Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Toć to k***a stary pl :D POLECAM !!!!

No z tym PL to trochę przesada, ale hmm. No administracja jak i osoby pomagające nam w koncepcji serwera to starzy gracze Metina, osoby które hehe na metinie zjadły zęby (xD) więc serwer może przypominać rozgrywką to co było kiedyś. :)

Opublikowano

I znalazłem taki mały bug. nie chce mi sie na forum pisac o tym .. Jak się na tajemniczym smoczku w m1 użyje szarży to klient się zacina i robi sie czarny ekran :P

VsxuB58.png

Opublikowano

sss

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Wracam sobie na serwer, a Wy nadal po ponad miesiącu nie naprawiliście jeszcze bicia smoczków skillami. Brawo :)

@Edit Teraz zauważyłem - błąd polega na tym co napisał @hetman1995

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

@hetman1995 @DangoS

na forum macie łatkę do klienta, która naprawi wasz problem ;)

Mogę prosić link ? Przeszukałem forum :ninja:

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Ile ludzi? Może ktoś szczerze polecić? (nie admin) xD

Stary popatrz na te wszystkie posty.99% osób ci pisze ,że jest to najlepszy serwer i ma najlepszą administracje 

Opublikowano

Osobiście pogrywam tu tylko wieczorami, ale klimat i rozgrywka na tak dobrym poziomie jak niegdyś na balmorze s1.    

Dawno nie było tak fajnego serwera typu medium/hard. 

No i oczywiście sklepy offline - moim zdaniem jest główny powód sukcesu tego serwera. 

Mega wygodna sprawa dla osób, które siedzą w domu tylko wieczorami, a nie chcą kompa zostawiać włączonego.

Opublikowano

Ile ludzi? Może ktoś szczerze polecić? (nie admin) xD

Szczerze polecam. (nie admin jbc xp)

Przypominam o dropie Szkatułek Blasku Księżyca! :)

Opublikowano

Właśnie zakończyliśmy trzecie wydarzenie wędkarskie na serwerze Vesteris! :)

Tak wydarzenie prezentuje się liczbach:

• Pierwsze 3 miejsca:

1. 8D - Złoty Karaś o długości 101.46 cm

2. Tupacz - Karp o długości 93.91 cm

3. YZ - Krasnopiórka o długości 92.40 cm

• Najdłuższa złowiona podczas wydarzenia ryba: Złoty Karaś o długości 101.46 cm
  • Najkrótsza złowiona podczas wydarzenia ryba: Karaś o długości 12.41 cm
  • Najwięcej ryb złowił: NoCal - 154 ryby
  • Ilośc złowionych ryb podczas wydarzenia: 17.343 ryb
Dziękuję wszystkim za udział oraz wspólną zabawę. Nagrody dla pierwszej trójki zostały przyznane. :)

Opublikowano

login: karlosomixerium1

hasło: qweqwe1

na koncie wp 75lv (nick: STRES) z eq, kto pierwszy ten lepszy ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jeśli jest ktoś chętny do latania na DC wieczorami lub w nocy i jest po certach z dobrym eq to pisać pw.  

Dosyć trudno tu o normalnych ludzi z tego co widzę.

Opublikowano

hm.. moze dobry server ale to co sie dzieje to smiech zaczynam gre ide na psy ch1 - boty, ch2 - boty, ch3 -boty, ch4- boty, ch5 -boty.. wtf nie banuja tutaj botow? jest to legalne??? nie ktorzy to jzu rycerski maja wiec dluga siedza na tym bocie..  zeby nie bylo NIE MAM KOMPA zeby nagrywac to za slaby sprzet ale to raczej stoi po stronie administracji zeby banowac botow odechailo mi sie grac..

Opublikowano

hm.. moze dobry server ale to co sie dzieje to smiech zaczynam gre ide na psy ch1 - boty, ch2 - boty, ch3 -boty, ch4- boty, ch5 -boty.. wtf nie banuja tutaj botow? jest to legalne??? nie ktorzy to jzu rycerski maja wiec dluga siedza na tym bocie..  zeby nie bylo NIE MAM KOMPA zeby nagrywac to za slaby sprzet ale to raczej stoi po stronie administracji zeby banowac botow odechailo mi sie grac..

Jakbyś miał serwer to byś wiedział, że czasem jeden gracz potrafi wystawić 20 botów. Admin też śpi, więc spokojnie poczekaj aż wstanie.. sprawdzi w logach i wybanuje. 

gnvNjpf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...