Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co chciałeś smoka bić sollo :D

da się sememu, są bossy na mapach 95+

Chodziło mi bardziej o to, że na balmorze s1 riper i śmierć to był serio dobry zarobek, nawet na sohan szło się wybić. Na Pl-u mapki.  Na obecnych tylko dungeony tak naprawdę.   A może już za stary jestem na metina.    Tak czy owak polecam.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób średnio online ?

Jak z cenami?

Opłaca się zaczynać teraz?

DT skrócone ? Jak z brońmi 75

Na większość pytań odpowiedź masz parę postów wyżej...

Jak masz ekipę to warto, samemu potem nic nie zrobisz. Ponad 1k, ceny stabilne i dobrze dobrane do możliwości zarabiania.

Opublikowano

Ja wbiję zobaczę co to za serwer, myślę że aktualnie nie ma lepszego serwera :)\

EDIT. Dlaczego patcher zatrzymuje się w jednym miejscu?

Pokaz ss patchera.

Opublikowano

myślę że aktualnie nie ma lepszego serwera :)\

Zobaczymy co powiesz jak wywali ci clienta 5 razy w ciągu 30 minut  :v

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

Ew. straci 5 kluczy na razadora, ale co ja tam mogę wiedzieć. Było warto. Te niezapomniane wrażenia z widoku ekranu logowania. 

Opublikowano

Ew. straci 5 kluczy na razadora, ale co ja tam mogę wiedzieć. Było warto. Te niezapomniane wrażenia z widoku ekranu logowania. 

Ładny jest, o co Ci chodzi? xD Ja trochę na serwerze siedzę, wywaliło mi clienta 2 razy, a robię dużo dungów w ramach testów. :P

Opublikowano

Jeszcze ani razu mi nie wywaliło klienta i wątpie iż kiedykolwiek wywali.. -.- Serwer bardzo ciekawy, wszystko jest odpowiednio przystosowane, takie monstrum szukałem :)

Gorąco polecam jak i zapraszam, bo serwer naprawdę tak wyje*any w kosmos aż sąsiad pyta o nazwę.. :D

x

Opublikowano

I na prawdę stwierdzasz, że nie me problemu? Oczywiście nie mówię, że to dotyczy każdego, ale wystarczy wejść na forum, żeby zobaczyć, że nie tylko ja się z tym borykam. Dodatkowo problem ten nie występuje od ostatniego patcha/wczoraj, dlatego dziwi mnie to, że dalej to nie jest naprawione. 

Jak to wygląda w praktyce? Idziemy z kumplem na razadora client się zamyka. Odpalam nowego clienta, loguje się, a raczej próbuje bo ciągle mam zostaniesz połączony z serverem, próbuje inne ch. SUKCES zalogowano, a nie czekaj. Zamiast ekranu wyboru postać widzę mój pulpit. Dopiero po tym wywaleniu clienta mogę się normalnie zalogować.

Inna sytuacja biję wróżkę, gdzie jak wiadomo liczy się czas. ch5 ubite, ch4 ubite, ch3 client wywalony, traci się chwile zanim dam radę wbić. Wbiłem ch3 ubite, ch2 i ch1 ktoś już się dobrał. 

Kolejna sytuacja, chcę przerzucić itemy z konta na konto. Konto nr1 zalogowane, loguje się kontem nr2. Client wywalony na start. Próbuje wbić ponownie, udało się. Okazuje się, że konto nr2 stoi w innym królestwie. TPam się kontem nr1 i nie muszę mówić co się dzieje.

Oczywiście nie dzieje się to cały czas. Czasami przez parę godzin nie wywali ani razu, czasami jest tak jak opisuje powyżej. 

Druga sprawa late game serva. Zaczynając grę na servie byłem tak samo zachwycony jak wielu z was. Nie przeszkadzało mi nawet to wywalanie. Wraz z wyższym lvlem jest już po prostu nudno. Jak myślicie dlaczego dużo osób +100 skończyło grę?

Opublikowano

I na prawdę stwierdzasz, że nie me problemu? Oczywiście nie mówię, że to dotyczy każdego, ale wystarczy wejść na forum, żeby zobaczyć, że nie tylko ja się z tym borykam. Dodatkowo problem ten nie występuje od ostatniego patcha/wczoraj, dlatego dziwi mnie to, że dalej to nie jest naprawione. 

Jak to wygląda w praktyce? Idziemy z kumplem na razadora client się zamyka. Odpalam nowego clienta, loguje się, a raczej próbuje bo ciągle mam zostaniesz połączony z serverem, próbuje inne ch. SUKCES zalogowano, a nie czekaj. Zamiast ekranu wyboru postać widzę mój pulpit. Dopiero po tym wywaleniu clienta mogę się normalnie zalogować.

Inna sytuacja biję wróżkę, gdzie jak wiadomo liczy się czas. ch5 ubite, ch4 ubite, ch3 client wywalony, traci się chwile zanim dam radę wbić. Wbiłem ch3 ubite, ch2 i ch1 ktoś już się dobrał. 

Kolejna sytuacja, chcę przerzucić itemy z konta na konto. Konto nr1 zalogowane, loguje się kontem nr2. Client wywalony na start. Próbuje wbić ponownie, udało się. Okazuje się, że konto nr2 stoi w innym królestwie. TPam się kontem nr1 i nie muszę mówić co się dzieje.

Oczywiście nie dzieje się to cały czas. Czasami przez parę godzin nie wywali ani razu, czasami jest tak jak opisuje powyżej. 

Druga sprawa late game serva. Zaczynając grę na servie byłem tak samo zachwycony jak wielu z was. Nie przeszkadzało mi nawet to wywalanie. Wraz z wyższym lvlem jest już po prostu nudno. Jak myślicie dlaczego dużo osób +100 skończyło grę?

Ciężko mi się do tego odnieść jakoś konkretniej bo szukam problemu, jednak no... mi np nawet na pl pare razy wywaliło postać z  takim powodem jak u nas, ale no pracuje nad tym.

Co do lategame, hmm... Przygotowujemy właśnie update zwiększający trochę poziom maksymalny, nowe bronie, zbroje, mapa, dungeon, kilka nowych bajerków itd. Chcemy urozmaicić rozgrywkę zarówno niskim jak i wysokim poziomom wraz z tym update. :)

Opublikowano

Ciężko mi się do tego odnieść jakoś konkretniej bo szukam problemu, jednak no... mi np nawet na pl pare razy wywaliło postać z  takim powodem jak u nas, ale no pracuje nad tym.

Co do lategame, hmm... Przygotowujemy właśnie update zwiększający trochę poziom maksymalny, nowe bronie, zbroje, mapa, dungeon, kilka nowych bajerków itd. Chcemy urozmaicić rozgrywkę zarówno niskim jak i wysokim poziomom wraz z tym update. :)

No, no ładnie się zapowiada, a co powiesz na temat licznika online na stronie głównej..? :)

- zlikwidowałby on pytanie ilości graczy.

- zachęciłby na swój sposób nowicjuszy do zagrania tutaj.

- no i oczywiście pozwoliłby zobaczyć w każdym momencie ilość osób.

- i wiele innych powodów, dlaczego warto dodać owy licznik.

x

Opublikowano

No, no ładnie się zapowiada, a co powiesz na temat licznika online na stronie głównej..? :)

Jak dodadzą licznik online to owszem, skończą się te irytujące pytania ale zacznie się pier***enie (inaczej tego nazwać nie mogę), że licznik jest podkręcony. Kto chce to wejdzie i zagra, zobaczy ile jest ludzi. Zazwyczaj grało się na dobrych serwerach a nie na tych, gdzie jest dużo ludzi. Czasy się zmieniły albo to ja dziwaczeje na starość.

Opublikowano

Powtarzaliśmy wielokrotnie, licznika nie dodamy, uważamy, że to niepotrzebne i wywołuje jedynie negatywne emocje. :v

xdnXBJo.png

Opublikowano

Powtarzaliśmy wielokrotnie, licznika nie dodamy, uważamy, że to niepotrzebne i wywołuje jedynie negatywne emocje. :v

Wywołuje negatywne emocje u zazdrosnych bólodupnych, jak tam sobie wolicie :D 

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...