Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglbym kogos dobrego prosic o napisanie cen najwazniejszych ku oraz kd+4, kamieni duchowych, zmianek?

(ku typu aura, berek, silne, buffki, duchowe itd)

Czy ku dla healera, bma sa cos warte, schodza ze sklepow? czy raczej je wywalac? :P

aura od 7 do 10kk, egzo 10-12kk

kupie trute +9 do 3kkk pw Aggressiv

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglibyście dodać jakiś dungeon na 55lvl np.wieże mistyków czy coś takiego bo jak ktoś chce postać na 55lvl to tylko metki zostają :/

Opublikowano

Moglbym kogos dobrego prosic o napisanie cen najwazniejszych ku oraz kd+4, kamieni duchowych, zmianek?

(ku typu aura, berek, silne, buffki, duchowe itd)

Czy ku dla healera, bma sa cos warte, schodza ze sklepow? czy raczej je wywalac? :P

Aura 5/10kk

Ostrze 3/6kk

KD+4 1,5kk

KD+5 (defa,potwora) 40kk

KD+5 (uchyłki,śmierci) 25/30kk

KD+5 (reszta) 5/15kk

Kamienie Duchowe 500k/1kk 

Diaxy 12/15kk

Egzo 12/15kk

Zmianki 35/40kk

Eliksiry do biologa 3/5kk

Ku na pozostałe klasy od 100k do 1kk 

Ks. Klątw 3kk/5kk

Opublikowano

Uwaga!

Z powodu licznych kradzieży dzisiaj nastąpiła zmiana haseł dla wszystkich waszych kont. Hasła obecnie ustawione do kont są niemożliwe do złamiania, więc wasze konta są bezpieczne. Każdy gracz jest zobowiązany odzyskać swoje hasło poprzez adres email, który jest przypisany do konta. Mało tego, każdy gracz jest zobowiązany ustawić unikalne hasło na swoim koncie!

Kradzieży jest naprawdę sporo głównie dlatego, że ustawiacie takie same dane na innych serwerach i udostępniacie je osobom trzecim. Chcemy temu zapobiec, dlatego zdecydowaliśmy się na tak drastyczny krok.

Jeśli ktoś ma problem z odzyskaniem hasła - zapraszamy na TS (ts3.vesteris.pl).

Opublikowano

K***a Endy .............

Ja się loguje kilka razy na wszystkie konta ktore mam a tutaj haslo nieprawidłowe .... 

Jak się wystraszyłem, teraz trzeba emaile sobie przypomnieć ;x

Opublikowano

Uwaga!

Z powodu licznych kradzieży dzisiaj nastąpiła zmiana haseł dla wszystkich waszych kont. Hasła obecnie ustawione do kont są niemożliwe do złamiania, więc wasze konta są bezpieczne. Każdy gracz jest zobowiązany odzyskać swoje hasło poprzez adres email, który jest przypisany do konta. Mało tego, każdy gracz jest zobowiązany ustawić unikalne hasło na swoim koncie!

Kradzieży jest naprawdę sporo głównie dlatego, że ustawiacie takie same dane na innych serwerach i udostępniacie je osobom trzecim. Chcemy temu zapobiec, dlatego zdecydowaliśmy się na tak drastyczny krok.

I tak zapewne będą kradzieże bo ludzie podają hasła swoim 'kolegom', którzy ich okradają a potem wyzywają administracje, że nie potrafią nic zabezpieczyć ani zadbać o dobro graczy 

Serwer polecam jeden z lepszych medium na rynku oraz jest spora liczba graczy

Opublikowano

Dobra , teraz tak :

Ile osób online- dużo ;)

Jak zarobić od 0- zmianki dropić w m1, m2 

Jak zarobić na 30 lvlu z fms +9- 200 zmianek i masz fmsa 

Czy na start dostaje sie wierzchowca- dostaje się

Dużo Sklepów?- dużo ;)

Czy w shinsho gra duzo typa?- coś tam jest tych ludzi 

Czy panpost_online.pngEndymion  

już nie cpa metamfetaminy typu 3cmc 4cmc ?;D- cpa mocno, do tego wstrzykuje marichuaen w żyły ;/ 

Opublikowano

Dobra , teraz tak :

Ile osób online- dużo ;)

Jak zarobić od 0- zmianki dropić w m1, m2 

Jak zarobić na 30 lvlu z fms +9- 200 zmianek i masz fmsa 

Czy na start dostaje sie wierzchowca- dostaje się

Dużo Sklepów?- dużo ;)

Czy w shinsho gra duzo typa?- coś tam jest tych ludzi 

Czy panpost_online.pngEndymion  

już nie cpa metamfetaminy typu 3cmc 4cmc ?;D- cpa mocno, do tego wstrzykuje marichuaen w żyły ;/

kurde to już po nim , znowu będzie miał jazdy jak po a-pvp podobnie jak ostatnio ;D

W takim razie powroce na serwer by siać grozę i spustoszenie jako że jam jest ten który was wyzwoli

Opublikowano

kurde to już po nim , znowu będzie miał jazdy jak po a-pvp podobnie jak ostatnio ;D

W takim razie powroce na serwer by siać grozę i spustoszenie jako że jam jest ten który was wyzwoli

Wszyscy już się boją xdd Co do Endiego podobno nawet kreskę ułamkową wciąga nosem ^^

Opublikowano

Uwaga!

japierdole, serwer mi sie znudzil, ale team tutaj miazdzy

mialem problem z haslem, wbijam na ts, patrze; kolejka chyba z 15osob

to juz wkurwiony mysle sobie, ze poczekam niewiadomo ile, a tu sie okazuje, ze poczekalem dwie minuty i exo wrzucil mnie na gore

szybka pomoc i elegancki kontakt z teamem to podstawa wiec tutaj 10/10, a serwerem jestem mile zaskoczony poniewaz po odejsciu 'topki' youtuberskiej serwer wciaz elegancko sie trzyma, niektore itemy spadly z ceny, niektore wzrosly, ale jest tak czy siak elegancko

wracam po przerwie ok. tygodnia, sprzedaje eq, robie nowa postac i zaczynam mlocic od nowa

props endy, ze wciaz taka sama forma serwerowa i teamowa, a nie olewka po miesiacu/przy nizszych zarobkach

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Uwaga!

A jest szansa pomocy bez ts'a? Mam slabe mikro, watpie zeby w ogole bylo slychac.. konto zalozone dawno temu i o dziwo na zaden z maili ktore uzywam nie przyszedl e-mail z nowym haslem ;/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A jest szansa pomocy bez ts'a? Mam slabe mikro, watpie zeby w ogole bylo slychac.. konto zalozone dawno temu i o dziwo na zaden z maili ktore uzywam nie przyszedl e-mail z nowym haslem ;/

Musisz przypomnieć sobie hasło na stronie, a nie musisz mieć mikro tylko abyś był.

Opublikowano

Musisz przypomnieć sobie hasło na stronie, a nie musisz mieć mikro tylko abyś był.

I kolejny plus dla administracji, odpowiedz zarowno w temacie jak i na tsie w ciagu paru minut. Byl problem, zresetowano hasla, wiec nawet o 23 administracja siedzi na tsie i pomaga. Szkoda, ze na niewielu serverach mozna sie z tym spotkac...

Nie polecam serwera... Za dużo nie ma co tu pisać jedna wielka porażka... 

W sumie przeciwnie - jest co pisac, uzasadnij. Jest to jedna z nielicznych negatywnych wypowiedzi :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zapraszam na server naprawdę ja tam grałem wbiłem 96 lvl bodziakiem i naprawdę żałuję że zakończyłem grę.Zaczynam od nowa Jeżeli ktoś chętny do wspólnej gry nick:B3moS Zaczełem od początku bez wspomagaczy a już fms +9 2x kd +5 yy+9 2xkd +5 gram BM Wszystko do tej pory robiłem sam -Można?-Można więc nie narzekać tylko wbijać piszcie jeżeli czegoś chcecie się dowiedzieć zapraszam na server :)

Opublikowano

Orchidea weź proszę daj jako podpieta odpowiedź post z odpowiedzią na te wszystkie durne pytania ile online itp bo można kurwicy dostać.

Opublikowano

Pierdolenie, że podajemy komuś hasła. Grałem na serwerze sam i miałem silne hasło unikalne tylko na ten serwer a i tak jak wczoraj wbiłem po zmienieniu wszystkich haseł byłem okradziony z EQ.

Do(nie)widzenia i polecam połatać dziury w mysql  ;)

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Pierdolenie, że podajemy komuś hasła. Grałem na serwerze sam i miałem silne hasło unikalne tylko na ten serwer a i tak jak wczoraj wbiłem po zmienieniu wszystkich haseł byłem okradziony z EQ.

Do(nie)widzenia i polecam połatać dziury w mysql  ;)

A mi się wydaje, że właśnie z Twojej strony to tylko "pierdolenie". Podaj nick, zobaczymy czy rzeczywiście ktoś Cię okradł, jeśli tak, odzyskamy eq.

xdnXBJo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...