Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, grałem od samego startu bardzo długo.

Wbiłem 115lv, bossy, drop i misje to wszystko tak tutaj współgra, że gra się bardzo dobrze.

Po prostu co do samej rozgrywki nie ma się do czego przyczepić, administracja bardzo pomocna oraz bardzo miła [pani od filologi xD ]

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do wcześniejszych oskarżeń administracji o sprzedaż yang.

Na każdym mediumie / hardzie na allegro jest od groma aukcji ze sprzedażą yang, nie tylko z vesterisa. I zawsze jest ta sama gadka, że administracja sprzedaje yangi. Tak samo było na Moriesie surka ( serwer już padł ) że typ miał od c***a yangów i ludzie płakali, że to administracja sprzedaje yangi. To na każdym serwerze administracja tak dorabia? Pomyślcie.

Serwer polecam, bo endymion, dbają o serwer.

Opublikowano

Czy na tym serwie jest edytowany resp wodza orków czy coś ? Czy jeden jest na mapie na środku i tyle ? ;D I jaki czas respu  :)

/

Opublikowano

Czy na tym serwie jest edytowany resp wodza orków czy coś ? Czy jeden jest na mapie na środku i tyle ? ;D I jaki czas respu  :)

Jeden na channel, resp co 2 godziny. Pamiętaj o Wyspach Orków, tam możesz ich spotkać kilku.

Opublikowano

Jeden na channel, resp co 2 godziny. Pamiętaj o Wyspach Orków, tam możesz ich spotkać kilku.

No właśnie chciałbym się tam dostać a punkty ap mi się skończyły :)

/

Opublikowano

Wejściówki w m1 stoją po 500k :D

Kupiłem i nie żałuję, polecam każdemu! można tam się nieźle dorobić, co prawda bez dobrego eq ciężko solować 2 ostatnie bossy ale to mniejsza o nie już :D Nie wiem po prostu jak je dobrze zblokować bodziakiem z buffem :) Chyba coś ch1 nie działa, bo nie można się zalogować tam :)

/

Opublikowano
O godzinie 4:00 odbędzie się 20 minutowa przerwa techniczna!

Przerwa wprowadzi takie zmiany jak:

- Nałożenie limitu czasowego na piętro z pieczęciami na Wyspach Orków

- Poprawa Komnaty Smoka

- Zaostrzenie logów z WaitHacka

Przerwa nie będzie wymagała aktualizacji clienta!

Przy okazji informuję, że w niedzielę od 16:00 do 20:00 z okazji zakończenia wakacji będą aktywne bonusy:

- 25% Punktów Doświadczenia

- 25% Szansa na zdobycie przedmiotu

- 25% Szansa na zdobycie Yang

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

O godzinie 4:00 odbędzie się 20 minutowa przerwa techniczna!

Przerwa wprowadzi takie zmiany jak:
- Nałożenie limitu czasowego na piętro z pieczęciami na Wyspach Orków
- Poprawa Komnaty Smoka
- Zaostrzenie logów z WaitHacka

Przerwa nie będzie wymagała aktualizacji clienta!

Przy okazji informuję, że w niedzielę od 16:00 do 20:00 z okazji zakończenia wakacji będą aktywne bonusy:
- 25% Punktów Doświadczenia
- 25% Szansa na zdobycie przedmiotu
- 25% Szansa na zdobycie Yang

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.pl

Szkoda, że ten limit nałożony został po takim czasie :D Akurat jak grę zacząłem.. :D

/

Opublikowano

Kim jesteś Pantedore ?

Endymion

up.

Przerwa odłożona bo nie dałem rady zrobic, na forum napisałem dlaczego. xD Ten limit jeszcze przedyskutujemy z Exo, ale raty to prawda.

Opublikowano

Endymion

up.

Przerwa odłożona bo nie dałem rady zrobic, na forum napisałem dlaczego. xD Ten limit jeszcze przedyskutujemy z Exo, ale raty to prawda.

Przedyskutujcie.. Wiele osób tam expiło, dropiło i cały czas nadal dropić i expić chce :D

/

Opublikowano

Nałóżcie ten limit bo to jest przesada.To jest niekończąca się fabryka zmianek i skrzynek gdzie można spokojnie stać na zablokowanej spacji.Niech  będzie ten limit 10-15 min i po tym czasie niech znów tam wracają.Co to za problem wracać co kilkanaście min w to samo miejsce 

Opublikowano

Nałóżcie ten limit bo to jest przesada.To jest niekończąca się fabryka zmianek i skrzynek gdzie można spokojnie stać na zablokowanej spacji.Niech  będzie ten limit 10-15 min i po tym czasie niech znów tam wracają.Co to za problem wracać co kilkanaście min w to samo miejsce 

No taki ze tez dopiero zaczalem i skoro tam byla fajan miejscowka to troche za pozno na ograniczanie jej :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Opłaca się zaczynać jeszcze grę na serwerze? Miałem zacząć już dawna ale tak jakoś nie było kiedy a z tego co widzę to serwer jest stabilny i wiekszosć osób go chwali. Niech wypowie się ktoś kto tutaj gra. :)

Opublikowano

Opłaca się zaczynać jeszcze grę na serwerze? Miałem zacząć już dawna ale tak jakoś nie było kiedy a z tego co widzę to serwer jest stabilny i wiekszosć osób go chwali. Niech wypowie się ktoś kto tutaj gra. :)

No ja zaczalem niedawno i powiem Ci ze nie ma problemow, dropiac w samym m1 zarobilem na fmsa, eq mam nienajgorsze, bojowca, ostrze M4 i czytam ku.. Takze smialo wbijaj

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Opłaca. Sam nie mam czasu na granie więc wolno wszystko idzie, ale jest satysfakcja jak się zarobi na cościekawego, polecam :D.

Opublikowano

Dokładnie Endymion.

Troszkę lipton teraz z tym ograniczeniem :/ / .

Zacząłem sam niedawno z paroma osobami i fajnie się nam tam zarabia a przy tym będzie troszkę inaczej to wyglądać . 
Nie blokujcie dobrego startu nowym graczom . :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dokładnie Endymion.

Troszkę lipton teraz z tym ograniczeniem :/ / .

Zacząłem sam niedawno z paroma osobami i fajnie się nam tam zarabia a przy tym będzie troszkę inaczej to wyglądać . 

Nie blokujcie dobrego startu nowym graczom . :)

To jest stary praktycznie darmowy bot.Jesteś w tym momencie samolubny.Idź zapierdalać normalnie jak wszyscy a nie robisz z tej gry   point&click

Opublikowano

To jest stary praktycznie darmowy bot.Jesteś w tym momencie samolubny.Idź zapierdalać normalnie jak wszyscy a nie robisz z tej gry   point&click

Darmowy bot/ point and click ?

WuT!?

Drogi Panie zobacz Pan sobie, że nowych graczy ciągle przybywa tak... A więc jakoś muszą zarabiać nie sądzisz ? 

Więc użyj czasem tego co tam masz w kopule i nie pisz co ci ślina na język naniesie :).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Darmowy bot/ point and click ?

WuT!?

Drogi Panie zobacz Pan sobie, że nowych graczy ciągle przybywa tak... A więc jakoś muszą zarabiać nie sądzisz ? 

Więc użyj czasem tego co tam masz w kopule i nie pisz co ci ślina na język naniesie :).

Nowy gracz w takim razie  ma mieć wszystko podane na tacy? Specjalnie zacząłem tutaj od nowa grać i w 1 dzień zarobiłem na peta a w 3 już miałem 500kk na broń 75lv bez tego zarobku.Tak więc da się bez problemu tylko ,że wy chcecie mieć wszystko po najmniejszej linii oporu.Szkoda ,że chcecie sprowadzić gre na małym lvlu do siedzenia na WO po kilka godzin

Opublikowano

Nowy gracz w takim razie  ma mieć wszystko podane na tacy? Specjalnie zacząłem tutaj od nowa grać i w 1 dzień zarobiłem na peta a w 3 już miałem 500kk na broń 75lv bez tego zarobku.Tak więc da się bez problemu tylko ,że wy chcecie mieć wszystko po najmniejszej linii oporu.Szkoda ,że chcecie sprowadzić gre na małym lvlu do siedzenia na WO po kilka godzin

Ale czemu wszystko na tacy? Przeciez oni nie wprowadzaja jakiegos ulatwienia teraz a jedyne co robia, to zostawiaja tak, JAK BYLO do tej pory. O czym Ty w ogole mowisz? :v

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

MoHa15 :D.

Chłop nie rozumie co piszę ale opisuję nam, że jest taki  "LepszY" i potrafi zarobić bez ... 
Damn it :> :> my słabi zarabiamy na WO, które było od początku serwera. 
Przepraszam was wszystkich!

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...