Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz coś na rozmazana grafike? xD Bo jak we wcześniejszym poście mam tak od tygodnia.

Aktualizacja Sterowników graficznych, Frameworki, DirectXy itp.

Niee. Wywala clienta. Tak o. Czasem po prostu, bez powodu. Czasem, gdy jest mini-lag spowodowany nagla ogromna iloscia obiektow. Po prostu client sie wylacza, bez zadnego bledu, bez niczego. Mialem tak tez u Was, na DW czy na Invorii (nie mniej Hool nie pomogl.. :P Tyle, ze tam to bylo nie do zniesienia. Na 10 ww zrobilem 2 bo reszte wywalilo, co kilka minut crash clienta.). Moze akurat Endy pomoze. Format, tylko po to zeby sprawdzic czy pomoze, mi sie nei widzi za bardzo... Na vesterisie jak na razie mialem tak tylko kilka razy, glownie bedac w m1 lub na WO. Obawiam sie, ze jak dojde do etapu DT moze sie znowu zaczac to dziac nagminnie.

Syserr tak jak pisalem - czysty.

Format nic nie pomoże, jak już to reinstalacja windowsa. Jakiego masz ?

Opublikowano

Co to skrzynie cienia bo ja troszkę nie w temacie. :P Zresztą w/e, nie, będzię coś innego.

Sam nie wiem, odwróciłem nazwę skrzyni blasku po prostu.

Pomysł zwalniam z praw autorskich, możesz wykorzystać u siebie jak chcesz. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

W jaki sposób mogę jakkolwiek sprzedać PD na 30min z dopiskiem " Typ bonusu : Itemshop" ? :D Widziałem masę ludzi, która miała wystawiony dokładnie taki PD na shoopie. A ja nie mogę z nim nic zrobić, tylko użyć :/ 

@Edit 

Jednak zauważyłem subtelną różnicę :) 

Zdatny/Niezdatny do handlu. 

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Aktualizacja Sterowników graficznych, Frameworki, DirectXy itp.

Format nic nie pomoże, jak już to reinstalacja windowsa. Jakiego masz ?

Win 7 64 bit.. Nad tym tez myslalem, tyle ze w lapku mam wgranego oryginalnego a nie mam na zadnej plycie, sciagac nie chce bo rozne gowna ludzie wrzucaja..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15

Zawsze możesz oficjalny obraz ze strony microshitu pobrać. 

Nie wiedzialem ze tak sie da @connect :v

Bylbys tak mily i podlinkowal na PW? Szukam ale nie moge znalezc, widze tylko windows 10 zarowno do kupienia jak i do zaktualizowania, ale 7 nigdzie nie ma :/

//EDIT: znalazlem! :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mniej więcej stała liczba z skokami +/- 20 graczy.

planujesz jakąś większą reklamę?

Opublikowano

planujesz jakąś większą reklamę?

Pytanie bardziej do Orchidei. Ja się reklamą nie zajmuję, ale osobiście uważam że teraz jest to już ciężka sprawa. W Metinie reklama głównie opiera się na YouTube, a serii z Vesterisu było już tyle że ludzie mają ich przesyt, po prostu nawet nie chcą już oglądać 20 raz tego samego, you know?

Opublikowano

Pytanie bardziej do Orchidei. Ja się reklamą nie zajmuję, ale osobiście uważam że teraz jest to już ciężka sprawa. W Metinie reklama głównie opiera się na YouTube, a serii z Vesterisu było już tyle że ludzie mają ich przesyt, po prostu nawet nie chcą już oglądać 20 raz tego samego, you know?

zawsze można wprowadzić jakiś większy update i te serie ponawiać.

Opublikowano

zawsze można wprowadzić jakiś większy update i te serie ponawiać.

Update jest w trakcie robienia, ale poza odpracowywaniem wszystkiego to jeszcze no wiadomo, jedni szkoła, inni praca lub studia i troche to trwa. :P

Opublikowano

Update jest w trakcie robienia, ale poza odpracowywaniem wszystkiego to jeszcze no wiadomo, jedni szkoła, inni praca lub studia i troche to trwa. :P

rozumiem, jeśli jest w trakcie, to ok  ;)

Opublikowano

@Endymion

Jakieśrozwiązanie tego problemu ??

378331443800938484930.png

600661443806602484930.png

@Edit dodam że te czarne "plamy" mrugają

Z czego się dowiedziałam, to problem może leżeć po stronie karty graficznej, do której klient vesteris nie został przystosowany. Jak to rozwiązać - tego nie wiem.

Opublikowano

Czy jesli zablokuje exp pierscieniem zapomnienia,  to petowi rownez zablokuje czy ten bedzie normalnie dostawal doswiadczenie?

Oraz kilka pytan odnosnie baronki.

Jakie tam dzialaja bony?

Da rade WP solo?

Co dropi, oplaca sie chodzic?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy jesli zablokuje exp pierscieniem zapomnienia,  to petowi rownez zablokuje czy ten bedzie normalnie dostawal doswiadczenie?

Oraz kilka pytan odnosnie baronki.

Jakie tam dzialaja bony?

Da rade WP solo?

Co dropi, oplaca sie chodzic?

Jak masz zablokowany exp pierścieniem to pet nie dostaje doświadczenia.

Opublikowano

Jak masz zablokowany exp pierścieniem to pet nie dostaje doświadczenia.

A jednak..  Sprawdzilem, zablokowalem, ja nie dostaje, a pet tak. Magia? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Z czego się dowiedziałam, to problem może leżeć po stronie karty graficznej, do której klient vesteris nie został przystosowany. Jak to rozwiązać - tego nie wiem.

Problem już rozwiązany, wystarczyło przywrócić stare sterowniki i zaktualizować do najnowszych. <kary_intela> ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...