Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś Wielki Mag albo Z*******y Wojownik może zarzucić SS'em z m1 obu królestw ofc. godziny szczytu i aktualne nie z dnia startu :D Ile mniej więcej gra tu osób? Opłaca się w ogóle grać? jakieś przekręty? lewe interesy? ^^ Jakie są tu OP postacie w PVP? +++ za sensowne i merytoryczne wypowiedzi:]

Do pvp najlepszy jest mental. Lewych interesów nigdy nie było.A co do ssów z m1 to na jednym screenie tego nie zmieścisz.Tu masz na zachętę shinsoo http://scr.hu/4if1/7hb56ale reszta sam sprawdź ;p Ja już gram tu drugi raz od zera i nie żałuję 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakiś Wielki Mag albo Z*******y Wojownik może zarzucić SS'em z m1 obu królestw ofc. godziny szczytu i aktualne nie z dnia startu :D Ile mniej więcej gra tu osób? Opłaca się w ogóle grać? jakieś przekręty? lewe interesy? ^^ Jakie są tu OP postacie w PVP? +++ za sensowne i merytoryczne wypowiedzi:]

Szczęść Boże.

Screenow z miast nie ma sensu wrzucac ze wzgledu na to, ze sa zawalone shopami offline - wiec wiele na nich nie zobaczysz. Ludzi gra sporo, dzis chcac dropic Z MOBOW o godzinie 7.10 rano mialem 3 sasiadow.. A co dopiero metki, bossy? :v (na szczescie sa lepsze sposoby zarobku.. ;) ) Przekrety czy lewe interesy nie wystepuja, a przynajmniej do tej pory nic nie wycieklo. Ogolnie oplaca sie grac, zarobic nie jest ciezko, na 40 lvlu mam prawie pelne eq+9, skille g1-g6, peta <za yang kupionego>..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Można sprzedawać konta na allegro z tego serwera?

Na forum ludzie wystawiają swoje postacie i bana nie mają więc chyba tak. Yangów samych raczej nie można sprzedawać.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ile kosztuje teraz pet do expa ?

Jak sie postarasz to i za 600 kk kupisz, o raz za tyle widzialem :) Tak to 700-900, roznie ludzie sprzedaja.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tylko, że masz PETA z Lv60, albo takiego, którego sam musisz expić :)

Osobiście polecam tego co samemu się expi, bo bardzo ładnie w v2 leci.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Boty występują tu na legalu? Wszedłem z ciekawości i od razu zobaczyłem "rysiek18m" na boju ranga rycerska bił psy, ksułem mu około 5 minut pisałem czy żyje lecz zero reakcji dopiero po tych 5  minutach ożył-_-

Opublikowano

Boty występują tu na legalu? Wszedłem z ciekawości i od razu zobaczyłem "rysiek18m" na boju ranga rycerska bił psy, ksułem mu około 5 minut pisałem czy żyje lecz zero reakcji dopiero po tych 5  minutach ożył-_-

Tak czasami są w m1 i jak zobaczy się je z daleka to od razu logają.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać od zera?

Oplaca. Latwo rozwinac postac oraz latwo sie wybic. Tak jak gdzies juz to piaslem na 40 lvl mam skille g7/g1, wiekszosc eq+9, peta kupionego za yang.. Troche pomyslec trzeba i bardzo latwo da sie zarobic ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ile tu osób gra? Bo wydaje mi się że ze 100 to maks. Reszta to sklepy offline. Gdzie są wszyscy gracze???

To żeś doje*ał teraz... To jest najlepszy serwer Medium/Hard, lepszego obecnie nie znajdziesz. Ja nie wiem czego wy się ludzie spodziewacie, 1000 ludzi w M1? Gracze online wystawiają sklepy offline ponieważ jest to lepsze rozwiązanie niż sklep online. Myślicie, że gracze wchodzą do gry co 48h żeby tylko sklep offline wystawić? A już nie mówię, że też trzeba wydropić te przedmioty, aby je wystawić bo same się z nieba nie biorą. Więc wychodzi na to, że ludzie grają skoro wystawiają pełne sklepy. Graczy na pewno jest ponad 1000 więc możesz dopisać jeszcze jedno zero.

Opublikowano

Dużo typa gra?

Cos koło 1k +/-. Z rana to słabo widać, ale popołudniu duzy spam na czacie, pełno rybaków prawie kazde spoty zajęte :D. Jest co robić na serwie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...