Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na vesterisie ten bug nie istnieje od wczoraj, a jak dla mnie to powinien być priorytet.

Na vesterisie przez około tydzień(?) w m1 były takie lagi, że nie dało się nic zrobić.

Dlaczego za każdym razem twoim głównym argumentem jest "nie masz pojęcia o programowaniu". Mam najwięcej do powiedzenia? W którym momencie niby? Po prostu użytkowników na forum olewacie, wygląda tak jakby problemu nie było. Przy okazji nie wiem czy się ośmielę zgłosić kolejny bug, Pan Technik pewnie już o nim wie, ale jeśli podczas przeglądania sklepów w chwili, gdy mam otwarty sklep i ktoś mnie zabije to potem nie mogę otworzyć innych sklepów. Relog rozwiązuje problem. Problem z relogiem jest wywalanie clienta. Ew. to mogą być moje urojenia (jak zawsze).

Dużo osób skarżyło się przez bardzo długi okres na lagi a okazało się tylko ,że nie potrafią kombinować.Wyłączenie nazw sklepów eliminowało lagi 100% na każdej mapie ale dzieci nie potrafiły tego zrozumieć.

Co do problemu z shopem.Facet ten bug występuje na globalu aż do teraz.LUDZIE  NIE MACIE SIĘ JUŻ DO CZEGO PRZYPIERDALAĆ TO WYTYKACIE PROBLEMY KTÓRYCH NIE DA SIĘ NAPRAWIĆ tak o poprzez jeden reset.

Co do olewania użytkowników to facet serio zamknij ryj lepiej bo nic mnie tak nie irytuje jak zarzucanie najlepszej administracji jaka była na scenie metina ,że olewają graczy.Dla ciebie powinien być specjalny gm i żeby był online zawsze kiedy ty jesteś

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O w mordę xD. Skisłem, zluzuj poślady. Lagi były i nie chodziło mi tu o klatkowanie na co faktycznie pomagało wyłączenie nazwy sklepów. Natomiast sklepy już się oglądało ciężko bo po kliknięciu na sklep okno pojawiało się po 5-10 sekundach. 

Druga sprawa nie gram na globalu nie wiem jak tam jest. Zgłosiłem to co mnie denerwuje i to nazywasz się czepianiem?

Troszkę kultury bo ryj to może ty masz. Nie wiem czy masz jakieś upośledzenie, czy po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Natomiast na forum, gdzie zgłaszane są problemy często nie ma sensownej odpowiedzi albo jest odpowiedź w stylu "nie umiesz programować to się nie odzywaj"

I ostatnia sprawa "facet". Radzę wymienić klawiaturę bo widzę, że capslock ci się czasami zacina i staraj się stawiać spację po znakach interpunkcyjnych bo ciężko się czyta. Buziaczki facet. 

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

A ja sądzę, że robicie niepotrzebny spam.
Jak ktoś nie ma wpływu na ten błąd, to po co ciągnąć temat dalej? Serwer jest dobry, nie można powiedzieć o nim złego słowa w dodatku ciągle utrzymuje stałą liczbe graczy. Sam bym wrócił do gry gdybym nie wydał wszystkich itemów z is.

Opublikowano

A ja sądzę, że robicie niepotrzebny spam.

Jak ktoś nie ma wpływu na ten błąd, to po co ciągnąć temat dalej? Serwer jest dobry, nie można powiedzieć o nim złego słowa w dodatku ciągle utrzymuje stałą liczbe graczy. Sam bym wrócił do gry gdybym nie wydał wszystkich itemów z is.

Też się hamowałem do powrotu właśnie przez is ale się przemogłem i na drugi dzień już 50% isa wykupiłem za yangi ;)

Opublikowano

­

O w mordę xD. Skisłem, zluzuj poślady. Lagi były i nie chodziło mi tu o klatkowanie na co faktycznie pomagało wyłączenie nazwy sklepów. Natomiast sklepy już się oglądało ciężko bo po kliknięciu na sklep okno pojawiało się po 5-10 sekundach. 

Druga sprawa nie gram na globalu nie wiem jak tam jest. Zgłosiłem to co mnie denerwuje i to nazywasz się czepianiem?

Troszkę kultury bo ryj to może ty masz. Nie wiem czy masz jakieś upośledzenie, czy po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Natomiast na forum, gdzie zgłaszane są problemy często nie ma sensownej odpowiedzi albo jest odpowiedź w stylu "nie umiesz programować to się nie odzywaj"

I ostatnia sprawa "facet". Radzę wymienić klawiaturę bo widzę, że capslock ci się czasami zacina i staraj się stawiać spację po znakach interpunkcyjnych bo ciężko się czyta. Buziaczki facet. 

Napisałeś o tym 5 razy + pisałeś, że Endymion nie może sobie z tym poradzić, że to olewa. No tak, tylko zgłosiłeś.

Kiedy będzie jakiś event?

tenor.gif

Opublikowano

Witajcie.

W nocy z dnia 11.09 na 12.09 o godzinie 01:00 odbędzie się godzinna przerwa techniczna! 

Oto spis zmian podczas przerwy:

• Oglądane przez was już sklepy będą wyróżnione czerwoną nazwą sklepu (resetuje się po wyłączeniu clienta!)
    HZPjLLl.png
  • Limit Yang do przekazania na handlu zostanie podniesiony z 9.999.999 Yang do 99.999.999 Yang
  • Wdrożenie nowego systemu zabezpieczeń przed niedozwolonym oprogramowaniem (wersja testowa)
  • Przygotowanie clienta gry do zbliżającego się update serwerowego (o nim opowiem innym razem)
  • Naprawa błędu, przez który nie można było otworzyć sklepu podczas śmierci z otwartym sklepem (wersja testowa)

Po aktualizacji wymagana będzie aktualizacja clienta! W momencie gdy client nie będzie aktualny, na czacie będziecie o tym informowani i wylogowywani z gry po 10 sekundach! :)

X3sEfni.png

Pozdrawiam, Endymion.

Ktoś chciał tutaj screen z m1, więc prosze:

jinno

GVB3sOm.jpg

shinsoo

IdYWrcw.jpg

Opublikowano

­

Napisałeś o tym 5 razy + pisałeś, że Endymion nie może sobie z tym poradzić, że to olewa. No tak, tylko zgłosiłeś.

A myślałem, że czytanie ze zrozumieniem to jedna z pierwszych rzeczy jakie uczy się w podstawówce. 

Koleś shejcił mnie, że zgłosiłem bug ze sklepem po śmierci. Ty mnie hejcisz bo myślisz, że chodziło mi o coś innego.

https://www.google.pl/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=nauka%20czytania%20ze%20zrozumieniem%20dla%20dzieci&oq=nauka%20czytania%20ze%20zro&aqs=chrome.2.69i57j0l5.3311j0j7

Polecam

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

Juz sciagaja od Tandorii

Podświetlanie otwartych sklepów pierwszy raz na WOM2 widziałem, więc błąd. Chyba, że masz coś innego na myśli.

Opublikowano

Właśnie mi też prezentacja się nie ładuje i kilku osobom, które znam też się nie ładowała, macie na to jakąś radę?

A pro po mała opinia:

Gram od kilku dni i serwer jest perfekcyjny, graczy od luja, wszystko doskonale przemyślane, na dodatek już jutro będzie bardzo istotna zmiana podświetlania sklepów już przejrzanych, zapowiada się ciekawy update, tylko napier****, pie*dolić szkołę, zostań ninją ! Gorąco polecam, serwer kosmos, takiej miazgi szukałem już od lat.. :)

x

Opublikowano

Endymion... Świetna robota (mówię o całokształcie). Wracam na serwer :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Wbiłem i nie żałuje :) Czy szamanem smokiem dam sobie radę bez dropków itp? Da sie zresetować staty?

W sensie witalność itd? Zwoje są w sklepie za pkt osiągnieć u BaoBao.

Mysle ze przy dobrej grze i umiejętnym prowadzeniu postaci dasz rade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...