Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak , spaczowałem

Może zaloguj się do panelu na stronie i kliknij odbuguj, bo może Ci się postać zbugowała. Nie mam pojęcia dlaczego tak masz chyba, ze faktycznie ktoś siedzi na Twoim koncie :p

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Badzo to ciekawe , w m1 na 20 sklepow widze 1 gracza wiec nie wydaje mi sie zeby w godzinach szczytu grało 1,5k osób.1,5k jest ale graczy

U nas gracze wykorzystują każdą chwilę na drop, łowienie oraz exp. Przejdz się po spotach, poszukaj metinów, odwiedź rybaków. Graczy jest wiele, ale nie latają bez sensu po mieście bo mają co robić.

Odnośnie problemów z zalogowaniem, wejściem na postać i tak dalej na fanpage serwerowym wyjaśniliśmy sprawę: Jak pewnie zauważyliście serwer może nie działać pewnym osobom co jest spowodowane usterką ze strony naszego "kochanego" HosTeam <3 Czekamy na reakcję ze strony serwerowni gdyż usterka jak i jej naprawienie nie jest zależne od nas - Administracji. Buziaczki i wykorzystajcie ten czas wolny od gry na np przeczytanie dobrej książki! :)

Administracja, Vesteris.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Badzo to ciekawe , w m1 na 20 sklepow widze 1 gracza wiec nie wydaje mi sie zeby w godzinach szczytu grało 1,5k osób.1,5k jest ale graczy

Ten serwer nie jest taki jak inne, że wszyscy stoją w M1 i nie wiedzą co ze sobą zrobić... Ja osobiście w M1 stoję tylko jak mam AFK, a na tym serwerze jest tyle do roboty, że ciężko tutaj się nudzić. Mam nadzieje, że po aktualizacji będzie jeszcze więcej do roboty :D

Opublikowano

Wg. mnie to jest najlepszy serwer jaki kiedykolwiek powstał.

Jest tak dużo rzeczy do robienia, że jak się wejdzie na chwilke to narobi się z 10 rzeczy do zrobienia:

jakieś łowienie po smy

zarobić na trutke(przydałoby się w końcu)

polatać na dungeony

zrobić szerfe

Także wg, mnie serwer jeszcze troche postoi i jeżeli dalej będzie tak dobrze prowadzony jak dotąd, to wróże mu coś typu Pandora, czyli kilka ładnych lat :3

Opublikowano

Ponawiam pytanie: Wprowadzicie widoczność szarf?

A jeśli chodzi o samą akcję serwera to najłatwiej wejść do m1 i co chwile ścigasz się na dropkach o metki po (KU na sell), więc ludzi jest w pyte.

Jedynie w v2 masz przestój i nie jest ciężko o spota, ale na Dolinie Orków to bywa dosyć ciężko, by podropić sobie Księgi Klątw :p

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie: Wprowadzicie widoczność szarf?

A jeśli chodzi o samą akcję serwera to najłatwiej wejść do m1 i co chwile ścigasz się na dropkach o metki po (KU na sell), więc ludzi jest w pyte.

Jedynie w v2 masz przestój i nie jest ciężko o spota, ale na Dolinie Orków to bywa dosyć ciężko, by podropić sobie Księgi Klątw :p

daj tą propozycje na forum, od tego ono jest.

Opublikowano

@alemamo123 To zacznij teraz, mnóstwo ludzi jest.

Dam radę w ogóle SAM grać szamanem healerem? Czy raczej będzie to bardzo ciężkie (na tym serwerze)?

Mam mały lvl i nie wiem co będzie potem.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Dam radę w ogóle SAM grać szamanem healerem? Czy raczej będzie to bardzo ciężkie (na tym serwerze)?

Tak dasz rade ale i tak buffa smoka potrzebujesz bo cieżko bez buffa grac

Opublikowano

ale n

Ten serwer nie jest taki jak inne, że wszyscy stoją w M1 i nie wiedzą co ze sobą zrobić... Ja osobiście w M1 stoję tylko jak mam AFK, a na tym serwerze jest tyle do roboty, że ciężko tutaj się nudzić. Mam nadzieje, że po aktualizacji będzie jeszcze więcej do roboty :D

To że na innym serwie w m1 jest 10razy wiecej graczy nie znaczy ze to wszyscy gracze i stoja w m1 .

Opublikowano

Będzie s2?  :yay:  :yay:  :yay:

Po c**j ci s2. I tak nie będziesz w topce i nic szczególnego nie osiągniesz. Vesteris świetnie się trzyma i nie potrzebuje tworzyć kolejnych kopi tego samego

gra jakas paka z mpcforum? bo bym chetnie popykal, odzywajcie sie 

Polecam ci wejść do gry i pójść połowić .Tam się zawiązuje wiele ciekawych znajomości ;p

Tutaj zwiększenie ataku ma mocnego kopa.Na P może się nawet ścigać z aurą ;p

Opublikowano

glupio zaczynać jak serwer już po kilku miesiącach a tak mi się spodobał  :mad:

Ja pier... co za myślenie debilne. Co z tego że stoi już jakiś czas to chyba dobrze bo wiesz że szybko nie padnie.

Opublikowano

glupio zaczynać jak serwer już po kilku miesiącach a tak mi się spodobał :mad:

Też tak myślałem, ale gdy wszedłem to nie pozalowalem. Serwer z*******y i idzie się dorobić na wszystkim. Plecam serwer :)

Opublikowano

Jakiś Wielki Mag albo Z*******y Wojownik może zarzucić SS'em z m1 obu królestw ofc. godziny szczytu i aktualne nie z dnia startu :D Ile mniej więcej gra tu osób? Opłaca się w ogóle grać? jakieś przekręty? lewe interesy?^^ Jakie są tu OP postacie w PVP? +++ za sensowne i merytoryczne wypowiedzi:]

Opublikowano

Serwer najwyższa klasa ! :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...