Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A my siedzimy w maturalnej ale i  tak wiernie gramy po 15 min dziennie :D

A na końcu i tak maturzyści będą się uczyć w weekend majowy (znam to). :D

Zapraszamy wszystkich serdecznie na serwer, wspólnie z Administracją przygotowujemy coś dużego w niedługim czasie! :D

xdnXBJo.png

Opublikowano

A na końcu i tak maturzyści będą się uczyć w weekend majowy (znam to). :D

Zapraszamy wszystkich serdecznie na serwer, wspólnie z Administracją przygotowujemy coś dużego w niedługim czasie! :D

A kto tu mówi o nauce :D Prawko,praca,siłownia + liga licealna :D Ale na vesterisa zawsze znajdzie się chwilke :p

Opublikowano

Okey, pytanie do publiczności za 100 punktów. Jaka jest mnie więcej średnia ilość osób w godzinach popołudniowych? Serwer ten wyróżnia się czymś od pozostałych? No i najważniejsze, warto poświęcić swój czas na ten serwer?

maybenow.png

Opublikowano

Okey, pytanie do publiczności za 100 punktów. Jaka jest mnie więcej średnia ilość osób w godzinach popołudniowych? Serwer ten wyróżnia się czymś od pozostałych? No i najważniejsze, warto poświęcić swój czas na ten serwer?

Przeczytaj chociaż dwie strony wstecz to się dowiesz xD

Opublikowano

Mnóstwo osób, czym się wyróżnia: Idealnie zbalansowanym serwerem pod każdym względem od dropu po zarobek, po dosłownie każdy aspekt Metina - da się na wszystkim zarobić. Kontakt z Administracją mistrzowski, dość częste eventy, serwer na wysokim poziomie. Moim zdaniem warto poświęcać swój czas!

Opublikowano

@Sh4ke
Laggi na tym serwerze to normalka? Bo widzę lekkie opóźnienia w obrażeniach kiedy bije metina. 

maybenow.png

Opublikowano

@Sh4ke

Laggi na tym serwerze to normalka? Bo widzę lekkie opóźnienia w obrażeniach kiedy bije metina. 

Jakiego metina biłeś i ile potworów stało wokół Ciebie? Ostatnio ktoś mi marudził na podobny problem, okazało się że komputer gracza nie ogarniał z animacją "dmg".

Opublikowano

Polecam.  Grało się fajnie, jednak ja kończę.  Szkoda, że na obecnych medium/hardach grając samemu nie ma się żadnych szans ani perspektyw na wysokich lvl-ach. 

Opublikowano

@Endymion

Wiem, ze pytanie o liczbe online bylo milion razy juz ( @ZbijamLufke swoja droga - ponad 1k :v ), ja mam jednak pytanie inne. Jak licznik zlicza liczbe online w przypadku shopow offline?

Powiedzmy napiszesz, ze jest 1300 online. Oznacza to (dla przykladu), ze jest 500 sklepow i 800 graczy? Czy ze jest 1,3k KONT zalogowanych (bo wiadomo, gracz rownoczesnie moze miec sklep i grac)? Czy tylko postacie pozasklepowe?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Warto zaczynać od zera? Interesują sie serwerem? Polecacie? 

Warto, ja zaczalem i idzie mi spoko, interesuja, czesto eventy update itd, polecamy.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Endymion

Wiem, ze pytanie o liczbe online bylo milion razy juz ( @ZbijamLufke swoja droga - ponad 1k :v ), ja mam jednak pytanie inne. Jak licznik zlicza liczbe online w przypadku shopow offline?

Powiedzmy napiszesz, ze jest 1300 online. Oznacza to (dla przykladu), ze jest 500 sklepow i 800 graczy? Czy ze jest 1,3k KONT zalogowanych (bo wiadomo, gracz rownoczesnie moze miec sklep i grac)? Czy tylko postacie pozasklepowe?

A i jeszcze czy liczy IP czy zalogowane postacie. 

Serwer polecam przyjemny. ;) 

Opublikowano

A i jeszcze czy liczy IP czy zalogowane postacie. 

Serwer polecam przyjemny. ;)

SHOPÓW ONLINE NIE ZLICZA.Więc 1k to tysiąc faktycznych ludziuf ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...