k osób a nie 1,5k

Pytał się po południu, więc godziny szczytu - czyż nie? Ludzi gra bardzo dużo jak na te czasy na serwerze md/hd.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...