Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W m1 na sklepach doslownie co minute wywala mi clienta, wczoraj wywalilo mi clienta na wo... Nie dzieje sie to pierwszy raz jesli chodzi o metina, nie mniej jest nieziemsko denerwujace. Syserr czysty.. co robic?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

W m1 na sklepach doslownie co minute wywala mi clienta, wczoraj wywalilo mi clienta na wo... Nie dzieje sie to pierwszy raz jesli chodzi o metina, nie mniej jest nieziemsko denerwujace. Syserr czysty.. co robic?

Mi najczęściej wywala, jak dużo channel zmieniam, raz wszedłem na wo prywatne i buum.

/

Opublikowano

Może dodalibyście pd, rekawice na 1dzień w isie? Nie chce kupować na 7dni, bo wiem ze tylko kilka godzin poexpie w jednym dniu najpewniej ;0 

Opublikowano

@Endymion

Znowu coś mi się zwaliło ;v

68624122579027811907.jpg

p.s.

Zrobisz łączenie marmurów poli ?

Poprawimy w nocy. Co do marmurków, pomyślimy.

Może dodalibyście pd, rekawice na 1dzień w isie? Nie chce kupować na 7dni, bo wiem ze tylko kilka godzin poexpie w jednym dniu najpewniej ;0 

Nie planujemy dodawać czegoś takiego.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Kolejny raz musze pochwalic administracje, bo takie rzeczy warto pisac :P
Wszedlem na ts'a czekajac na Endymiona i mimo, ze go dzis nie bylo to Pani GM weszla na kanal nas o tym poinformowac i zaprosic na jutro zebysmy bezsensu nie czekali.

A poza tym to mam tez pytanko..

Mam sure WP 36 lvl ostrze m6 strach m3. Przy takich skillach jakie musze miec eq zeby poradzic sobie z CALYM WO? (wczoraj doszedlem jedynie do peiczatek bo wywalilo mi clienta :/ ) Nie mniej pieczatki bez problemu, nie caly spot na raz ale i tak - luzik. Chodzi mi raczej o bossy.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wszedlem na ts'a czekajac na Endymiona i mimo, ze go dzis nie bylo to Pani GM weszla na kanal nas o tym poinformowac i zaprosic na jutro zebysmy bezsensu nie czekali.

Mam sure WP 36 lvl ostrze m6 strach m3. Przy takich skillach jakie musze miec eq zeby poradzic sobie z CALYM WO? (wczoraj doszedlem jedynie do peiczatek bo wywalilo mi clienta :/ ) Nie mniej pieczatki bez problemu, nie caly spot na raz ale i tak - luzik. Chodzi mi raczej o bossy.

ostrze G, eq full orki i bron 40sr+ z kd 2x +4 chociaz i powoli, ale dasz rade

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Dobij ostrze na g, fms sr+30 i 20orki będzie dobry kd+4 starczą, oczywiście full orki i możesz się postarać o pas nawet+0 bo z bonów ci dojdzie te 7% na moby :).

/edit

Jeszcze wierzcha dzika 20na moby możesz kupic(po 5kk na 1h można kupić) i za ip kup sobie atak boga smoków lub od graczy :)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Pomoże mi ktoś z tym kontem czy nie? ;x

Zgłosiłeś się do nas na TS? Codziennie między 16/17 a 21 Endymion pomaga odzyskać konta. Jeśli nie masz możliwości wejścia na ts, na forum jest odpowiedzi formularz, który wypełniasz i wysyłasz mi na pw (Orchidea).

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/5881-formularz-dotycz%C4%85cy-odzyskania-has%C5%82a-przez-forum/

xdnXBJo.png

Opublikowano

Zgłosiłeś się do nas na TS? Codziennie między 16/17 a 21 Endymion pomaga odzyskać konta. Jeśli nie masz możliwości wejścia na ts, na forum jest odpowiedzi formularz, który wypełniasz i wysyłasz mi na pw (Orchidea).

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/5881-formularz-dotycz%C4%85cy-odzyskania-has%C5%82a-przez-forum/

Miałem podać ci login na pw podałem i do tej pory odpowiedzi nie ma ;)

Opublikowano

Nw czemu tak mam ale już ponad 10razy zbugowało mi się wieża orków tz. po ubicu metków nie tepało dalej po ubiciu 3strazników nie respiło wodza orków, po ubiciu spota nie respił się metek dusz. Wcześniej też tak było ale to raz na 10wypadów a teraz co 3wypad się tak kończy...

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Dobij ostrze na g, fms sr+30 i 20orki będzie dobry kd+4 starczą, oczywiście full orki i możesz się postarać o pas nawet+0 bo z bonów ci dojdzie te 7% na moby :).

/edit

Jeszcze wierzcha dzika 20na moby możesz kupic(po 5kk na 1h można kupić) i za ip kup sobie atak boga smoków lub od graczy :)

A taki pas ile moze kosztowac?:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zastanawiam się nad powrotem do Metka. Swego czasu grałem 7 lat ^^ 

I myślę nad grą tutaj, mógł by mi ktoś podać przybliżoną liczbę osób online w godzinach szczytowych? :) 

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Zastanawiam się nad powrotem do Metka. Swego czasu grałem 7 lat ^^

I myślę nad grą tutaj, mógł by mi ktoś podać przybliżoną liczbę osób online w godzinach szczytowych? :)

Ponad 1k na pewno. Czy tak ciezko poczytac komentarze? To pytanie pojawia sie raz dziennie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witajcie,

już w najbliższą niedzielę w godzinach 16.00 - 22.00 zostanie aktywowany dodatkowy bonus +25% zdobywania doświadczenia.

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Prezentacja mnie przekonała, na tę chwilę jestem skłonny zagrać.

Mam nadzieję, że jest stabilnie i bez problemów? ;)­

Pozdrawiam.

Nie ma żadnych bugów itp. a serwer stoi stabilnie, nic tylko grać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...