Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer już padł 3 tygodnie temu,chyba,że ktoś lubi dropić w m1/m2 i łowić ryby to niech gra ^^

Polecam przyjrzeć się nie sklepom w m1 a ludziom,których już nie ma,a cała topka skończyła gre,od czasu 'świetności serwera' i walk gdziekolwiek 2 osoby wbily 115 :D

Oby ten serwer już im dochodów nie przynosił,bo duet przygłupich cwaniaków Orchi&Exo za dużo się nachapał,a nawet nie umieją dobrze graczy traktować. Powierzchowna pomoc na ts raz/drugi nie ozancza,że są tacy świetni.

Ostatnie gildie odeszły,ale może wymyślą walki ludzie-stwory.

J**** PIESKI EDERIOSA

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś jakąs rade?

Zcrashowało mi clienta i od 30min jak się chce zalogować pisze  Twoje konto jest już połączone.

@Edit

Dowiedziałem się ,że trzeba czekać na przerwe techniaczną o 24 jak serwer wyłączą :D

Wtedy problem ustąpi

Opublikowano

Ma ktoś jakąs rade?

Zcrashowało mi clienta i od 30min jak się chce zalogować pisze  Twoje konto jest już połączone.

Mam to samo z tym, ze ja sobie dropilem 30min temu i dostalem laga (postaci nie wywalilo), a jak wlaczylem drugiego clienta to moje konto przepadlo. Uciekla mi juz lapka i pd 2x...

"Odbuguj" nic tutaj nie daje

@Edit

Problem nie ustapil po tylu h, potrzebna intwerwencja z gory

Opublikowano

Mam to samo z tym, ze ja sobie dropilem 30min temu i dostalem laga (postaci nie wywalilo), a jak wlaczylem drugiego clienta to moje konto przepadlo. Uciekla mi juz lapka i pd 2x...

"Odbuguj" nic tutaj nie daje

@Edit

Problem nie ustapil po tylu h, potrzebna intwerwencja z gory

napisz na support. jak najlepiej zarobić? mam wp 75 i bodego 35

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

napisz na support. jak najlepiej zarobić? mam wp 75 i bodego 35

najlepiej zrób u bodziaka aure p i jakiegos fms 30 orki + 20 sr+  i lataj na ww musisz miec tak ze 80 na orki zeby dac rade i w miare ogar eq , a jak chcesz lepiej zarabiac to ogarnij jakas postac 75+ jeszcze i lataj na dt śmierć i ripa ;)

Opublikowano

najlepiej zrób u bodziaka aure p i jakiegos fms 30 orki + 20 sr+  i lataj na ww musisz miec tak ze 80 na orki zeby dac rade i w miare ogar eq , a jak chcesz lepiej zarabiac to ogarnij jakas postac 75+ jeszcze i lataj na dt śmierć i ripa ;)

no mam bodego 35lv aura p i wp 75lv ostrze g3, tylko pytanie gdzie najlepiej zarobie :D na dt mało się zarabia i duży pochłaniacz czasu

graphic.png

Opublikowano

no mam bodego 35lv aura p i wp 75lv ostrze g3, tylko pytanie gdzie najlepiej zarobie :D na dt mało się zarabia i duży pochłaniacz czasu

dt monotonne w c**j robi sie okolo 40 min tak jak powoli robisz ale wydaje sie ze robisz to caly dzien a wo sie przyjemnie robi wiec raczej wo bym ci polecił :D a zarobek z*******y ci powiem :P

Opublikowano

Na 1 wo idzie zarobić jakieś 100kk, jeśli Twoja postać robi wo w mniej więcej 5/10 minut to policz sobie jaki masz zarobek :) 

Opublikowano

Na 1 wo idzie zarobić jakieś 100kk, jeśli Twoja postać robi wo w mniej więcej 5/10 minut to policz sobie jaki masz zarobek :)

To co takiego tam dropi czy coś innego. Whatever 

Opublikowano

Serwer fajny i godny polecenia, ale forum i zamykanie tematów z problemami, "bugami" [nie w dosłownym tego słowa znaczeniu] wcale mi się nie podoba. Co do TS i pomocy na nim, nie narzekam, bo gdy nie mogłam wejść na grę przez "Twoje konto jest już połączone", to problem został w miarę szybko rozwiązany.

Opublikowano

warto zacząć tutaj grę od nowa?

ile osób jest online?

No teraz to większość w szkole, ale graczy sporo. Dawałem chyba na poprzedniej stronie nawet screen z m1 jednak wiadomo, widać na nich ilośc sklepów. Czat jest bardzo aktywny więc świadczy to dużej ilości graczy. :P

Opublikowano

warto zacząć tutaj grę od nowa?

ile osób jest online?

ja znowu zacząłem grę i po 3 dniach zarobiłem na isa :P

graphic.png

Opublikowano

Skąd mogę wydropić rękawice złodzieja na 30 poziomie i jak tu się blokuje expa ? :D

pierscionek co blokuje expa jest u pandy lub w shopach po ~15kk

graphic.png

Opublikowano

Server stabilny dobrze zrobiony. 

Grałem tam wiłem prawie max, lecz nie miałem czasu aby dokończyć...

Server polecam każdemu 

Opublikowano

Skąd mogę wydropić rękawice złodzieja na 30 poziomie i jak tu się blokuje expa ? :D

Rękawicę można również wyłowić, mając poziom łowienia 12+

Opublikowano

Moglbym kogos dobrego prosic o napisanie cen najwazniejszych ku oraz kd+4, kamieni duchowych, zmianek?

(ku typu aura, berek, silne, buffki, duchowe itd)

Czy ku dla healera, bma sa cos warte, schodza ze sklepow? czy raczej je wywalac? :P

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...