Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jednak coś z nich dropi, chce tam dropic jak na plu 70-75 lvl ;p

Kokosów na tym jak na PLu nie zarobisz :p

Lepiej już jak na WO bedziesz dropić, bo szybciej kowal przynajmniej.

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno mają serwer zamknąć to prawda czy zwykłe plotki?

A możesz pokazać gdzie i kto tak mówi? Pośmiałbym się na wieczór z kogoś bo większych głupot jeszcze nie słyszałem dzisiaj (no moża tą patologią w temacie alucarda).  :yay:

Opublikowano

A możesz pokazać gdzie i kto tak mówi? Pośmiałbym się na wieczór z kogoś bo większych głupot jeszcze nie słyszałem dzisiaj (no moża tą patologią w temacie alucarda).  :yay:

Serwer jako tako, bardzo dobry. Grałem i polecam, nie podoba mi się tylko postawa Endymiona i "zachowanie"(pewnie wiesz czemu to piszę, prowo Ci nieźle wychodzi :P ), nie trzeba wiele pisać...

Jeśli chcesz serwera, który nie padnie przez długi czas to zapraszam na Vesteris. (o samym serwerze złego słowa powiedzieć nie mogę.)

/edit

@ down

Nie zaczynaj tutaj przenosić tego. To nie temat od takich spraw, napisać wystarczy Mu na PW, uwierz, że przeczyta i odpowie jeśli będzie to konstruktywne.

­

Opublikowano

@Endymion a co he? Przeczytałeś swoje posty i zrozumiałeś, że to co pisałeś to patologia i miałeś z siebie samego beke?XDD

Nie, odbij ziomeczku, odbij.

Dalej czekam na jakieś info gdzie tak mówią.

Opublikowano

Ktoś potrafi zrobić tak by nie było widać w ogóle sklepów nawet tobołków? :D

Wiem że można przenikać i w ogóle ale tak lepiej by się brało pvp czy biło w m1 bez tego.

By było widać samych graczy.

Opublikowano

Strasznie łatwo się tu gra, niby medium a w 3h wyexpiłem 60 na szamanie! :) Oczywiście na full odpałach, is. Jak najbardziej polecam serwerek!: )

Opublikowano

Serwer fajny tylko w nocy nikogo nie ma same sklepy offline stoją :D

Była 4:26, normalni ludzie śpią o tej godzinie bo rano szkoła, praca, uczelnia itd. xD

Opłaca się tu grać ??? Dużo ludzi gra ? Trudno "dojść do czegoś" ?

Dużo ludzi, nie jest ciężko się dorobić ale trzeba wykazać się po prostu wiedzą o grze Metin2.

Opublikowano

Strasznie łatwo się tu gra, niby medium a w 3h wyexpiłem 60 na szamanie! :) Oczywiście na full odpałach, is. Jak najbardziej polecam serwerek!: )

Na PLu w takim samym czasie dobijasz 60 poziom, więc żadna nowość.

Podobno mają serwer zamknąć to prawda czy zwykłe plotki?

Te płotki chyba w Dolinie Orków wyłapałeś xD starzy gracze wracają na serwer z powodu 'nadchodzącej aktualizacji', a Ty tu z zamykaniem serwera xD

Chyba, że wywiną taki myk jaki był na Arianei, że nadchodził apdejt o nazwie 'Serwer został zamknięty' :DD

Opłaca się tu grać ??? Dużo ludzi gra ? Trudno "dojść do czegoś" ?

Zaczynając od zera trochę się napocisz, ale gdy znajdziesz gildię i Cię wprowadza w szczegóły to idzie z górki.

Na ISa jesteś w stanie dorobić się bez wydawania PLN, a to dosyć niespotykane jak na serwery medium/hard.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Na PLu w takim samym czasie dobijasz 60 poziom, więc żadna nowość.

Te płotki chyba w Dolinie Orków wyłapałeś xD starzy gracze wracają na serwer z powodu 'nadchodzącej aktualizacji', a Ty tu z zamykaniem serwera xD

Chyba, że wywiną taki myk jaki był na Arianei, że nadchodził apdejt o nazwie 'Serwer został zamknięty' :DD

Zaczynając od zera trochę się napocisz, ale gdy znajdziesz gildię i Cię wprowadza w szczegóły to idzie z górki.

Na ISa jesteś w stanie dorobić się bez wydawania PLN, a to dosyć niespotykane jak na serwery medium/hard.

Ta? A czyżbyś na PLu leciał 40 lvlem na v2? Pomyślmy, hmmm. Pewnie nie.

Opublikowano

Na plu teraz odbijasz 70 w kilka godzin jezeli umiesz grac, takie tam info tylko Ci rzucam.

locaa dzisiaj załatwimy ta sprawę, byłem bez internetu i tylko na telefonie aktualnie.

Opublikowano

Tak gram sobie i siedze na TS'ie ze znajomymi od dwóch dni prawie bez przerwy a jeszcze żadnego GM na nim nie widziałem. Nie wiem jak na forum itp. ale to zły znak i nie wiem czy aby nie tracić czasu i pójść na inny.

Opublikowano

Na PL-u nawet na nowo otwartych serwerach gracze szybciej wbijają do v2. 

I na PL dodatkowo masz większy maks lvl który z tego co słyszałem bedzie się wbijało nawet szybciej niż maksymalne poziomy tutaj. ;)

Jakieś info na temat update bo od miesiąca ponad żadnej nowości nie daliście co do aktualizacji. ;f

Opublikowano

I na PL dodatkowo masz większy maks lvl który z tego co słyszałem bedzie się wbijało nawet szybciej niż maksymalne poziomy tutaj. ;)

Jakieś info na temat update bo od miesiąca ponad żadnej nowości nie daliście co do aktualizacji. ;f

To idz na PL, w czym problem? o.O Nie rozumiem co am na celu porownywanie Vesterisa do PL'a, skoro to dwa zupelnie rozne odmienne servery i tryby rozgrywki...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Chwila, chwila... expienie 1 lvl'a na 100+ 1h to jakiś problem? :D

#Nonieźle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...