Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Z racji pełnych 2 miesięcy działania serwera postanowiliśmy zrobić wam prezent w postaci nowego pakietu VIP w ItemShopie!

Na każde konto, które było aktywne w ciągu ostatniu 7 dni został dodany na 24 godziny pakiet Podnoszenia Przedmiotów! W przypadku osób które już owy pakiet zamówiły czas ich pakietu został przedłużony o 24 godziny.

Dziękujemy za te 2 miesiące razem, oby kolejne miesiące przyniosły nam jeszcze więcej sukcesów!

Administracja, Vesteris.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie!

Z racji pełnych 2 miesięcy działania serwera postanowiliśmy zrobić wam prezent w postaci nowego pakietu VIP w ItemShopie!

Na każde konto, które było aktywne w ciągu ostatniu 7 dni został dodany na 24 godziny pakiet Podnoszenia Przedmiotów! W przypadku osób które już owy pakiet zamówiły czas ich pakietu został przedłużony o 24 godziny.

Dziękujemy za te 2 miesiące razem, oby kolejne miesiące przyniosły nam jeszcze więcej sukcesów!

Administracja, Vesteris.

A tak bez zlosliwosci macie w planach teraz jakas reklame? Pol youtuba juz u Was nagrywalo i co dalej?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A tak bez zlosliwosci macie w planach teraz jakas reklame? Pol youtuba juz u Was nagrywalo i co dalej?

I staramy się o drugie pół.  :rolleyes:

Opublikowano

wow 2miesiace ! a nagroda tylko dla tych sprzed 7dni weź ,.. już mogles kazdemu dać tego vipa 24h... ale nieee bo hajs sie nei zgadza ^^ 

Dać coś i jeszcze narzekają japierdole. xD

Opublikowano

A po co ci ten youtube? Każdy serwer poleca i jest sam w sobie reklamą. Ludzie jesteście tacy prości.W takim tempie to co tydzien musialby się tworzyć nowy kanal metka z subami 3k+ żeby jakikolwiek serwer mógł stać dłużej niż pół roku

wow 2miesiace ! a nagroda tylko dla tych sprzed 7dni weź ,.. już mogles kazdemu dać tego vipa 24h... ale nieee bo hajs sie nei zgadza ^^ 

Jak się nie logowałeś przez tydzień to serio wejdziesz specjalnie na jeden dzień żeby wkorzystać taki mały dodatek? Daj sobie siana kolego

Opublikowano
O godzinie 3:00 odbyła się 40 minutowa przerwa techniczna. 

Obowiązkowe jest zaktualizowanie clienta poprzez patchera. Jeżeli client nie będzie się odpalał po zaktualizowaniu clienta należy pobrać paczkę z największym numerem na końcu nazwy z poniższego linku, a zawartość paczki wypakować do clienta! 

Przerwa przyniosła takie rzeczy jak: 
  • Nowa wersja clienta, która ograniczy możliwość korzystania z pewnych czitów
  • Poprawa dungeonu na 75 poziom - Diabelskie Katakumby
  • Do informacji o postaci przy zakupie u Zaklinacza dodano Poziom łowienia

UWAGA!
W przypadku nieaktualnego clienta na czacie pojawi się taki komunikat, a postać zostanie automatycznie wylogowana po 10 sekundach! 
X3sEfni.png

Opublikowano

Oczywiście gadanie takie bo powiedziałem prawdę o serwerze twojego idola (?). Nikt z administracji Yangów nie sprzedaje, a takie oskarżenia popieraj dowodami.

Pomijając fakt ze to co mówisz jest kłamstwem, to odbijam piłeczkę i pytań: jak mozna grac na serwerze złodzieja? (tandor*a, zabq)? Ten człowiek sam sie przyznał do okradania ludzi na cradosie na screenie ktory dałem do postu, a jego wspólnicy jeszcze go podkopują mówiąc ze no na xxx miał nic nie robic, czyli na innych juz tak iksdeeeee

No co sie dzieje ? Konńczą sie wakacje i gimbuski sprzedają yangi , bo chcą zarobic ... po czym ty czlowieku stwierdzasz ze to team sprzedaje ? ^.-

Dowodu nie mam, ale zauważcie, że TEAM banował każdego kto sprzedaje YANGI. A jedna osoba sprzedaje je od półtora miesiącą jakieś niezliczone ilości tych yangów i nic 

Nasuwa mi się jedno pytanie, a mianowicie dlaczego nie banujecie tej osoby? :)

@Endymion ZabQ to nie mój idol tylko ten serwer, który wymieniłeś z jedną gwiazdeczką nie zasłużył sobie na taki hejt :)

Opublikowano

Dowodu nie mam, ale zauważcie, że TEAM banował każdego kto sprzedaje YANGI. A jedna osoba sprzedaje je od półtora miesiącą jakieś niezliczone ilości tych yangów i nic 

No to trzeba im zbić cene ; p 30 botow i let's go heh koncza sie wakacje jak najwiecej trza sie nachapac oO zostaje sprzedaz konta i uciekac z serwera. 

Opublikowano

No to trzeba im zbić cene ; p 30 botow i let's go heh koncza sie wakacje jak najwiecej trza sie nachapac oO zostaje sprzedaz konta i uciekac z serwera. 

Pewnie nawet tu nie grałeś.Gdybyś śledził poczynania administracji to byś wiedział ,że jest uczciwa i nigdy nie zniszczyłaby sobie serwera na własne życzenie 

Opublikowano

To logiczne, że zawsze ktoś sprzedaje yangi nie tylko tutaj tym bardziej teraz kiedy serwer ma swoje chwile sławy, ale także zauważyłem jedną osobę od, której kupowałem yangi i nadal je sprzedaje. 

Co gorsza lepiej zakupić yangi na allegro i za nie kupować SM w grze wyliczałem to ponad 50% taniej.

No i ta ciągła ilość tych yangów jest podejrzana bo niby już kończy aukcje, ale nagle pojawiają się kolejne paczki trochę dziwne tym bardziej, że administracja stara się i banuje boty etc.

Ale może to pojedynczy przypadek jakiegoś geniusza. Tak czy siak serwer super :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

To logiczne, że zawsze ktoś sprzedaje yangi nie tylko tutaj tym bardziej teraz kiedy serwer ma swoje chwile sławy, ale także zauważyłem jedną osobę od, której kupowałem yangi i nadal je sprzedaje. 

Co gorsza lepiej zakupić yangi na allegro i za nie kupować SM w grze wyliczałem to ponad 50% taniej.

No i ta ciągła ilość tych yangów jest podejrzana bo niby już kończy aukcje, ale nagle pojawiają się kolejne paczki trochę dziwne tym bardziej, że administracja stara się i banuje boty etc.

Ale może to pojedynczy przypadek jakiegoś geniusza. Tak czy siak serwer super :)

Do serwera nic nie mam, ale sam przyznałeś, że jest to podejrzane gość wystawia ogromne OGROMNE ilości yang :) Nie jest to możliwe do zdobycia

Opublikowano

Do serwera nic nie mam, ale sam przyznałeś, że jest to podejrzane gość wystawia ogromne OGROMNE ilości yang :) Nie jest to możliwe do zdobycia

Obstawiam że on nie posiada takiej ilości większość osób podaje większą ilość paczek yang niż ma obecnie do sprzedania i w czasie trwania aukcji cały czas je zdobywa. ;)

Opublikowano

Ale ja was proszę o dowody a nie jakieś śmieszne domysły. Idąc waszym tokiem myślenia, jeżeli policja nie złapie złodzieja/mordercy to sprawcą na pewno jest policja xD Nie każdy sprzedający Yangi jest laikiem i kryją się z tym dobrze, a dorwanie głównego konta tego ziomka to tylko kwestia czasu. Swoją drogą może i was obrażę, ale no jakim debilem trzeba być aby uważać że ryzykowali byśmy swoją reputacją oraz serwera sprzedając yangi za jakieś grosze podczas gdy serwer naprawde dobrze prosperuje, a na dodatek zarabia na siebie.

@Pawelek1148 Chłopcze, ale co Ty tu jeszcze robisz? Mam ci przypomnieć jak wcześniej po banie groziłeś administracji, że wybotujesz tak serwer że cały rynek padnie, że serwer będzie skończony a gdy zobaczyłeś że nie boimy się Ciebie to nagle "ej no ja znam wszystkie czity, moge wam pomoc jako gm" xD Ale okej, okej. Wolę z Tobą nie dyskutować bo przecież Twój ojciec to programista, ale musisz opłacać boty :/

hf5DkTc.png

@Ventos siemanko Billy kumplu, dawno Cie na forum nie widziałem.

Opublikowano

Zaczynam dziś drugi raz na serwerze bo po dwóch miesiacach nadal nie ma dla niego konkurencji.Nie żałuje i polecam z całego serca.W 5h mam już na pierwszy item z isa ^_^

Opublikowano

Ale ja was proszę o dowody a nie jakieś śmieszne domysły. Idąc waszym tokiem myślenia, jeżeli policja nie złapie złodzieja/mordercy to sprawcą na pewno jest policja xD Nie każdy sprzedający Yangi jest laikiem i kryją się z tym dobrze, a dorwanie głównego konta tego ziomka to tylko kwestia czasu. Swoją drogą może i was obrażę, ale no jakim debilem trzeba być aby uważać że ryzykowali byśmy swoją reputacją oraz serwera sprzedając yangi za jakieś grosze podczas gdy serwer naprawde dobrze prosperuje, a na dodatek zarabia na siebie.

@Pawelek1148 Chłopcze, ale co Ty tu jeszcze robisz? Mam ci przypomnieć jak wcześniej po banie groziłeś administracji, że wybotujesz tak serwer że cały rynek padnie, że serwer będzie skończony a gdy zobaczyłeś że nie boimy się Ciebie to nagle "ej no ja znam wszystkie czity, moge wam pomoc jako gm" xD Ale okej, okej. Wolę z Tobą nie dyskutować bo przecież Twój ojciec to programista, ale musisz opłacać boty :/

hf5DkTc.png

@Ventos siemanko Billy kumplu, dawno Cie na forum nie widziałem.

Lel, ile ja Yangow wprowadziłem w obrót na tym syffie to ty byś tyle komenda sobie nie przywołał xD  xD  xD  No ale powiem Ci że ceny ostro wtedy poszły w dół. Może kiedyś wrócę na któryś z twoich serwerów np S1 Vesteris  :P  i wtedy poczujesz moc i7 xDD

Opublikowano

@Endymion i reszta.. Mnie zbanowaliście wszystkie konta po jednym dniu, a mu po miesiącu nie? No spoko. PS

Nie da sie dropnac tyle yang :)

Dalej proszę o poparcie Twojej torii jakimiś dowodami. Pamiętaj tylko, że na swoje wymysły nie znajdziesz dowodów bo nikt z administracji nie sprzedaje nic na allegro.

Opublikowano

Moim dowodem jest fakt, że dana osoba sprzedaje ponad miesiąc i dalej nie widze u niej bana.

[EDIT]: Ech zresztą to nie moja sprawa tak jak wy nie powinniscie sie wtracac co do Tand*rii. Ja juz nic nie bd pisał o Waszym serwie, bo jest to nie w porzadku.

Opublikowano

Moim dowodem jest fakt, że dana osoba sprzedaje ponad miesiąc i dalej nie widze u niej bana.

[EDIT]: Ech zresztą to nie moja sprawa tak jak wy nie powinniscie sie wtracac co do Tand*rii. Ja juz nic nie bd pisał o Waszym serwie, bo jest to nie w porzadku.

No to leć się dać okradać żabie, nie jesteś nam tu potrzebny. :*

Opublikowano

W sumie trzeba się cieszyć.Już kompletnie nie mają się do czego przyczepić więc wymyślają zje by teorie spiskowe :D

Niedługo zaczną się przyczeiać do tego ,że Endy dał w tagach ''Cycki'' i wybija się na ich fejmie.Bo jak powszechnie wiadomo każdy lubi cycki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...