Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest teraz najlepszy zarobek? 

Właśnie znacie jakieś formy zarobku dobre?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zarobek zmiankami nie jest zly na 1 lvl anty exp rekawiczka 30 min i zawsze mam te 100-110 dodan zmianek i szkat vesteris. A wiadomo ze z vesterisow leci po 3 zmianki + mozna wymieniac x2 dodania za x1 zmianke. Jak najbardziej polecam 200 zmianek 15-20kk.

ddz8gi.png

Opublikowano

Ile można na godzinę wyciągnąć z tego m1 i metkow?

Dwa posty wyżej masz napisane ile masz na pół godziny, także na pewno jesteś wstanie wydropić więcej niż ta osoba.

Zarobek zmiankami nie jest zly na 1 lvl anty exp rekawiczka 30 min i zawsze mam te 100-110 dodan zmianek i szkat vesteris. A wiadomo ze z vesterisow leci po 3 zmianki + mozna wymieniac x2 dodania za x1 zmianke. Jak najbardziej polecam 200 zmianek 15-20kk.

Opublikowano

Ej, ile online w godzinach szczytu?

sorry, musiałem

W godzinach szczytu może tak z 1200+ ale sklepów na ch1 Jinno jaki i Schinso jest od zaje**nia pełno sklepów tak samo na ch2 tylko o połowę mniej niż na ch1. Jak tak biegam po v1, v2, v3 to dużo ludzi expi na spotach czy tam na expowiskach latają. Polecam serwer i zapraszam

ddz8gi.png

Opublikowano

Coś się bugło? Jak klikam ten przycisk od kostiumow to wylacza mi sie client :v

Mamy kilka błędów po nocnej aktualizacji, ale wszystko zostanie dziś poprawione. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka serwera mediu to vesteris jest najlepszą marką na rynku metina, stabilny,doświadczona administracja

naprawdę wielki + dla serwera NAJLEPSZY MEDIUM W TYM ROKU :)

Opublikowano

No co sie dzieje ? Konńczą sie wakacje i gimbuski sprzedają yangi , bo chcą zarobic ... po czym ty czlowieku stwierdzasz ze to team sprzedaje ? ^.-

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Oczywiście gadanie takie bo powiedziałem prawdę o serwerze twojego idola (?). Nikt z administracji Yangów nie sprzedaje, a takie oskarżenia popieraj dowodami.

Pomijając fakt ze to co mówisz jest kłamstwem, to odbijam piłeczkę i pytań: jak mozna grac na serwerze złodzieja? (tandor*a, zabq)? Ten człowiek sam sie przyznał do okradania ludzi na cradosie na screenie ktory dałem do postu, a jego wspólnicy jeszcze go podkopują mówiąc ze no na xxx miał nic nie robic, czyli na innych juz tak iksdeeeee

Opublikowano

Oczywiście gadanie takie bo powiedziałem prawdę o serwerze twojego idola (?). Nikt z administracji Yangów nie sprzedaje, a takie oskarżenia popieraj dowodami.

Pomijając fakt ze to co mówisz jest kłamstwem, to odbijam piłeczkę i pytań: jak mozna grac na serwerze złodzieja? (tandor*a, zabq)? Ten człowiek sam sie przyznał do okradania ludzi na cradosie na screenie ktory dałem do postu, a jego wspólnicy jeszcze go podkopują mówiąc ze no na xxx miał nic nie robic, czyli na innych juz tak iksdeeeee

Z 2. strony bez sensu oskarżać was (administrację vesterisu) o takie coś, skoro z samego isu zarobicie więcej w ciągu dnia pewnie niż na tym całym allegro ktokolwiek zarobi :D... 

@do innych - odpierdolcie się od nich bo oskarżacie, prowokujecie... A prawda taka, że serwer jest jednym z top polskiego rynku metina i zazdrościcie :D..

Opublikowano

ALE przecież zabq mówił, że dostał te yangi i eq od widza z jutuba bo kończył gre, a ja mu uwierzyłem rzal :/

Trololo

Była jakaś nocna aktualizacja ta? Co w niej zostało dodane/zmienione ?

VsxuB58.png

Opublikowano

ALE przecież zabq mówił, że dostał te yangi i eq od widza z jutuba bo kończył gre, a ja mu uwierzyłem rzal :/

Trololo

Była jakaś nocna aktualizacja ta? Co w niej zostało dodane/zmienione ?

No to już wiesz jaka była prawda. :)))

Co do przerwy została wprowadzona aktualizacja clienta dość duża, która wyeliminowała większość botów na serwerze. Został zmieniony również smok w grocie oraz dodany pakiet automatycznego podnoszenia zmianek, dodań oraz skrzynek Vesteris, w sumie to się o nim rozpiszę.

Dzisiaj również odbędzie się przerwa która poprawi Diabelskie Katakumby oraz przyblokuje waithack na serwerze. :)

Po zakupieniu pakietu w ItemShopie, po zalogowaniu w lewym górnym rogu pojawia się nowa ikonka:

h4wE5Yd.png

Ta najbardziej po lewo jbc. :P

Podczas gdy pakiet jest aktywny do ekwipunku wpadają przedmioty wydropione z mobów, jednak wyjątkiem są bossy oraz metiny.

Do tych przedmiotów zaliczają się:

• Zaczarowanie Przedmiotu
  • Wzmocnienie Przedmiotu
  • Skrzynia Vesteris
Zdaję sobie sprawę z tego, że np dla osób z wyższym poziomem takie Skrzynie Vesteris są już mało warte więc opcję podnoszenia tego przedmiotu można wyłączyć:

fzMkwQI.png

W obecnym ustawieniu do ekwipunku automatycznie będą trafiać Zaczarowania Przedmiotu (zmianki) oraz Wzmocnienia Przedmiotu (dodania).

Opublikowano

Co do przerwy została wprowadzona aktualizacja clienta dość duża, która wyeliminowała większość botów na serwerze. Został zmieniony również smok w grocie oraz dodany pakiet automatycznego podnoszenia zmianek, dodań oraz skrzynek Vesteris, w sumie to się o nim rozpiszę.

Dzisiaj również odbędzie się przerwa która poprawi Diabelskie Katakumby oraz przyblokuje waithack na serwerze. :)

Po zakupieniu pakietu w ItemShopie, po zalogowaniu w lewym górnym rogu pojawia się nowa ikonka:

h4wE5Yd.png

Podczas gdy pakiet jest aktywny do ekwipunku wpadają przedmioty wydropione z mobów, jednak wyjątkiem są bossy oraz metiny.

• Wzmocnienie Przedmiotu
  • Skrzynia Vesteris
Zdaję sobie sprawę z tego, że np dla osób z wyższym poziomem takie Skrzynie Vesteris są już mało warte więc opcję podnoszenia tego przedmiotu można wyłączyć:

fzMkwQI.png

W obecnym ustawieniu do ekwipunku automatycznie będą trafiać Zaczarowania Przedmiotu (zmianki) oraz Wzmocnienia Przedmiotu (dodania).

Bardzo ładnie to wszystko, szkoda tylko, że zostaje to dodane do is a nie jest normalnie dostępne :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

h4wE5Yd.png

• Wzmocnienie Przedmiotu
  • Skrzynia Vesteris

fzMkwQI.png

taa cena w is 30dni - 600sm  a pd kosztuje 520 czy tam 540... smieszna troche cena.. ale niech wam bedzie rozumiemy brak hajsu ):

Opublikowano

Ta kwestia została przeze mnie wyjaśniona na forum serwera, do tego bądźmy szczerzy... Mały dodatek z którego pewnie tylko nieliczni skorzystają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...