Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile ludzi  onilne -/+ ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer zaczyna mnie pomału irytować... wywala przy zmianie kanałów i do tego cofa drop po takim kicku... już chyba z 10 razy dzisiaj znikł mi drop z eq.. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Tu powoli wszystko pada , nie można się przelogować , nie można przejść DT , nie można się zalogować.

1 raz logowanie padło od bardzo dawna wiec nie pitol głupot ..

Opublikowano

Polecam ze względu na Endymiona, dba o serwer oraz o swoich graczy. Fajowy gość. 

Opublikowano

Ten serwer zaczyna mnie pomału irytować... wywala przy zmianie kanałów i do tego cofa drop po takim kicku... już chyba z 10 razy dzisiaj znikł mi drop z eq.. 

Gadasz głupoty, wywalić może Cie przez pakiety, ale żaden drop nie ma prawa przy tym zniknąć.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Gadasz głupoty, wywalić może Cie przez pakiety, ale żaden drop nie ma prawa przy tym zniknąć.

Nie gadam głupot - wywalało przy zmianie kanałów, padało logowanie - znikał drop. Więc wiem co mówię , i nie tylko ja bo masa ludzi mówiła w grze o "cofkach" i ze im cofało exp, czy znikał drop. I dalej logowanie pada momentami , czasami bład logowania, czasami wywala przy zmianie kanałów. Jeden reset już był z tego co zauwazyłem po przynajmniej da się zalogować ale dalej wywala momentami na kanałach przy zmianie. 

P.S - momentami zalogowanie na ch1 jest niemożliwe, tak samo na ch5 ( czy normalnie, czy też przez zmianę kanału). Więc nie gadaj mi tu głupot o pakietach, bo za chwile mi powiesz że to moja wina :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie gadam głupot - wywalało przy zmianie kanałów, padało logowanie - znikał drop. Więc wiem co mówię , i nie tylko ja bo masa ludzi mówiła w grze o "cofkach" i ze im cofało exp, czy znikał drop. I dalej logowanie pada momentami , czasami bład logowania, czasami wywala przy zmianie kanałów. Jeden reset już był z tego co zauwazyłem po przynajmniej da się zalogować ale dalej wywala momentami na kanałach przy zmianie. 

P.S - momentami zalogowanie na ch1 jest niemożliwe, tak samo na ch5 ( czy normalnie, czy też przez zmianę kanału). Więc nie gadaj mi tu głupot o pakietach, bo za chwile mi powiesz że to moja wina :)

Jeżeli wywala przy zmianie kanałów, to wywala tylko Ciebie i to nie jest możliwe, aby wówczas coś Ci zniknęło. Gdy pada logowanie to już różnie, zależy od sytuacji. Nikt mi nie zgłaszał, że cokolwiek mu zniknęło, a mówisz, że masa ludzi mówiła w grze o cofkach. Gdyby mieli cofki siedzieliby na tsie i mieszali nas z błotem :P A nikt tego nie zgłosił, więc wątpię, że komukolwiek coś zniknęło.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Czy dzis jest jakis event? Lowiecki badz cos innego?

Dzisiaj jak co sobotę od 16 do 22 szkaty blasku, jutro od 12 do 20 event Łowiecki, dodatkowo jutro od 16 do 22 +25% exp.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Jeżeli wywala przy zmianie kanałów, to wywala tylko Ciebie i to nie jest możliwe, aby wówczas coś Ci zniknęło. Gdy pada logowanie to już różnie, zależy od sytuacji. Nikt mi nie zgłaszał, że cokolwiek mu zniknęło, a mówisz, że masa ludzi mówiła w grze o cofkach. Gdyby mieli cofki siedzieliby na tsie i mieszali nas z błotem :P A nikt tego nie zgłosił, więc wątpię, że komukolwiek coś zniknęło.

Wywala i to dość często, a dziś szczególnie i do tego lagi są - nawet ryb łowić spokojnie się nie da.

Twierdzisz, że nikt nie pisze o wywalaniu i znikaniu dropu, expa - wystarczy wejść an forum:

cytat z sb: 

photo-thumb-2717.jpg?_r=0@  Wyszczekany z 30 razy  

photo-thumb-2717.jpg?_r=0@  Wyszczekany w przeciagu 15 min wyje balo mi clienta

Szkoda, że nie ma archiwum sb, bo takich cytatów byłoby więcej.

Forum dział pomocy:

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/5995-problem-z-crashowaniem-klienta/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/6229-nie-mo%C5%BCna-si%C4%99-zalogowa%C4%87-wywala-przy-zmianie-kana%C5%82%C3%B3w/

Archiwum działu pomocy:

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/6021-archiwumtwoje-konto-jest-ju%C5%BC-po%C5%82%C4%85czone/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/6228-b%C5%82%C4%85d-logowania/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/5723-archiwumproblemy-z-klientem/

A to najczęściej udzielana "ogromnie pomocna" odpowiedź "administracji" serwera 

Twój temat został przeniesiony do Archiwum! 

To tylko część tematów. 

Opublikowano

Wywala i to dość często, a dziś szczególnie i do tego lagi są - nawet ryb łowić spokojnie się nie da.

Twierdzisz, że nikt nie pisze o wywalaniu i znikaniu dropu, expa - wystarczy wejść an forum:

cytat z sb: 

photo-thumb-2717.jpg?_r=0@  Wyszczekany z 30 razy  

photo-thumb-2717.jpg?_r=0@  Wyszczekany w przeciagu 15 min wyje balo mi clienta

Szkoda, że nie ma archiwum sb, bo takich cytatów byłoby więcej.

Forum dział pomocy:

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/5995-problem-z-crashowaniem-klienta/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/6229-nie-mo%C5%BCna-si%C4%99-zalogowa%C4%87-wywala-przy-zmianie-kana%C5%82%C3%B3w/

Archiwum działu pomocy:

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/6021-archiwumtwoje-konto-jest-ju%C5%BC-po%C5%82%C4%85czone/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/6228-b%C5%82%C4%85d-logowania/

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/5723-archiwumproblemy-z-klientem/

A to najczęściej udzielana "ogromnie pomocna" odpowiedź "administracji" serwera 

Twój temat został przeniesiony do Archiwum! 

To tylko część tematów. 

Wyszczekany napisał, że go wyrzuciło (szczerze wątpię, że było to 30 razy z przeciągu 15 minut), jednak nie dał mi nawet zawartości pliku syserr.txt, nie wiadomo więc dlaczego go wyrzuciło.

Co do tematów z forum - informacja o tym, że niektórych wywala została przekazana technikowi (ja nim nie jestem). Drugi temat dotyczy momentu, w którym padło logowanie (pierwszy raz od miesiąca?).

Co do działu pomocy - pierwszy temat to błąd pt. "Twoje konto jest już połączone", który jeszcze czasem występuje, każdy gracz wie co wtedy zrobić. Wystarczy, że nam to zgłosi. Jednak jeśli nie zgłosi to jego konto po przerwie jest automatycznie naprawione - dlatego moderator przeniósł temat do archiwum. Drugi temat dotyczy również wczorajszego padnięcia logowania.

Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego nikt, absolutnie nikt nie zgłosił tego na naszym tsie, gdzie siedzimy kilkanascie godzin dziennie, ale potraficie znaleźć czas, żeby robić jakąś dziwną akcję na mpc? :)

Tak jak powiedziałam, technik ma to zgłoszone.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego nikt, absolutnie nikt nie zgłosił tego na naszym tsie, gdzie siedzimy kilkanascie godzin dziennie, ale potraficie znaleźć czas, żeby robić jakąś dziwną akcję na mpc? 

Fajnie by było, gdyby Administracja odczytywała wiadomości i na nie odpisywała... Na tym ts można czekać, czekać i czekać... Doczekać się nie można... 

Jest problem, bo gdy ja siedzę Go nie ma, a nie siedzę całe dnie.

Tak samo ja was nie widze, starciłem 12 godzin na czekanie za adminem ( nie na raz, czasem byłem po 2godziny czasem mniej

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Mówię o sobie i Exo, a on mówi o Endymionie. Endymion jest technikiem, nie jest od pomagania graczom na ts, chyba, że chodzi o hasła.

godz. 19:02 dziś - jak "mrówków" Was tam na ts siedzi 

xyoo78.jpg

Opublikowano

Mówię o sobie i Exo, a on mówi o Endymionie. Endymion jest technikiem, nie jest od pomagania graczom na ts, chyba, że chodzi o hasła.

Dzisiaj odbędzie się przerwa techniczna.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Bo gracze wchodząc na ts patrzą czy siedzi na nim "admin" i nie widząc go wychodzą. 

Skąd mogą wiedzieć, że siedzicie na "ukrytym" kanale.

Opublikowano

Bo gracze wchodząc na ts patrzą czy siedzi na nim "admin" i nie widząc go wychodzą. 

Skąd mogą wiedzieć, że siedzicie na "ukrytym" kanale.

Od samego początku mamy ukryte kanały, bo gdy tego nie ma, wówczas gracze piszą pw w stylu "co słychać? jak żyjesz?". Gracze wiedzą, że wystarczy wejść na kanał "Czekam na ...", aby uzyskać pomoc. Nikomu wcześniej to nie przeszkadzało, więc trochę nie rozumiem Twojego czepialstwa. :) Skończmy to już, jeśli chcesz dalej dyskutować zapraszam pw/ts.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ty to już nawet na forum ukryta, więc nie ma tu już i o czym "rozmawiać"/pisać.

k8gg6s.jpg

2o4wwa.jpg

Serwera nie polecam, chyba że ktoś ma bardzo mocne nerwy, gdy na godzinę grania musi kilkanaście razy logować się, lub ponownie uruchamiać grę, nie "mówiąc" już o tym, że wywala jak się jest na głównych bossach w dungach, dt, baronce itp, itd.

Opublikowano

Ty to już nawet na forum ukryta, więc nie ma tu już i o czym "rozmawiać"/pisać.

k8gg6s.jpg

2o4wwa.jpg

Serwera nie polecam, chyba że ktoś ma bardzo mocne nerwy, gdy na godzinę grania musi kilkanaście razy logować się, lub ponownie uruchamiać grę, nie "mówiąc" już o tym, że wywala jak się jest na głównych bossach w dungach, dt, baronce itp, itd.

Mam forum włączone w zakładce cały czas, wiec jestem dostępna i nie ukryta, po prostu go nie wyłączam.

Szukasz dziury w całym, ale dzięki za opinie.

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...