Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile jest mniej wiecej ludzi online w ciągu dnia ?

Tak jak Endy napisal, ciezko kliknac strone wczesniej wiec Ci pomoge.

900-1,2k zaleznie od pory dnia.

P.S.

To serio nie jest trudne.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia. Na żadnym etapie nie da się nudzić, zawsze jest masa do roboty. Niestety muszą zakończyć tu grę, ponieważ na wyższych levelach samemu już nie da się grać, a robić kilka kolejnych postaci i je maksować to nie dla mnie:) Szczerze polecam bo warto.

Pomocnik
Opublikowano

Opłaca się tutaj grać ? Bo zasysam i nie wiem czy się nie zawiedzę.

Nie ma nie było i raczej nie będzie lepszego mediuma czy też administracji, wszyscy się starają boty, boty banowane, polecam i to bardzo :)

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia. Na żadnym etapie nie da się nudzić, zawsze jest masa do roboty. Niestety muszą zakończyć tu grę, ponieważ na wyższych levelach samemu już nie da się grać, a robić kilka kolejnych postaci i je maksować to nie dla mnie:) Szczerze polecam bo warto.

Po 100lv gra sie totalnie nudzi :D Ale serwer polecam , mam mieszane uczucia co do administracji ale serwer z*******y.

­

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać ? Bo zasysam i nie wiem czy się nie zawiedzę.

Warto ale na 100+ najlepiej znajdź sb kogos do gry ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Powiedzmy że od poniedziałku będę miał dosyć dużo wolnego czasu przez 3-4tygodnie opłaca się tu zagrać od 0 bez wydawania nic w is-a czy lepiej sobie odpuścić? Jeżeli tak to na czym na początku zarobić i jak to tam wygląda?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Powiedzmy że od poniedziałku będę miał dosyć dużo wolnego czasu przez 3-4tygodnie opłaca się tu zagrać od 0 bez wydawania nic w is-a czy lepiej sobie odpuścić? Jeżeli tak to na czym na początku zarobić i jak to tam wygląda?

Powiem tak grałem na początku wojem bodym na 30lvl ogólnie ku oraz eq jest droższe od pozostałych postaci więc zrobiłem sobie szamana smoka napierdalam już niecały tydzień i skile m7-m6 48lvl + eq +9 bo nie jest drogie dla szamana itp ... I mam zamiar wbić na tym serwerze jak największy lvl bo to najlepszy medium na rynku. Polecam ten serwer każdemu kto szuka serwera z dawką emocji i przyjemności oczywiście :). WBIJAĆ !!!!

ddz8gi.png

Opublikowano

Oplaca. Jak chcesz to mozesz lowic bo ladny zarobek. Czytaj na forum. Potem na dt i smierc itd

79160594027661829163.png

Opublikowano

Powiem tak grałem na początku wojem bodym na 30lvl ogólnie ku oraz eq jest droższe od pozostałych postaci więc zrobiłem sobie szamana smoka napierdalam już niecały tydzień i skile m7-m6 48lvl + eq +9 bo nie jest drogie dla szamana itp ... I mam zamiar wbić na tym serwerze jak największy lvl bo to najlepszy medium na rynku. Polecam ten serwer każdemu kto szuka serwera z dawką emocji i przyjemności oczywiście :). WBIJAĆ !!!!

Emocji ? Może lepiej wyloguj się do życia póki nie jest za późno.

Opublikowano

Emocji ? Może lepiej wyloguj się do życia póki nie jest za późno.

Stary, Ty chyba nie widziałeś tych wybuchów, strzelanin, pościgów konnych. 

Opublikowano

w 2,5 tygodnia od zera wbilem 100lvl i juz sprzedalem konto. Także można jeśli są chęci 

Opublikowano

ile ludzi online w godzinach szczytu

Tak trudno spojrzeć stronę , dwa dalej ? Na każdej stronie po kilka razy to pytanie pada :D

900-1200 gra

­

Opublikowano

w 2,5 tygodnia od zera wbilem 100lvl i juz sprzedalem konto. Także można jeśli są chęci

Na 100 mysle ze opłaca sie zacząć robic juz takie konkretne eq pod pvp, wiec troche Cie ominęło. :)

Opublikowano

Słyszałem dużo o serwerze, ale jakoś nigdy nie korciło mnie by na niego wbić. Przejrzałem prezkę i widzę, że nie nudziłbym się tu. Można wiedzieć jak wygląda stan graczy Online? Prosiłbym o screen'a z Jinno Ch1, bo to będzie najbardziej realny dowód. Bez IS'a damy radę coś ugrać? Czy będzie tak ciężko, że będziemy zmuszeni w niego zainwestować? I czy dozwolone jest używanie wulgaryzmów (nie w formie obraz)?

@Sh4ke - zamiast edytora - kliknąłem zapisz, więc nie spinaj się tak, bo Ci widzów ubędzie haha

nlUSIa9.png

Opublikowano

Słyszałem dużo o serwerze, ale jakoś nigdy nie korciło mnie by na niego wbić. Przejrzałem prezkę i widzę, że nie nudziłbym się tu. Można wiedzieć jak wygląda stan graczy Online?

Ty kur*a jak kolega wyżej? Przecież masz podaną ilość 5 postów wyżej.

Opublikowano

@Sh4ke Niektórym nawet nie chce się spojrzeć, takie życie :P Nic na to niestety nie poradzimy.

Serwer polecam, gra się na prawdę super.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...