Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto tu zaczynać? Wcześniej jakieś hejty były, że na wysokim lv nie ma co robić i że serwer się kończy

warto, zanim wbijesz max lv i ogarniesz eq to wprowadzą nowe update zwiększający poziom ;)

obecnie jest to najlepszy medium/hard na rynku

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ja bardzo chętnie banuje za autoclickera i jeszcze bardziej ochoczo słucham płaczu potem. :)

Nie powiedziałbym, koleś już tydzień + na bocie leci o tym samym nicku, dzień w dzień i jakoś nikt go jeszcze nie zbanował, ma chyba 3 boty na każdym ch, a później wystawia 4-5 pełne sklepy zmianek po 200 szt. ale co ja tam wiem... Niektórzy to nawet "plują wam prosto w twarz" stawiając bota na głównej ścieżce gdzie jest najwięcej psów / szybki resp i też sobie dropią kilka dni z rzędu :D.

Opublikowano

Nie powiedziałbym, koleś już tydzień + na bocie leci o tym samym nicku, dzień w dzień i jakoś nikt go jeszcze nie zbanował, ma chyba 3 boty na każdym ch, a później wystawia 4-5 pełne sklepy zmianek po 200 szt. ale co ja tam wiem... Niektórzy to nawet "plują wam prosto w twarz" stawiając bota na głównej ścieżce gdzie jest najwięcej psów / szybki resp i też sobie dropią kilka dni z rzędu :D.

Administracja sprawdza 'boty' w ten sposób, że wysyła im PW. Jeśli odpisze oznacza, że siedzi aktywnie przy komputerze i nic nie dzieje się bez jego wiedzy tak? Z tego co mi wiadomo kliker nawet na globalu jest legalny, ale trzeba być przy komputerze tak jak jest to na innych prywatnych serwerach.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Administracja sprawdza 'boty' w ten sposób, że wysyła im PW. Jeśli odpisze oznacza, że siedzi aktywnie przy komputerze i nic nie dzieje się bez jego wiedzy tak? Z tego co mi wiadomo kliker nawet na globalu jest legalny, ale trzeba być przy komputerze tak jak jest to na innych prywatnych serwerach.

Tylko, że on ma innego bota, wylogowywanie się + zmiana ch jak ktoś podejdzie bliżej... Jakby siedział przy kompie to nie "logałby" za każdym razem gdy się do niego podchodzi. W sumie z tego co widzę to coraz inteligentniejsze robią te boty niedługo będą jeszcze odpowiadać na PW i prowadzić rozmowę z adminami :D.

Opublikowano

Tylko, że on ma innego bota, wylogowywanie się + zmiana ch jak ktoś podejdzie bliżej... Jakby siedział przy kompie to nie "logałby" za każdym razem gdy się do niego podchodzi. W sumie z tego co widzę to coraz inteligentniejsze robią te boty niedługo będą jeszcze odpowiadać na PW i prowadzić rozmowę z adminami :D.

już są takie ;p

Opublikowano

Jak można zarobić na początku gry?

dropić ulepy(ks klatw, matowe, leki+, zeby orka, talizmany, przewdoniki, worki z trucizna, oczy itp) lub zmianki na psach z blokada dos i rekawicą, na WO chodzić, można ulepszać itemy na +9(ebo, zbroje 34, tarcze na 61lv), kupić taniej sprzedać drożej, metki bić, medale w trudnym lochu. Możliwości jest sporo tylko trzeba chcieć i nie siedzieć w m1 i płakać ze nie ma sie kasy. Zarobić można na wszystkim. Na forum znajdują sie poradniki

@Edit

przypomniało mi się że w każdą sobote od 16 lecą blaski i też można na nich zarobić gruby hajs

Opublikowano

No tak, bo można tak użyć recordera, a co do odpisywania też robią, ale administracja może Cię spytac np o to co miales na obiad, a jak 'bot' będzie pisać cały czas 'Czesc' to wiadome, że banik ;p

nlUSIa9.png

Opublikowano

No o ile dobrze wiem, to coś z serwerownią czy czymś tam się dzieje.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Ten serwer o którym piszesz w tym momencie nie ma nic wspólnego z vesterisem ;)

jesteś głupi czy udajesz? hosteam ma problemy.

Opublikowano

Witajcie,

występują problemy z logowaniem się i działaniem serwera, ponieważ nasza serwerownia ma jakieś kłopoty. Jesteśmy od niej zależni i tak jak większość serwerów - musimy czekać.

Prosimy o cierpliwość i dziękujemy za wyrozumiałość. smile.png

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...