Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbija ktoś czasami na tego ts'a? 2 dni czekam na Endymiona

Ja i Exo jesteśmy codziennie, Endymion różnie.

Macie w planach juz jakiś event na Halloween ?

Tak. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Serwerek polecam bardzo miło mi się grało ciekawie rozwinięte systemy dobra organizacja i dbanie o graczy najlepszy medium/hard jaki widziałem :)

Dziękujemy za opinie. :)

Uwaga!

Trwają zapisy na idola, który odbędzie się już w piątek o 19.00 na naszym serwerowym TeamSpeaku! (ts3.vesteris.pl).

Przy okazji zapraszam do obejrzenia nowego skina na naszym forum :D

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/5988-idol-02102015/?p=45852

xdnXBJo.png

Opublikowano

Jak zarobic na niskich lvl od 0?

Metki, zmianki, jak zarobisz ok 100kk to mozesz sie zaczac bawic w kup taniej - sprzedaj drozej i wtedy mnozysz kase z dnia na dzien poswiecajac 15min dziennie ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Macie w planach juz jakiś event na Halloween ?

Zapewne mają - drop szkat blasku księżyca, lub wydarzenie łowieckie, ewentualnie 25% expa na 6 h - innych eventów nie potrafią robić na vesteris - no chyba, że ox z błędnymi pytaniami i po 2 pytaniach koniec ox'a :P

Opublikowano

Zapewne mają - drop szkat blasku księżyca, lub wydarzenie łowieckie, ewentualnie 25% expa na 6 h - innych eventów nie potrafią robić na vesteris - no chyba, że ox z błędnymi pytaniami i po 2 pytaniach koniec ox'a :P

Wam jest ciężko dogodzić :D u nas dzisiaj był event boss to był płacz, że psujemy rynek :D 

Ładny skin na forum :D 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Zapewne mają - drop szkat blasku księżyca, lub wydarzenie łowieckie, ewentualnie 25% expa na 6 h - innych eventów nie potrafią robić na vesteris - no chyba, że ox z błędnymi pytaniami i po 2 pytaniach koniec ox'

Jak Ci nie pasuje ze co tydz masz blaski i event rybacki to nie graj.

Mnie się podoba ,że co tydz jest chociaż to.A pytanie o event było do administracji bo jakies lepsze eventy nie mogą być co chwile...

Opublikowano

Badzio ładne forum  :v

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Eventów może i nie ma, ale po co zuo jak z łowienia można dostać Metale, karty losu, smocze monety itp. Pełno map zarobkowych zresztą jest, ludzie nic innego nie robią tylko farmią.

Jak ktoś chce zuo to niech sobie kupi na rynku przywołania bossów po 5kk sztuka i będzie miał event.

Serwer polecam, bardzo fajny.

Opublikowano

Zapraszamy na idola na naszym TeamSpeaku - ts3.vesteris.pl =)

Ktoz wrocil na mpc :v

Kiedy bedzie mozna Cie zlapac na tsie? Potrzebuje pewnej pomocy z clientem (bardzo mozliwe, ze wina po stronie mojego kompa, bo blad ten dzieje mi sie na wielu clientach, nie mniej nie wiem jak to rozwiazac... syserr CZYSTY)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ktoz wrocil na mpc :v

Kiedy bedzie mozna Cie zlapac na tsie? Potrzebuje pewnej pomocy z clientem (bardzo mozliwe, ze wina po stronie mojego kompa, bo blad ten dzieje mi sie na wielu clientach, nie mniej nie wiem jak to rozwiazac... syserr CZYSTY)

Rozmazana grafika?

Opublikowano

Rozmazana grafika?

Niee. Wywala clienta. Tak o. Czasem po prostu, bez powodu. Czasem, gdy jest mini-lag spowodowany nagla ogromna iloscia obiektow. Po prostu client sie wylacza, bez zadnego bledu, bez niczego. Mialem tak tez u Was, na DW czy na Invorii (nie mniej Hool nie pomogl.. :P Tyle, ze tam to bylo nie do zniesienia. Na 10 ww zrobilem 2 bo reszte wywalilo, co kilka minut crash clienta.). Moze akurat Endy pomoze. Format, tylko po to zeby sprawdzic czy pomoze, mi sie nei widzi za bardzo... Na vesterisie jak na razie mialem tak tylko kilka razy, glownie bedac w m1 lub na WO. Obawiam sie, ze jak dojde do etapu DT moze sie znowu zaczac to dziac nagminnie.

Syserr tak jak pisalem - czysty.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mi akurat przestało wywalać clienta :D!

Co do eventów nie chodzi o zarobek, ale o samo urozmaicenie gry. Pierwszy przykład wom, tam codziennie się coś dzieje. Oczywiście wiem, że jest tam x gmów więcej, więc tutaj nie miałby kto tego ogarniać, ale jakieś urozmaicenie by się przydało. Nie koniecznie stricte zarobkowo.

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

Na halloween będzie event. Dla śmieszków tylko powiem ze nie beda to blaski ani wydarzenie łowieckie. :P

Tym razem skrzynie cienia oraz kopanie rud? :D

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...