Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się eliksiry poszukiwacza (3kk/szt). Według mnie nie trzeba nic więcej wprowadzać do BaoBao, bo mogłoby tylko popsuć klimat i było by za łatwo :D

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się eliksiry poszukiwacza (3kk/szt). Według mnie nie trzeba nic więcej wprowadzać do BaoBao, bo mogłoby tylko popsuć klimat i było by za łatwo :D

Bez niego jest już łatwo. :)

Polecam i zapraszam, miło się gra. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Pytanie. Minal czas mojego shopa offline, mam na nim pelno itemow, żeby na nowo wystawić musze all wyciagnac przez usun przedmiot, da sie to jakoś szybciej zrobić? W sensie postawic na nowo shop?

Opublikowano

Pytanie. Minal czas mojego shopa offline, mam na nim pelno itemow, żeby na nowo wystawić musze all wyciagnac przez usun przedmiot, da sie to jakoś szybciej zrobić? W sensie postawic na nowo shop?

Musisz wyciągnąc ręcznie każdy przedmiot, ale już niedługo dodam opcję "Wyciągnij wszystkie przedmioty". :)

Opublikowano

Endymion, a moze tak zablokowalbys drop malzy z groty? Bo mamy inflacje malzy

Od momentu startu w marcu nic nie zmienialiśmy z małżami, pierwszy raz komuś to nie pasuje. Był event wędkarski to małży sie narobiło, normalna sprawa która sie unormuje.

Opublikowano

Cos dużo osób konta sprzedaje, a szkoda. :v 

Dalej twardo +/- 1k ? ;p

2e6ftab.png

Opublikowano

Cos dużo osób konta sprzedaje, a szkoda. :v 

Dalej twardo +/- 1k ? ;p

Zdajesz sobię sprawe z tego, że sprzedając konto ktoś je kupuje aby grać?

Opublikowano

Co ty nie powiesz taborecie.

Oj, wróciłeś? xD Nawet mi Cie nie zal.

Rotacje serwerowe na zasadzie wymian badz sprzedaży postaci nie szkodzą serwerowi bo ktos odchodzi kosztem kogoś kto przychodzi lol.

Opublikowano

Oj, wróciłeś? xD Nawet mi Cie nie zal.

Rotacje serwerowe na zasadzie wymian badz sprzedaży postaci nie szkodzą serwerowi bo ktos odchodzi kosztem kogoś kto przychodzi lol.

Mi za to żal graczy którzy tam grają XDD

Widzę że nauczyłeś się w tym liceum troszkę z matematyki pionku.

Bez pozdrowień haha

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Czemu za zwykłe "cho do nogi" banujecie ludzi na 1 dzień?
To moi znajomi powinni już permy dostać za takie wyzwiska XDXDXDXD

Opublikowano

Mi za to żal graczy którzy tam grają XDD

Widzę że nauczyłeś się w tym liceum troszkę z matematyki pionku.

Bez pozdrowień haha

Prowokatorze, jesteś nikim. Do póki nie poszła jakaś tam spina z Orchideą chyba to byłeś potulny jak baranek a teraz skaczesz i szczekasz. Nawet mi cie nie żal.

ps. przyswaguje bo technikum moooordo.

Opublikowano

Serwer miodny, jednak rozpieprzają go boty pojawiające się od ok godz 20tej. W samym Shinsoo od ch2 - 4 widać wojów na 1 lvlu z Jinno, dropiących na psach WYŁĄCZNIE zmianki, dodania, marmury i skrzynie serwerowe, którzy nic sobie nie robią z wielokrotnych "dedów", po których jakby nigdy nic wstają i "dropią dalej". Po zablokowaniu spacji i pozostawieniu postaci na kilka h udało mi się jednego z tych "ciężko dropiących" delikwentów ubić ponad 200 x. Dla administracji i zainteresowanych podaję nicki na chwilę obecna: 

XXL - ch2
JuMejkMiHepi - ch3
TrykotWenrza - ch4
WoleMojoMame - ch5

Mam nadzieję, że tu się sprawa coś ruszy, skoro na support pozostała bez echa. Pozdrawiam

P.S. Miałam dać temat na forum serwera, ale nie wiem czemu "nie mogę rozpocząć nowego tematu" skoro jestem zalogowana i potwierdziłam swojego maila

Opublikowano

Wybanowane. Orchidea jest na urolopiku to support chwilowo milczy, w sobotę wraca to nadrobi. :)

WoleMojoMame na ch5 nadal "dropi" w najlepsze. Reszta kanałow w Shinsoo, ok. Dziękuję

W Jinno szubidubidu na ch4 - kolejny "delikwent"

Opublikowano

WoleMojoMame na ch5 nadal "dropi" w najlepsze. Reszta kanałow w Shinsoo, ok. Dziękuję

W Jinno szubidubidu na ch4 - kolejny "delikwent"

Załatwione, nie dałem kicka na postacie. :/ Przy okazji wybanowany właściciel botów posiadający 100 poziom. :)

Opublikowano

| 2015 Aug 11 21:56:02 |   1262 |   1294 |

|           data zapisu        |  sred.  |   max  |

Między 11.08.2015 20:56:02 a 21:56:02.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...